FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bogicevic poznatiji kao Trofej. Prekucao Stevu Nikolica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slažem se da je Vidić imao za nijansu bolju karijeru od Bogija. Vidić je osvojio 5 naslova prvaka Engleske, dok je Bogi osvojio 4 naslova prvenstva BiH. Vidić je osvojio 3 engleska liga kupa, Jadranko je osvojio 2 kupa BiH.Raonffa je napisao/la:Imao je malo slabiju karijeru od Vidare
S tim da se mora napomenuti pritisak koji nosi igranje za FKŽ, što svakako dodatno uvećava karijeru Jadranka Bogičevićabraco je napisao/la:Slažem se da je Vidić imao za nijansu bolju karijeru od Bogija. Vidić je osvojio 5 naslova prvaka Engleske, dok je Bogi osvojio 4 naslova prvenstva BiH. Vidić je osvojio 3 engleska liga kupa, Jadranko je osvojio 2 kupa BiH.Raonffa je napisao/la:Imao je malo slabiju karijeru od Vidare

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prava je šteta što neće igrati sa Kerlom u tandemu u Tuzli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za Slobodu svakako jeste 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da je za sve ekipe u ligi osim nas steta sto Kerla i Bogicevic vise ne igraju zajedno.[emoji38]
Yebote gledam sad, pa Kerla je u posljednja 3 prvenstvena meča Suduve dao 3 gola.

Edit: Ustvari ovako tačnije

Edit: Ustvari ovako tačnije

Zadnja izmjena: braco, dana/u 19 sep 2017, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Kerla je vrlo dobar stoper za naše uslove, ja sam bio baš sretan zimus kada je bilo jasno da će doći kod nas, jer je u oba mandata (prije ovog zadnjeg) bio odličan u našem dresu.
Ko će znati šta se tu sve dešavalo, al' on i Bogičević su stvarno bili katastrofa prošlu polusezonu, ja sam se nadao da će stoperski par biti Kerla-Bokaćini, al' ne znam da li su oni jednu tekmu u paru odigrali zajedno.
Ko će znati šta se tu sve dešavalo, al' on i Bogičević su stvarno bili katastrofa prošlu polusezonu, ja sam se nadao da će stoperski par biti Kerla-Bokaćini, al' ne znam da li su oni jednu tekmu u paru odigrali zajedno.
Znaci do Bogicevica je bilo. [emoji38]
Fakat su losi bili...
Fakat su losi bili...
Bogičević je bio katastrofa, al' i Kerla je puno griješio, zapravo što se Kerle tiče, imao sam osjećaj da igra preko qurca, ala ono "hajmo odraditi pola godine ovdje, pa onda pravac neka liga petice", kao da je Ramos došao u Želju na pola godine i sad ono ne mora ni izaći na teren al' već je sigurno da mu niko ne može ništa na terenu.
Imao je par tekmi gdje se nije zayebavao i zaista je bio dobar, al' u većini je bio loš. Nemamo nikako sreće sa vraćanjem tih bivših igrača u zadnje vrijeme, od Tucea preko Kerle do Zebe, doduše Zajko u globalu može dobiti prolaznu ocjenu.
Imao je par tekmi gdje se nije zayebavao i zaista je bio dobar, al' u većini je bio loš. Nemamo nikako sreće sa vraćanjem tih bivših igrača u zadnje vrijeme, od Tucea preko Kerle do Zebe, doduše Zajko u globalu može dobiti prolaznu ocjenu.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Bogi je bio lijevi štoper kao i dosad, Kerla tražio da on igra lijevo i sve se pohebalo 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ima tu još mladih igrača koji će dobiti priliku"
Bravo šefe !
Bravo šefe !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Lobotomci na aparatimaJaozinho22 je napisao/la:Ima tu još mladih igrača koji će dobiti priliku"
Bravo šefe !

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
A toliko su se borili da objasne kako je 'onaj' put bio jedini ispravan 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imo je slavko vakih u kartoteci, samo jos boljih, da su ga pustili jos jedno 5-6 transfer rokova vidjeli bi viJaozinho22 je napisao/la:Ima tu još mladih igrača koji će dobiti priliku"
Bravo šefe !

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kyrieirving
- Kontakt:
Eno hoce Sloboda Ozegovica da dovede.irfo je napisao/la:Imo je slavko vakih u kartoteci, samo jos boljih, da su ga pustili jos jedno 5-6 transfer rokova vidjeli bi viJaozinho22 je napisao/la:Ima tu još mladih igrača koji će dobiti priliku"
Bravo šefe !
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Otjerali neandertalca sa foruma jer se zalagao da djeca iz OP dobijaju sansu i da ne valja sto dovodimo polovnjake, ko ce ba s lobotomcimaVirtu4l je napisao/la:A toliko su se borili da objasne kako je 'onaj' put bio jedini ispravan

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Al kakve nam je suplje bacoSlavko Petrović trener Željezničara poznat je kao veliki radoholičar, želi sve imati pod kontrolom, prati i svoje i protivničke igrače, snima, bilježi, pravi kartoteke…

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kyrieirving
- Kontakt:
Posjeduje kartone za 4 hiljade igraca.irfo je napisao/la:Al kakve nam je suplje bacoSlavko Petrović trener Željezničara poznat je kao veliki radoholičar, želi sve imati pod kontrolom, prati i svoje i protivničke igrače, snima, bilježi, pravi kartoteke…Vidim u slobodi po istom tragu

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], mavi, Proximic, Ramirez, ShojaStojan, skoJaa i 72 gosta.