HNKBranitelj je napisao/la:Pa mogli su biti ili hrvati ili srbituzlak1987 je napisao/la:Realno u vjeru se razumijem kao Mara u kriv qrac. Pa me tako boli briga i za taj isil.
Kad smo vec kod terorizma, Bugojanska Fenix skupina 1972 je najveca teroristicka skupina koju je BIH zapamtila. Bili Hrvati.
Posto bosnjaci su nastali tek 1992 godine, a evo izgleda nece dugo trajat sad ce konvertiranje u bosance i hercegovce
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Moze nam se...mi smo bahati Zelj...ovaj Siroki[emoji41]Chinaglia je napisao/la:ako i daje, brzo ce klubovi vratit te pare (if you know what I mean), osim ako se zovete Siroki Brijegskripar96 je napisao/la:Citam savez daje pare klubovima za reflektore..zna li netko kad ce liga 10?
EKONNP
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako je ludMoram da dodam da ćemo tražiti plac od grada Tuzle, da nam da, a mi ćemo izgraditi najmoderniji stadion u ovom dijelu Europe i svakako ćemo dati Slobodi da ga besplatno koristi za svoje Europske utakmice", završio je Husić.
Don't believe the hype.
Neka Azmire, odvadi malo. Nes ti u Simin Hanu ostat duze od godinu, max dvije
sutra bi se vratio u Slobodu
cuj Simin Han..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa sto trazi plac od grada Tuzle? Sto ne pravi stadion u Simin Hanu? Vrlo jednostavno. Stadion ce biti u gradu, a on ce samo cekati trenutak da se vrati u Slobodu, Sloga padne na niske grane, a Sloboda preseli na 'najmoderniji stadion u ovom dijelu Europe'.
Ma on je klasična seljačina koja je na sumnjive načine došla do velikog novca i sada misli da može sa tim parama doći do titule. Bio je u Slobodi i davao ogromne plate, a opet nisu uspjeli ništa osvojiti. Tako će mu i ovamo u Slogi biti.
- kyrieirving
- Kontakt:
Trazi plac od grada koji kosta 50-100k a hoce da pravi stadion od 20-30 mil.Zanimljivo...
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Odyebi Azmire, Sloboda ce igrati europske utakmice tamo gdje je i navikla !
Životni saputnik! 1921
Trola covjek. Pa Sloboda je u ligi za bedaka,a on spominje evropske utakmice.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nije veća prevara u bh fudbal došla od sisoje. Više je stadiona od pitara do sad napravio 
Samo zbog ove izjave "najmoderni u ovom djelu europe" on ispada jako glup i bezobrazan.
Ja volim sto sam Željovac i sto uprava Željeznicara ima zdrav razum i obraz, klub treba da pravi jednu tribinu jug od 5. milona KM pa opet trazimo partnere i pomoc, da se ne lazemo za svaki nas klub cifra od 5.000.000 KM je OGROMNA mogu je samo sanjati, a ovaj bi da pravi najmoderni sadion u ovom djelu europe sto bi kostalo par desetina milona eura ne maraka.
Hajde da je rekao da ce traziti plac od grada (eto i da ga plate), pa ce napraviti pristojan stadiončoć od desetak hiljada sjedecih mjesta za potrebe nase lige i Sloge.
Ja volim sto sam Željovac i sto uprava Željeznicara ima zdrav razum i obraz, klub treba da pravi jednu tribinu jug od 5. milona KM pa opet trazimo partnere i pomoc, da se ne lazemo za svaki nas klub cifra od 5.000.000 KM je OGROMNA mogu je samo sanjati, a ovaj bi da pravi najmoderni sadion u ovom djelu europe sto bi kostalo par desetina milona eura ne maraka.
Hajde da je rekao da ce traziti plac od grada (eto i da ga plate), pa ce napraviti pristojan stadiončoć od desetak hiljada sjedecih mjesta za potrebe nase lige i Sloge.
- Zeljeznicar -
E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa možeš ti doći kao navijač u civilu i sjesti među sve ostale normalne navijače.Raonffa je napisao/la:E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Znam da mogu, al' nije mi to fazon nikako.wobly92 je napisao/la:Pa možeš ti doći kao navijač u civilu i sjesti među sve ostale normalne navijače.Raonffa je napisao/la:E yebem i NATO i vježbu i MUP TK i komplet policiju u BiH, tamam se nameračio otići u Tuzlu al' qurac
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma pusti lafinasa, k'o fol on htio doci u Tuzlu, bas sada kada NATO nesto odrzava i kada ne mogu doci :mrgreen:
Faraone, dodji u civilu, nemas nista vece sanse od mene da batine dobijes, nisam ni ja omiljen na stadionu :mrgreen:
Faraone, dodji u civilu, nemas nista vece sanse od mene da batine dobijes, nisam ni ja omiljen na stadionu :mrgreen:
[emoji1] [emoji1]Eisenbahner1921 je napisao/la:Odyebi Azmire, Sloboda ce igrati europske utakmice tamo gdje je i navikla !
Rigo ima sljedbenike...
EKONNP
Ma bio sam na Tušnju i prije, yebo te Sloboda tvoja ne dolazim zbog njeChinaglia je napisao/la:ma pusti lafinasa, k'o fol on htio doci u Tuzlu, bas sada kada NATO nesto odrzava i kada ne mogu doci
Faraone, dodji u civilu, nemas nista vece sanse od mene da batine dobijes, nisam ni ja omiljen na stadionu
Sad razmišljam maksuz sam da dođem, al' samo pod uslovom ako će tebe mlatiti da im pomognem
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Redovno se krvimo oko toga kome je veca zelja da Slobodu gurnemo u raku i polijemo je krecom.skripar96 je napisao/la:[emoji1] [emoji1]Eisenbahner1921 je napisao/la:Odyebi Azmire, Sloboda ce igrati europske utakmice tamo gdje je i navikla !
Rigo ima sljedbenike...
Samo ih mi Hrvati sa Kosova mrzimo vise od krmka i krmkovih laznih Mostaraca.
Selam krmku.
Životni saputnik! 1921
bog te obnevidio, gledaj izjave.
a poslije ce anam one napadat za fasizam.ccccccccc
a poslije ce anam one napadat za fasizam.ccccccccc
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
komsije se ne mogu odluciti jesmo li hrvati ili siptari pa sam pristao biti oboje.
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.