FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kyrieirving
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znal ko kad je utakmica u srijedu?Vjerovatno ce bit po danu posto u jajcu vjerovatno nema reflektora.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Zanima me kakav će sastav izvesti, očekujem da konačno odmori Bogičevića i Zebu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kyrieirving
- Kontakt:
Bogicevic,Zeba,Blagojevic moraju odmori.Eh sad ima jos igraca koji nam trebaju svjezi u tuzli al ne smijemo bas cjelu postavu zamjenit jer niko ti ne garantuje da ces dobit sa drugom ekipom.Sta je sa Markovicem,Bekricem?Raonffa je napisao/la:Zanima me kakav će sastav izvesti, očekujem da konačno odmori Bogičevića i Zebu.
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Bolje je juniore staviti nego Markovića i Bekrića, od njih više nikakve koristi.kyrieirving je napisao/la:Bogicevic,Zeba,Blagojevic moraju odmori.Eh sad ima jos igraca koji nam trebaju svjezi u tuzli al ne smijemo bas cjelu postavu zamjenit jer niko ti ne garantuje da ces dobit sa drugom ekipom.Sta je sa Markovicem,Bekricem?Raonffa je napisao/la:Zanima me kakav će sastav izvesti, očekujem da konačno odmori Bogičevića i Zebu.
Malo izmiješati karte, očekujem u prvih 11 Stanu, Nikolića, Hasanovića, Dženisa, ne znam šta je sa Zajmovićem...
Uglavnom vjerujem da će Adžem dati priliku mladim igračima uz par ovih iskusnijih što nisu bili u prvom planu u zadnje vrijeme.
Meni je Kup nebitan, pogotovo ako se ispadne u ovoj fazi, yebat ga, treba se apsolutno fokusirati na ligu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znam da još nije vrijeme razmišljat o Zrinjskom ali jedva čekam njihov dolazak na Grbavicu, motiva naši igrači će itekako imati. Nadam se da će Bilbiji Jadranko dobre batine priredit, nema mi mržeg igrača u ligi.
Samo polako prvo Metelge u kupu gdje mislim da nece biti problema, pa Sloboda, onda kasnije cemo o Zrinjskom.
Vazda nas ova Sloboda muci iako su raspala ekipa a sta li ce sad sa Slavkom biti kad bunker odigra.
Vazda nas ova Sloboda muci iako su raspala ekipa a sta li ce sad sa Slavkom biti kad bunker odigra.
- Zeljeznicar -
Bit ce guravo protiv Slobode. Gledao sam ih malo protiv Mladosti. Nisu oni nista specijalno, ali Petrovic zna svakog naseg igraca u dusu i dodatno ce ih naloziti kao sto je Mulalic svoje pulene.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja bih gore x potpisao, al' mislim da možemo i do pobjede, nismo ih odavno uzeli u Tuzli.
S obzirom da nam u kupu sudi Kacavenda , ja bih ipak ostavio nase juniore u Sarajevu 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Zna Slavko da ćemo mi i bod shvatiti kao katastrofu i toga se najviše bojim.Raonffa je napisao/la:Ja bih gore x potpisao, al' mislim da možemo i do pobjede, nismo ih odavno uzeli u Tuzli.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Samo što bod ne bi bio katastrofa, barem po mom mišljenju.Virtu4l je napisao/la:Zna Slavko da ćemo mi i bod shvatiti kao katastrofu i toga se najviše bojim.Raonffa je napisao/la:Ja bih gore x potpisao, al' mislim da možemo i do pobjede, nismo ih odavno uzeli u Tuzli.
Bod mi nije katastrofa samo u Mostaru, Širokom i na Koševu. Bod kod ekipe koja doma ima 0 0 3 0:4 je katastrofa.Raonffa je napisao/la:Samo što bod ne bi bio katastrofa, barem po mom mišljenju.Virtu4l je napisao/la:Zna Slavko da ćemo mi i bod shvatiti kao katastrofu i toga se najviše bojim.Raonffa je napisao/la:Ja bih gore x potpisao, al' mislim da možemo i do pobjede, nismo ih odavno uzeli u Tuzli.
Red je da slavimo u Tuzli ovaj put, a derbi sa Zrinjskim pod moranje.
- Zeljeznicar -
Treba odmoriti neke igrace sad u srijedu pogotovo Zakarica. Dati priliku Hrvanovicu umjesto njega u Kupu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tradicija je opasna stvar, u Tuzli i Zenici nam nikada nije bilo lako.Virtu4l je napisao/la:
Bod mi nije katastrofa samo u Mostaru, Širokom i na Koševu. Bod kod ekipe koja doma ima 0 0 3 0:4 je katastrofa.
Neće biti lako protiv njih ali ljudima vezni red protiv Mladosti je bio Ćulum i Jahić koji je prošle godine za Svatovac igrao. Ako nas izdominiraju u sredini s ovom dvojicom balvana onda ne znam...
Ma yebeš brate tradiciju, pa sjeti se samo posljednjeg gostovanja u Tuzli i Zenici, kad smo sami sebi dali golove. Njima su to jednostavno utakmice sezone kada se i staro i mlado naloži na nas. Sad napravi anketu i pitaj ih koga bi najviše voljeli pobijediti, 90% bi ih odgovorilo Želju. Dobiće ih ko god stigne, ali protiv nas će igrati kao Real Madrid.Raonffa je napisao/la:Tradicija je opasna stvar, u Tuzli i Zenici nam nikada nije bilo lako.
Mi tu utakmicu moramo dobiti, moramo biti strpljivi, ne praviti greške, a gol će doći.
Slažem se ja, mada prethodnih godina Sloboda je bila i igrački kvalitetna ekipa, tako da tada i jeste bod bio dobar, sada bi već cilj trebala biti pobjeda.Virtu4l je napisao/la:Ma yebeš brate tradiciju, pa sjeti se samo posljednjeg gostovanja u Tuzli i Zenici, kad smo sami sebi dali golove. Njima su to jednostavno utakmice sezone kada se i staro i mlado naloži na nas. Sad napravi anketu i pitaj ih koga bi najviše voljeli pobijediti, 90% bi ih odgovorilo Želju. Dobiće ih ko god stigne, ali protiv nas će igrati kao Real Madrid.Raonffa je napisao/la:Tradicija je opasna stvar, u Tuzli i Zenici nam nikada nije bilo lako.
Mi tu utakmicu moramo dobiti, moramo biti strpljivi, ne praviti greške, a gol će doći.
Nego samo kažem da to nikada nije bilo lagano gostovanje niti sam uvijek očekivao lagane pobjede u Tuzli.
- kyrieirving
- Kontakt:
Gledo sam par utakmica Slobode ove sezone , ljudi su toliko tanki u igri prema naprijed da je to na nivou druge lige federacije.Sredina ocajna samo pokusavaju dugim loptama , nekad Ordagic pokusa napraviti neki prodor ali ga nema ko ispratit pa to propadne.Stvarno ne vidim nacin da nas ovakva Sloboda sprijeci da dodjemo do pobijede al hajde prvo da zavrsimo sa ovima iz Jajca pa onda cemo o cernobilu.
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.