Neki više ne moram gledati njegovu njušku.. Neće mi faliti ni zeru. Ni on ni rejes ni rudi. Ljulj je tu gospodin.Nemanja86 je napisao/la:stvarno je čovjek legenda, 15 godina me je izluđivao, i protiv repstancije i protiv Partizana je imao baš brutalnih partija.
Može komotno da pjeva onu Duškovu
"šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive"
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nail for Real
- Kontakt:
Jes' cigan, al' bilo ga je divota gledati kako trpa, fantasticna masina za poene
. Njegova La Bomba mi je uz Dirkov fade away najljepsi sut koji sam gledao
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Cigan, nesto k'o Jordi Alba. Cak i lice dosta.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Nadam se da nastavlja igrati za Barcelonu. Bice jaci bez njega.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
FoSte95 je napisao/la: između ostalog jedan od razloga zašto je 51% BiH uz Sloveniju

Ti ljudino mozes pricati samo u svoje ime.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Hajmo naši! 

- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
' ?, $ ". & $ $ $ ја -. (? ", & ?)
А $ & $ на $ ЕП-у $ " & " ".
А $ & $ на $ ЕП-у $ " & " ".
Raduljica nikome nedostaje...Nedovic?wtf,dude...ostali sve slazem..ali llull,abrines,ibaka,Mirotic..Grcima top 10nba igrac,mozda cak Top 5..Francuzima Gobert najbolji def Centar u nba,Batum,Parker...ehhh ,sada razmilsi svima nedostaju igraci..invincible1921 je napisao/la:Bjelica, teodosic, Jokić, nedovic , raduljica, Kalinić , to je 6 od 12 najboljih koji fale ako dodas da je od prvobitnih 12 tu i Štimac koji haman i ne ulazi u igru znači fali im 70 posto rostera. Ako ćemo gledati svih 12 igrača onda je b Tim Ali ako ćemo gledati prvu petorku onda je to c petorka...Srbija je daleko najviše oslabljena od svih reprezentacija. Od standardne petorke i glavne 3 izmjene tu je samo Bogdanović .Kawhi je napisao/la:I ja to isto tako kontam.filip13 je napisao/la:kontam kad neko napise za neku reprezentaciju ili ekipu da igra sa trecom postavom da bi to trebalo da znaci da nema 12 najboljih i 12 igrača koji su iza ovih 12 najboljih,e sad mozda ja to pogresno kontam
Jel može neko link SK-a staviti 

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Ko moze nek gleda ovdje,na Njemackom je ,Ali je slika HD
https://www.telekomsport.de/basketball/eurobasket2017
https://www.telekomsport.de/basketball/eurobasket2017
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bude ovdje SK u HD stream: http://www.sport365.liveAnatomija je napisao/la:Jel može neko link SK-a staviti
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jebote život koja blasfemija kraj Beogradskog Sindikata.Tristan je napisao/la:Ma samo hrabro zaigraj!
Pored zivog Srdjana ovaj debil dobio finale
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
Još direktno iz Istanbula radi utakmicu.miki_92 je napisao/la:Pored zivog Srdjana ovaj debil dobio finale
vidim alpske bosance kao pobednike u ovom finalu.
Agresivna odbrana plus visina, tesko ce biti Sloveniji ako ne bude suterska noc, a cini se da nece biti.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 sep 2017, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.