Ne spominjiskoroalen je napisao/la:Ljubav udari često tamo gdje ne treba.MortemHz je napisao/la:Škoro Alene, zasto si to dozvolio? ne volim je vise, ti bas znas kako covjeku dan pokvariti a taman mi je krenulo dobro kuknjava
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisu navikli na moderne treninge i profesionalizamfera je napisao/la:Nema veze al imaju tablete svi u klubu. Valjda im nije pola ekipe rastjerao...RichmanBiH je napisao/la:Brdaric u njemackom kantonalcu u 5 utakmica 1 pobjeda 2 poraza 2 nerijeseno. Igra dronova
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sejo i Seada, zabranjena ljubav na sarajevski način.MortemHz je napisao/la:Ne spominjiskoroalen je napisao/la:Ljubav udari često tamo gdje ne treba.MortemHz je napisao/la:Škoro Alene, zasto si to dozvolio? ne volim je vise, ti bas znas kako covjeku dan pokvariti a taman mi je krenulo dobro kuknjava
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk![]()
doduse nemam problem sa tim, gdje ce plavo smece biti
@Evolution87 hvala brate, moglo bi se i doć', ne igra se evropa svaki dan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Re: FK Sarajevo
Imal gdje da se pogleda cijela tekma protiv lištice?
Ako imas moja tv, udji u videoteku i imas sve utakmice. Besplatno je.Stroj1946 je napisao/la:Imal gdje da se pogleda cijela tekma protiv lištice?
Hvala bratefks74 je napisao/la:Ako imas moja tv, udji u videoteku i imas sve utakmice. Besplatno je.Stroj1946 je napisao/la:Imal gdje da se pogleda cijela tekma protiv lištice?
Ja sam rekao kad sklonimo skauta makar i prividno, progledaćemo na očiLakoste je napisao/la:Husref definitivno udaljio skauta sa klupe, njegovu poziciju preuzeo Dzakmic, skaut primoran sjediti u galeriji.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Fino ovo Džakmić parla, samo brate brže malo pola videa prođe. 
Dobar prilog, fino odrađeno ovaj put. Jedva čekam tekmu u srijedu. Jel u 16h se igra?
Dobar prilog, fino odrađeno ovaj put. Jedva čekam tekmu u srijedu. Jel u 16h se igra?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
daAlfredNobel je napisao/la:Fino ovo Džakmić parla, samo brate brže malo pola videa prođe.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
DaAlfredNobel je napisao/la:Fino ovo Džakmić parla, samo brate brže malo pola videa prođe.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Husref će sutra biti na slatkim mukama. Konačno imamo potrebnu širinu da u kupu dajemo šansu i drugim igračima bez da igra previše trpi. Volio bih vidjeti Herića od prve minute, što da ne i Nedima.
Živković iz Orašja nam sudi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne od prve minute, Sabljini krkani u prvih 20 minuta idu na nož, treba čuvati djecu od povreda,bodi123 je napisao/la:Husref će sutra biti na slatkim mukama. Konačno imamo potrebnu širinu da u kupu dajemo šansu i drugim igračima bez da igra previše trpi. Volio bih vidjeti Herića od prve minute, što da ne i Nedima.
Stavi na 1.5 i Dzakmic ide ko podmazanAlfredNobel je napisao/la:Fino ovo Džakmić parla, samo brate brže malo pola videa prođe.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Bilo ko umjesto Hebiba, a iskreno bih volio da Liivak i Adukor dobiju minute.RichmanBiH je napisao/la:Mogo bi livsk poceti mec sutra kao I lelic.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
RichmanBiH
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Bilo ko umjesto Hebiba, a iskreno bih volio da Liivak i Adukor dobiju minute.RichmanBiH je napisao/la:Mogo bi livsk poceti mec sutra kao I lelic.
Po ovom snimku sa treninga se cini tako. Krste ce na desetku.
UPRAVA NAPOLJE!
Treba Adukora vidjeti na njegovoj prirodnoj poziciji i malo duže, ono što je ušao bilo je samo da osjeti atmosferu.skoroalen je napisao/la:Bilo ko umjesto Hebiba, a iskreno bih volio da Liivak i Adukor dobiju minute.RichmanBiH je napisao/la:Mogo bi livsk poceti mec sutra kao I lelic.
Sutra je najbitnije da Ih smirimo u početku, i kasnije da ih natrpamo.
HOCEMO BABUKU, BABUKU U DOBOJ KAKANJU

- Orangina85
- Kontakt:
Mislim da livak nece biti ni u zapisniku. Nama je ovo jako bitna utakmica. Ocekujem sastav kao protiv Viteza.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, HordasFks, ubipara i 55 gostiju.