Ultrasi stigli na poluvremneu tek u dosta solidnom broju, a ispratili ih u 85 min.radi ceega su doalzili samo oni znaju

Ma pusti budale!!!Colorado je napisao/la:Tijekom većeg dijela utakmice na udarnom transparentu stajale su brojke. Njihovo značenje nije potrebno dodatno komentirati, najbolje će ih protumačiti 'argentinci' sa sjevera na koje, koje li ironije, netko upire prstom... preuzeto sa stranice ultras-zrinjski
eeultra
navijaci mozete li protumaciti te brojke ?
Colorado je napisao/la:Tijekom većeg dijela utakmice na udarnom transparentu stajale su brojke. Njihovo značenje nije potrebno dodatno komentirati, najbolje će ih protumačiti 'argentinci' sa sjevera na koje, koje li ironije, netko upire prstom... preuzeto sa stranice ultras-zrinjski
eeultra
navijaci mozete li protumaciti te brojke ?
Babilon at playLinus Torvalds je napisao/la:VIDIM DA VAM JE NEKO ZABRANIO DA PISETE OVDJE VISE hahaha JESTE JADNI! UVIJEK U VAS NEKI DIKTATORI! MI SE BAREM POBUNIMO VI NISTA!?!?
MinistaR je napisao/la:Čestitke Zrinjskom na pobjedi u gradskom derbiju. Ne znam zašto Jović toliko kuka zbog neigranja Žižovića. Zar je, uisitnu, toliko značajan igrač za Plemiće?
Usputno, raduje me i činjenica da je derby protekao bez nereda ili ih je, ipak, bilo?
Puno sreće u nastavku prvenstva. Vjerujem da će Zrinjski i ove godine igrati u Evropi, ali ovaj put napraviti puno više od 3. pretkola EL.
ma ja mislim da je jackson pravi igrac za zrinjski,prijat ce mu mostarska klima poslije ove zenicke,mozda se trzne pa zabije sto god,trebali bi ga divest pod hitno:)Phill Jackson je napisao/la:tesko vama s jacksonom,bolje da dovedete dzaba nekog igraca,a ne za njega 45 hiljada eura dat,,njemu je do svega osim fudbala,nema ludjeg igraca,50 puta ode i vrati se,,opet nije kompletne pripreme proso,a njega ni pistoljem ne mozes natjerat da trenira ko svaki normalan igrac,,uz sve to plata mu je prevelka za nase uslove,,samo ce vam bezveze unjet negativnu atmosferu u tim
Jackson izletio sa Poljuda.mogoranci je napisao/la:Jackson u Hajduku iz Splita!
A to njih lafo ima punodrH je napisao/la:Nestali svi ultrasi. Neko im je PP-om naredio da se povuku sa foruma. hahah svasta![]()
![]()
Bilo ih je desetak zato mi je i cudno da ih nema. Babilon nesto. On je kao malo pragmaticniji i normalniji bio. Moglo se sa njim i porazgovarati normalno bez vrijedjanja ali eto i on odleprso.Hairlija je napisao/la:A to njih lafo ima punodrH je napisao/la:Nestali svi ultrasi. Neko im je PP-om naredio da se povuku sa foruma. hahah svasta![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.