Eurobasket 2017
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2017
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju 
Da se ne lažemo, i da ovi ''moji'' nisu bili tako dosadni u prethodnih 15-ak dana, a realno jesu, sve bi bilo isto kao večeras. Nije prvi put da sve ispliva na površinu po završetku takmičenja. Tako je bilo i posle dva finala sa Amerima. Ništa novo. Bošnjaci i Hrvati na ovom forumu slave tuđi uspeh u košarci. Čast izuzecima i ljudima sa dobrim smislom za humor. Ovo ostalo, koliko god prikrivali, na kraju sve dođe na svoje.Federer17 je napisao/la:
Ja bih prije rekao da je problem u onima koji su smorili na ovoj temi u proteklih 15-ak dana. Ovo su samo, sasvim ocekivane, reakcije na sve ono sto se pisalo ovdje, nikakvi kompleksi.
Čestitke Slovencima. Nisam gledao utakmicu, ali možda je i bolje.
I think I'm a pussy one.
- anonymousHD
- Kontakt:
Vređaš nam inteligenciju s ovom Musinom slikom.
Ovaj s dječurlijom igra, dok ovaj igra s pravim igračima. Mani se toga.
Ako racunamo sjedecu odbojku, mislim da bismo imali osnove za raspravuFudbal je napisao/la:Srbija je u ovoj godini osvojila vise medalja u timskim sportovima nego sto je bih ikada.
Slovenija je zasluzeno uzela svakako. Igrala je fantasticno kroz cijelo prvenstvo. Srbija je imala priliku zadnje tri minute da napravi preokret, ali je nervoza proradila, Bogdana prestalo ici to je kraj.
Musa>Doncic
bih>Slovenija
bih>Slovenija
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Pa izgubila mu reprezentacija večeras i momak je nervozan. Moraš to da razumiješ.anonymousHD je napisao/la:Vređaš nam inteligenciju s ovom Musinom slikom.
Ma kome su bitni klinci, neupuceni i bolesni svakako svasta pisu.dscile je napisao/la: @federer17
Isto bi to bilo i da nema Srba, tj da niko nije pristrasno komentarisao Srbiju na ovoj temi. Poprilicno sam siguran da klinci svasta pisu i van ovog foruma.
Nije to samo na ovom forumu, vec generalno komentari koji su se mogli procitati po drustvenim mrezama i forumima. Pristrasnost je neki minimalizam, kako je to ustvari izgledalo. Hebiga, kad se konstantno poteze da fali 7-8 igraca, prosetali bi se do titule da su oni tu, kako Spaniji ne fali niko Bog zna kvalitetan, kako je Francuska tanka u svakom slucaju, kako bi i ovaj trenutni tim Srbije dobio Spaniju bez problema (jer su ih Slovenci razbili), kako su Dragic i Doncic Srbi, itd., itd. - tesko se sta drugo moglo i ocekivati. Ja sam ubijedjen da je vecina takvih istupa iz tog razloga (barem kod mene je to
Ja licno nemam kompleksa ni prema kome/cemu. Svoje volim najvise na svijetu, pa cak i kada su najgori, ali isto tako bezrezervno postujem sve ostale (pogotovo ljude istog mentaliteta). Mogu simpatisati Sloveniju (sto i jesam) zbog lijepe kosarke kroz cijeli turnir i Dragica/Doncica, potpuno zasluzenog zlata, ali postovanje Srbije je neupitno. Svakom normalnom je jasno ko je Srbija u svijetu kosarke, tako da su nekakvi 'kompleksi' smijesni razlozi za bilo kakvo pravljenje sprdnje, ismijavanje ovog odlicnog rezultata i sl.
Koji gospodski intervju Bogdana, emocije, respekt protivnika i zahvala svim navijacima... Institucija u svakom smislu!
Ja samo cekam brata Mirka i da mogu mirno spavat.Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Srbi slave srebro. Treće uzastopno košarkaša. Košarkaša sa b timom. Srebro na evropskom, prethodno srebro na Oi, pa na SP...Medalje u vaterpolu, odbojci, rukometu, tenisu... atletici...Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju
Čemu si se ti u svom jadnom životu radovao? Medalji Španije u fudbalu... Danske u rukometu... Italije u odbojci... Mađarske u vaterpolu... Amerike u basketu... I činjenici da si forumski ratnik....
Što se samog finala tiče, Slovenci opravdali ulogu blagog favorita. Došli do zlata i velikih uspjeh napravili. Srbija sa Jovićem koji nije spreman za više od 10 min i bez Lazića nije mogla braniti fenomenalnog Dragića i Prepelića i to je to.
Kaže Mirko da je Latvija neozbiljna ekipa jer je primila 90+ i onda Srbija večeras toliko primi.kobe24 je napisao/la:Ja samo cekam brata Mirka i da mogu mirno spavat.Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jeste i mene je smorilo pisanje o tim nekim C timovima ovo nam je najbolje sto trenutno imamo i nije nikakav C tim nego A.
Nazalost, period od dvije godine je dug za svakog sportistu i pitanje je u kakvom cemo stanju docekati svjetsko prvenstvo u Kini. Samo se nadam da ce nas povrede zaobici.
Generalno prvenstvo je jedno od najlosijih u istoriji pocevsi od izostanka igraca do kriminalnih sudija koji nisu ni za ovdasnje lige pa preko prelose posjete na tribinama. Slovenci su potpuno zasluzeno uzeli zlato, igrali su najljepsu kosarku tokom cijelog prvensta i nenormalno ih je sluzio sut (pogotovo za tri poena). Zadovoljan sam osvojenim drugim mjestom,prije prvenstva sam govorio da je bilo koja medalja nevjerovatan uspjeh. Cestitam momcima a pogotovo Saletu jer je jedini u istoriji koji je objedinio finala Evrobasketa, SP i Olimpijade i kao trener i kao igrac. Pravi covjek na pravom mjestu.
Nazalost, period od dvije godine je dug za svakog sportistu i pitanje je u kakvom cemo stanju docekati svjetsko prvenstvo u Kini. Samo se nadam da ce nas povrede zaobici.
Generalno prvenstvo je jedno od najlosijih u istoriji pocevsi od izostanka igraca do kriminalnih sudija koji nisu ni za ovdasnje lige pa preko prelose posjete na tribinama. Slovenci su potpuno zasluzeno uzeli zlato, igrali su najljepsu kosarku tokom cijelog prvensta i nenormalno ih je sluzio sut (pogotovo za tri poena). Zadovoljan sam osvojenim drugim mjestom,prije prvenstva sam govorio da je bilo koja medalja nevjerovatan uspjeh. Cestitam momcima a pogotovo Saletu jer je jedini u istoriji koji je objedinio finala Evrobasketa, SP i Olimpijade i kao trener i kao igrac. Pravi covjek na pravom mjestu.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Al' najjači od svih su ovi "čemu ste se vi radovali, mi smo već godinama u vrhu bla bla", a pišu sve to iz nekakve bosanskohercegovačke vukojebine

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čajniče nije vukojebina!Raonffa je napisao/la:Al' najjači od svih su ovi "čemu ste se vi radovali, mi smo već godinama u vrhu bla bla", a pišu sve to iz nekakve bosanskohercegovačke vukojebine![]()
TI SE HRANI MOJIM BOLOM; MOJIM SUZAMAAAAAAANeshaFCB je napisao/la:Srbi slave srebro. Treće uzastopno košarkaša. Košarkaša sa b timom. Srebro na evropskom, prethodno srebro na Oi, pa na SP...Medalje u vaterpolu, odbojci, rukometu, tenisu... atletici...Steph je napisao/la:Pa đe su mitomani s ove teme? Prije finala ih je bilo više nego na kosovskom boju
Čemu si se ti u svom jadnom životu radovao? Medalji Španije u fudbalu... Danske u rukometu... Italije u odbojci... Mađarske u vaterpolu... Amerike u basketu... I činjenici da si forumski ratnik....
Što se samog finala tiče, Slovenci opravdali ulogu blagog favorita. Došli do zlata i velikih uspjeh napravili. Srbija sa Jovićem koji nije spreman za više od 10 min i bez Lazića nije mogla braniti fenomenalnog Dragića i Prepelića i to je to.
Ma nemoj mi Dantulu, nemam ja ništa protiv nek' svako navija za koga hoće, al' priča pojedinaca mi je smiješna, simpatična skrozarelinho je napisao/la:Čajniče nije vukojebina!Raonffa je napisao/la:Al' najjači od svih su ovi "čemu ste se vi radovali, mi smo već godinama u vrhu bla bla", a pišu sve to iz nekakve bosanskohercegovačke vukojebine![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemam ni ja protiv Dante ništa.Raonffa je napisao/la:Ma nemoj mi Dantulu, nemam ja ništa protiv nek' svako navija za koga hoće, al' priča pojedinaca mi je smiješna, simpatična skrozarelinho je napisao/la:Čajniče nije vukojebina!Raonffa je napisao/la:Al' najjači od svih su ovi "čemu ste se vi radovali, mi smo već godinama u vrhu bla bla", a pišu sve to iz nekakve bosanskohercegovačke vukojebine![]()
ne laži, imaš prepeličJa jajaarelinho je napisao/la:Nemam ni ja protiv Dante ništa.Raonffa je napisao/la:Ma nemoj mi Dantulu, nemam ja ništa protiv nek' svako navija za koga hoće, al' priča pojedinaca mi je smiješna, simpatična skrozarelinho je napisao/la:
Čajniče nije vukojebina!
![]()
Dragic je najbolji Srbin u kosarci, a Pjanic u fudbalu. Evo i slika koja to dokazuje:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
a gledaj kako su malaSteph je napisao/la:arelinho je napisao/la:
ne laži, imaš prepeličJa jaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.