meni momak uopste ne djeluje lose, brz je igra na prvu i ima pravo jak sut, mana mu je po meni borbenost al i to onako zakljucak iz par treninga i jedne utakmice mozda je i fizicki nespreman pa se ono ne upusta u duele ali uopste nije los.Odluku oko njega jos nisu donijeli a ja se nadam da ce potpisati.tm_ludak je napisao/la:nije los momak ali definitivno nije kao baboOmar500 je napisao/la:Šta je s Baljićem ?po meni klupa i to jedva ako bude potpisao
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
vjeran1987
- Kontakt:
pa kralju radovi na jugu,trebale postavljene stolice vec biti,ali nezz valjda se nisu dogovorili nesto josKB-TM87 je napisao/la:Koji radovivjeran1987 je napisao/la:jesu li pri kraju radovi na stadionu
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
upravu je treba jos da se prosiri jugvjeran1987 je napisao/la:pa kralju radovi na jugu,trebale postavljene stolice vec biti,ali nezz valjda se nisu dogovorili nesto josKB-TM87 je napisao/la:Koji radovivjeran1987 je napisao/la:jesu li pri kraju radovi na stadionu
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
postepenoforza je napisao/la:Mashalla .... rijeci vam se pozlatile i bagere dovele na jug ....
iii ako se bude nadogradivalo kako bi to izgledalo i kada bi bilo u funkciji ?
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislima nece nista biti od pravljenja stadiona jer su svabe trazile 8 miliona od zelje za pocetak radova,samo ce uprava sama uradit toda ce povecat jug odnosno sklonit onu barijeru izmedu gornjeg i dojnjeg djela juga pa ce rimat oko 5,5hiljadapatkica je napisao/la:Imal' ista od tih radova ?
iii ako se bude nadogradivalo kako bi to izgledalo i kada bi bilo u funkciji ?
- KB-TM87
- Kontakt:
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
O čemu ti ? O juguKB-TM87 je napisao/la:Imal iko slučajno slike da vidimo što se to radilo ?
- KB-TM87
- Kontakt:
Ma jaOmar500 je napisao/la:O čemu ti ? O juguKB-TM87 je napisao/la:Imal iko slučajno slike da vidimo što se to radilo ?![]()
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Pa valjda ce iskoristiti ovu pauzu od 15 dana da naprave to..nije to neki posao..moze se brzo odraditiGrbavica moj zivot je napisao/la:Mislima nece nista biti od pravljenja stadiona jer su svabe trazile 8 miliona od zelje za pocetak radova,samo ce uprava sama uradit toda ce povecat jug odnosno sklonit onu barijeru izmedu gornjeg i dojnjeg djela juga pa ce rimat oko 5,5hiljadapatkica je napisao/la:Imal' ista od tih radova ?
iii ako se bude nadogradivalo kako bi to izgledalo i kada bi bilo u funkciji ?ali eto ako necete da mi vjerujete nemorate ali ce vrjeme pokazat
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
-
vjeran1987
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Hajd ziv bio promjeni avatar. Vidim avatar i kontam kad sam ja pisao ovo tvoje iznad ..Ad0 je napisao/la:Pa valjda ce iskoristiti ovu pauzu od 15 dana da naprave to..nije to neki posao..moze se brzo odraditi
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
vjeran1987
- Kontakt:
a i ja kontam sve sta je ovo stoleta uhvatio pubertetStole iz Bora je napisao/la:Hajd ziv bio promjeni avatar. Vidim avatar i kontam kad sam ja pisao ovo tvoje iznad ..Ad0 je napisao/la:Pa valjda ce iskoristiti ovu pauzu od 15 dana da naprave to..nije to neki posao..moze se brzo odraditi
SUPERRRRRRRR...ja mislio nisu poceli josvjeran1987 je napisao/la:kume vec su postavili nekoliko stolica fkt se radi postepeno ima jos malo valjda ce uspjeti za ovo 15 dana postaviti sve
Nisam bas najbolje upoznat,ali ako na jugu postavljaju stolice,ne vidim razlog zasto postavljaju stolice. Da li zbog navijača ili nečega drugog,Pravim navijačima stolice nisu potrebne.vjeran1987 je napisao/la:kume vec su postavili nekoliko stolica fkt se radi postepeno ima jos malo valjda ce uspjeti za ovo 15 dana postaviti sve
JESI ZAPEO EVO CEK......Stole iz Bora je napisao/la:Hajd ziv bio promjeni avatar. Vidim avatar i kontam kad sam ja pisao ovo tvoje iznad ..Ad0 je napisao/la:Pa valjda ce iskoristiti ovu pauzu od 15 dana da naprave to..nije to neki posao..moze se brzo odraditi
Pravim navijacima nisu potrebne stolce? Neznam odakle si , mozda si cak i manijak , al ti je glupo razmisljane , ako nisi manijak , haj lagano otidji gdje ti klub igra , i sve stole razvali, djeste pravi navijaci :Sr_emir je napisao/la:Nisam bas najbolje upoznat,ali ako na jugu postavljaju stolice,ne vidim razlog zasto postavljaju stolice. Da li zbog navijača ili nečega drugog,Pravim navijačima stolice nisu potrebne.vjeran1987 je napisao/la:kume vec su postavili nekoliko stolica fkt se radi postepeno ima jos malo valjda ce uspjeti za ovo 15 dana postaviti sve
Praksa je da se na tribinama nalaze stolice.r_emir je napisao/la:Nisam bas najbolje upoznat,ali ako na jugu postavljaju stolice,ne vidim razlog zasto postavljaju stolice. Da li zbog navijača ili nečega drugog,Pravim navijačima stolice nisu potrebne.vjeran1987 je napisao/la:kume vec su postavili nekoliko stolica fkt se radi postepeno ima jos malo valjda ce uspjeti za ovo 15 dana postaviti sve
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Alipasino, Amidzaa, ANamelessGhoul, Argentina, Arma00, avalPacidoroP, b00t, Belito, BeYaZ, bvsic, cacken, delinjo, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GIBRA, Grbavica786, grbavicka1921, HariTz, Hrasno15, JimmyPage, Kaunas, KimJongEsmer, Kockoglavi, Levin, LjozeKontraOmnes, Mahalasi, MrkiMedo, NazorUso, nindza, PeppermintSA, perodeformero, ristagrad, samoposmatram, StarmoCity, Stole, Svire, Taree, TvrtkoPrvi, ubipara, Vanja8, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 497 gostiju.