joker90 je napisao/la:Sretan rođendan najvećem klubu na dunjaluku, a vjerovatno i na ahiretu! Klub pravih vrijednosti, čiste historije, časnih legendi pogotovo! Rijetki koji su u BiH čisti od politike i bilo kakvih stranačkih igara. Navijači kojima i Liverpoolovci kažu " mi imamo YNWA, ali HGRLJ je nešto posebno". Pobjedite danas jer vam se može i tako ste u mogućnosti i qrac vas boli itd, itd! Željkan 96!!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna čovjek.Lakoste je napisao/la:Hebibovic je bolji igrac od Zakarica.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bas, ko ce ocekivati da cete doci na rođendan kluba kada vam matica igra. Ipak ocekujem podatak od nekih 12.000 prodanih ulaznica.kyrieirving je napisao/la:Stavit utakmicu u vrijeme finala eurobasketa je bas glupo.Malo je raje sto jest jest al opet ima oko 5 k a sinoc na kosevu atraktivniji protivnik samo 4kEvolution87 je napisao/la:Hajmoooo krupaaaa
Btw vise ljudi na kasi u bingu jutros
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve je ovo paravan a tamo negdje na tajnoj lokaciji se pravi Bordo Arena.

- Zeljeznicar -
Mnogo glup post.MortemHz je napisao/la:Bas, ko ce ocekivati da cete doci na rođendan kluba kada vam matica igra. Ipak ocekujem podatak od nekih 12.000 prodanih ulaznica.kyrieirving je napisao/la:Stavit utakmicu u vrijeme finala eurobasketa je bas glupo.Malo je raje sto jest jest al opet ima oko 5 k a sinoc na kosevu atraktivniji protivnik samo 4kEvolution87 je napisao/la:Hajmoooo krupaaaa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma jok, 7 hiljada skeniranih ulaznica, ostalo su djeca i gosti, njih uvijek bude 5-6 hiljada.MortemHz je napisao/la:Bas, ko ce ocekivati da cete doci na rođendan kluba kada vam matica igra. Ipak ocekujem podatak od nekih 12.000 prodanih ulaznica.kyrieirving je napisao/la:Stavit utakmicu u vrijeme finala eurobasketa je bas glupo.Malo je raje sto jest jest al opet ima oko 5 k a sinoc na kosevu atraktivniji protivnik samo 4kEvolution87 je napisao/la:Hajmoooo krupaaaa
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Osime, Osime 
Mnogo si retardiranMortemHz je napisao/la:Bas, ko ce ocekivati da cete doci na rođendan kluba kada vam matica igra. Ipak ocekujem podatak od nekih 12.000 prodanih ulaznica.kyrieirving je napisao/la:Stavit utakmicu u vrijeme finala eurobasketa je bas glupo.Malo je raje sto jest jest al opet ima oko 5 k a sinoc na kosevu atraktivniji protivnik samo 4kEvolution87 je napisao/la:Hajmoooo krupaaaa
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
kmečanje pitara = neprocjenjivo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Preofirni su! hahaha
Krupa odnosi bodove s lavora.
Krupa odnosi bodove s lavora.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Na jugu više nego na svim ostalim stadionima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Više kod Arkanove male na rođendanu bilo. 
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici gotovinski priliv Kluba u iznosu od 17.219 KM. Prodato je 2.489 pojedinačnih ulaznica. Utakmici je ukupno prisustvovalo 3.465 gledalaca.
Znaci, po savezu 7 hiljada.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma bilo ih je 8 milja ba, ove brojke lažu, a da nije finale EURA bilo bi i 15k. To je način života!HordasOdMalena je napisao/la:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici gotovinski priliv Kluba u iznosu od 17.219 KM. Prodato je 2.489 pojedinačnih ulaznica. Utakmici je ukupno prisustvovalo 3.465 gledalaca.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
"Hvala ti Dimitrije"... Al nikad "hvala ti Hasane, Ahmede ili Ramize...."
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Jedan od najglupljih postova u historiji foruma hahahhahahStroj1946 je napisao/la:"Hvala ti Dimitrije"... Al nikad "hvala ti Hasane, Ahmede ili Ramize...."
Ni sam nije svjestan sta je napisao haahahahahaha
Životni saputnik! 1921
Nivo tvojih moždanih ćelija ti i ne dozvoljavaju da skontaš i ne očekujem od tebe...Eisenbahner1921 je napisao/la:Jedan od najglupljih postova u historiji foruma hahahhahahStroj1946 je napisao/la:"Hvala ti Dimitrije"... Al nikad "hvala ti Hasane, Ahmede ili Ramize...."
Ni sam nije svjestan sta je napisao haahahahahaha
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sta ti znas kako je to kada ti je apsolutno svejedno da li se najveca legenda kluba zove Muhamed, Ivan ili Nikola; ili kako je to kada ti je apsolutno svejedno sto na tribini pored tebe stoje Aleksandar i Marko i dozivljavaju isto sto ti dozivljavas dok vam igra voljeni klub.
Mi srpsko-hrvatski siptari vama to ne mozemo objasniti.
Životni saputnik! 1921
Čekaj, čekaj, zar niste vi, manijaci, u vakat bili najglasniji kada su na kosevu igrali tatomirovic, bilbija, puzigaca i ostala ekipa Srba, kada ste zajebanciju pravili da nema ko bismilu procuciti, bajram cestitati i slicnoEisenbahner1921 je napisao/la:Sta ti znas kako je to kada ti je apsolutno svejedno da li se najveca legenda kluba zove Muhamed, Ivan ili Nikola; ili kako je to kada ti je apsolutno svejedno sto na tribini pored tebe stoje Aleksandar i Marko i dozivljavaju isto sto ti dozivljavas dok vam igra voljeni klub.
ah, zaboravio sam, vi ste dvolicni i okrecete kako vjetar puhne, pola sezone nasa djeca, pola sezone srbeznicar, kako babo kaze
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.