Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Saraba taraba nebi zabio do Ponedeljka.
Hoćemo još djece. 
- MocMahale444
Vec u prvoj sezoni u Rimu nasi strucnjaci s foruma i fb, yt i ostalih gluposti su odlucili da okaci kopacke. Nazivali ga svakakvim pogrdnim imenima i ismijavali dijamanta plave boje.
Findra vas Dzeko isto da je tocen ko kamila. Hejteri ste bili.
To klocu nas
Findra vas Dzeko isto da je tocen ko kamila. Hejteri ste bili.
To klocu nas
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bravo za naseg Mestra
samo zabijaj ne zali ......
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesi gej, preduhitri me, taman sada nanijetio da postavim.Goalgetter je napisao/la:
- Goalgetter
- Kontakt:
Ti ces je onda sljedece godine, kad odbrani titulu najboljeg strijelca.BelminM23 je napisao/la: Jesi gej, preduhitri me, taman sada nanijetio da postavim.
Sljedeća je selfie, Edin u pozadini, naravno proslavlja drugi pogodak na Grbavici.Goalgetter je napisao/la: Ti ces je onda sljedece godine, kad odbrani titulu najboljeg strijelca.

Babuka ima još djece.
Nek su mu zdravoBelminM23 je napisao/la:
Babuka ima još djece.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Hocemo 300 komada u karijeri,halo 300 znaci Jos 10 komada,brojimo.Dalí CE to bit ove godine vidjecemo.
Tu su ubrojane i prijateljske reprezentacije. U prijateljskim je zabio 14. Sve u svemu zabit ce uskoro 300 kako god da se uzme.Alipasino je napisao/la:Hocemo 300 komada u karijeri,halo 300 znaci Jos 10 komada,brojimo.Dalí CE to bit ove godine vidjecemo.
Walk on, with hope in your hearts.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Edin Džeko
Je li uracunat i gol protiv Nigerije na SP?artemis77 je napisao/la:Tu su ubrojane i prijateljske reprezentacije. U prijateljskim je zabio 14. Sve u svemu zabit ce uskoro 300 kako god da se uzme.Alipasino je napisao/la:Hocemo 300 komada u karijeri,halo 300 znaci Jos 10 komada,brojimo.Dalí CE to bit ove godine vidjecemo.
Re: AW: RE: Re: Edin Džeko
ne racunaju se golovi iz opsajdaGoalgetter je napisao/la:Je li uracunat i gol protiv Nigerije na SP?artemis77 je napisao/la:Tu su ubrojane i prijateljske reprezentacije. U prijateljskim je zabio 14. Sve u svemu zabit ce uskoro 300 kako god da se uzme.Alipasino je napisao/la:Hocemo 300 komada u karijeri,halo 300 znaci Jos 10 komada,brojimo.Dalí CE to bit ove godine vidjecemo.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Jucer sretnem dvoje Italijana, momak i djevojka, rekoh da koju s njima na engleskom prozborim kad vec ne znam 'talijanski 
Odakle ste? - Kazu iz Milana.
I ja ni pet ni sest suknem im ga i kazem da volim Romu i Juventus. Oni se slatko nasmijase i kaze lik: "Roma zbog Dzeke?!"
Dzeko institucija - nije da nismo znali
A i oni, trpa i Milan i Intera.
I ja ni pet ni sest suknem im ga i kazem da volim Romu i Juventus. Oni se slatko nasmijase i kaze lik: "Roma zbog Dzeke?!"
Dzeko institucija - nije da nismo znali
Trebao si reci- nije , nego radi Zukanovica.hurem je napisao/la:Jucer sretnem dvoje Italijana, momak i djevojka, rekoh da koju s njima na engleskom prozborim kad vec ne znam 'talijanski
Dzeko institucija - nije da nismo znali![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koliko danas? 
DvicaBelminM23 je napisao/la:Koliko danas?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Barcod, Benko123, bosanskizmaj246, CAGarfia, Chony533, Confiance, Cwirek, denza, DzemoVoliMarmeladu, Edincapitano, Goalgetter, Google [Bot], HariTz, invincible1921, Jarodwest, KarlMarx, Kaunas, LeCoq, legendarnadruga, MiranGlasnic, Muumii, napapijri1987, nedimmmm1337, NKZ199207, Pushko92, random11, RobijasiZenica1988, s4mke, Scholl, soccerfan, Soli, sportfk1, StevieG8, Tramvaji29877, zemuntrg, zikerrz21 i 167 gostiju.