Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
fukaratz
-
Kontakt:
Skver je napisao/la:fukaratz je napisao/la:
pa za Slobodu mozda

cuj za koga cu navijati

lektore lektore bas si neozbiljan

a insajdereske podjeljene preko PP ne sekiraj se

pitaj ove sto su dres nedavno promjenili a koga ce navijati

Mislis ako legne cvaja i pusti vas na tartan stazu....nema cvaje

Kakva je posjeta na Tusnju jedino da on daje ljudima cvaju stadion da napune

i gdje se dijele te cvaje i bambuce niko da napise

Sloboda Tuzla
-
sviunapad1010
-
Kontakt:
Postao/la sviunapad1010 » 19 sep 2017, 20:11
xeksor je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:xeksor je napisao/la:Prvo nezelim da komentarisem razno razne poznavaoce prilika u ovoj drzavi. Svaka normalna lokalna vlast dodjeljuje zemljišta ako ce se na tom zemljisto nesto gradit i pravit osim stambene gradnje. Senadu Bingu su dodjeljeni hetari opštinske zemlje gdje je sadasnji ZOO Park i mnoge druge farme. On na toj zemli moze gradit al je ne moze prodati, Isto kao i na poslovnoj zoni Kreka. Druga stvar svi koji su bili na tenederu za SPO na sjenjaku su znali da se ta parcela prodaju iskljucivo za gradnju SPO toga a niko nikad to nemoze drugacije promjenit i gradit nesto drugo. Treće AH nije Bake, Cović ili Jasko da su političari i da lazu ovaj narod razno raznim izjava kroz medije. Budite sigurni da će ili dodjelom opstinske zemlju ili kupovinom zemljista od propalih firmi to jest privatizovanih koje sada leze isto to gardit. U Bos polajni se pregovara ili lobira kao i sa zemljistem Organike bivseg polihema samo s ceka sudska presuda od strane radnika.
Seksore ne lupaj o dodjeli parcela Bingu podaci su dostupni katastarski online bili kome ko ne vjeruje neka provjeri cije je tamo zemljiste. Jeste urađeno da je promjenjen prostorni plan tamo i odobreno mu da pravi ZOO koji nismo imali u gradu i u koji vodim svoje dijete i u koji se ulaz ne naplaćuje. Uvodnu recenicu si sam sebi popisao i vidi se da si lik iz stranke. A za AH i ja sam mu vjerovao ali više ne jer nije ispunio svasta nesto sto je pričao i nije pokazao iskrene namjere tako da mislim da to nije to. Neka mu je sve sa srećom u životu ali nije opravdao mnoge svoje riječi koje ga niko nije tjerao da izjavljuje.
J... te stranka ne likujem ja za onim pjesnikom nego vi. Ako sta organski ne podnosim tu su SDA I SDP, a te neistine ti iznosis, bingo senad nije kupio već je dobio poljoprivredno zemljište za izgradnju Farmi a zatim i ZOO parka, i ovdje uopste nisam ni u jednom momentu prozvao njega jer je u sikari i ostrug napravio nesto lijepo i objekte gdje ljudi rade, a sa njegovim upošljavanjem i biznisom se dragi vođa uveliko hvalio na predizbornim skupovima, kako i Vlada TK otome kako su zaposlili na TK vse ljudi. Ja ti samo kazem da je dobio to zemljište na korištenje a ne kupio i ne izmišljaj ti i taj gore iznad.
Provjera cije je zemljište tamo ukucajte (fbih online katastar) i provjerite ko ne vjeruje. Seksore ne provaljuj se bezveze.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Saltsity
-
Kontakt:
Znaci fukara samo hlupa bezveze i trola.
Nema pojma ali bitno je prozivati konstantno ljude.
Cuj iznio sam gdje je trebalo.
Pa sta je to tamo ko vodi to,ko odlucuje. ....
Pa evo gledajuci sta pricaju, stanje u klubu je odlicno.
Zasto se onda mi borimo za opstanak, zasto nisu dovedena adektvatna pojacanja. ....U cemu je problem.
FK Sloboda Tuzla
-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 19 sep 2017, 20:13
Dani ponosa i povratka.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel
-
Kontakt:
klma1 je napisao/la:gdje se prijavljuje za te bambuce? Ko djeli bambuce da se prijavim valjda ovi veterani jer oni iz Sloge imaju u opisu vjersko uzdizanje omladine. Nije samo navedeno koje vjere. Ako je tako onda oni vjerovatno ne daju bambuce - mozda cvaja padne ili kakvo zelje.
Reci druze.kod mene ja sam bambucas.
Al tek ako se pokazes mozes prec na cvaju

-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 19 sep 2017, 20:18
Sariel je napisao/la:klma1 je napisao/la:gdje se prijavljuje za te bambuce? Ko djeli bambuce da se prijavim valjda ovi veterani jer oni iz Sloge imaju u opisu vjersko uzdizanje omladine. Nije samo navedeno koje vjere. Ako je tako onda oni vjerovatno ne daju bambuce - mozda cvaja padne ili kakvo zelje.
Reci druze.kod mene ja sam bambucas.
Al tek ako se pokazes mozes prec na cvaju

Mikica je bambamucas nisi ti. Ti si polovkas jer pijes ljuto.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
xeksor
-
Kontakt:
Ti jarane prvo nauči šta je katastar a sta je gruntovnica ili grunt.
Katastar označava posjed, a gruntovnica vlasništvo.
-
wobly92
-
Kontakt:
Slobodas je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Mislite da se Azmir šali s ovim svim, e hoćete se prevarit samo tako! Znati će se uskoro!!
E moj Jasmine **** *****!!!
P.S. Ćelo bravo za ovaj potez
Frajko prica nerealne price. Kad je bio u Slobodu vazda je trazio jos nekog da mu pomogne jer nije sam smio krenuti u te avanture. Bez podrske grada i bez aminovanja Jamina on ne moze lopatu zakopati a kamoli napraviti stadion. De progledaj malo pa u TZ ima par ljudi koji su mozda financiski i jaci od Azmira pa se ne eksponisu kao ono nego sute i kupe pare i imaju dobre talove sa lokalnom politikom , Azmir moze lajati jer mu posao nije ovdje al rat neki protiv politickih struktura je unaprijed izgubljena bitka. Azmi baca supljak na koji se pojedinci loze jedino u sta ulaze je ekipa tj igracki kadar koji se uveliko preplacuje za dati kvalitet za sve ostalo nema damu sam da krene !!!
Samo gledaj i pazi šta će se dešavati sa Slogom eto. Ovo što sam čuo nije nigdje bombastično najavljivao već se ide planski. Stadion je samo dio toga svega. A nije čak ni neophodan toliko da uspije u namjeri.
Lik je već milion najmanje ove sezone samo skrhao u Slogu. A tek je počeo...
Što ovo spominjem, zato što smo s tim parama mi već mogli imat trofej u vitrini i ponovni izlazak u Evropu al ovaj put u još elitnije takmičenje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel
-
Kontakt:
xeksor je napisao/la:Ti jarane prvo nauči šta je katastar a sta je gruntovnica ili grunt.
A ti sta je tender a sta licitacija.sta cemo sad
ja sam i bambucas.i polovkas.naravno.pa zaboga nisam ja div.ja sam fukara iz tuzle

-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 19 sep 2017, 20:28
Sariel je napisao/la:xeksor je napisao/la:Ti jarane prvo nauči šta je katastar a sta je gruntovnica ili grunt.
A ti sta je tender a sta licitacija.sta cemo sad
ja sam i bambucas.i polovkas.naravno.pa zaboga nisam ja div.ja sam fukara iz tuzle

Prvo ljuto pa onda se razgalis bambamucas teretnom.

-
sviunapad1010
-
Kontakt:
Postao/la sviunapad1010 » 19 sep 2017, 20:28
xeksor je napisao/la:Ti jarane prvo nauči šta je katastar a sta je gruntovnica ili grunt.
Heheh imas i za gruntovnicu pa vidi e-grunt. Moj seksore stvarno nema kraja tvojim vicevima.
A to sto kazes da ne znam znam sigurno od tebe bolje da ti mogu drzati predavanja na temu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel
-
Kontakt:
Tema sloboda.
Tema sloboda
Tema sloboda
Bambuca?moze bambuca
Volim piti volim piti i ljubitiiiii.
-
xeksor
-
Kontakt:
A druga stvar takođe pa normalno da ce bit upisan u katastarsku cesticu ako ima izgrađene objekte tu i ako je on vlasnik objekata. A Grad moze u zemljišnim knjigama koja je vlasnik zemljista gdje je izgrađen moze dat privremenu ili stalno uknjzbu zemljista za neko pravno lice. A ako je poljoprivredno zemljište koje je neprespektivno može Bingo uknjižit u zemljišne knjige ili grunt kao vlasnka. Najbolji ti je primjer Beograd na vodi beograd je vlasnik zemljišta i dao je Arapima da grade . i oni su vlasnici objekata u katastru su upisani ko vlasnici ali u gruntu nisu. Tako da mogu prodat samo objekte ali ne i vrijednost zemljista.
-
xeksor
-
Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:xeksor je napisao/la:Ti jarane prvo nauči šta je katastar a sta je gruntovnica ili grunt.
Heheh imas i za gruntovnicu pa vidi e-grunt. Moj seksore stvarno nema kraja tvojim vicevima.
A to sto kazes da ne znam znam sigurno od tebe bolje da ti mogu drzati predavanja na temu.
Sta hoćes reć da je grad njemu prodao silu one zemlje na bosanskoj poljani i uknjizio ga kao vlasnika tolike zemlje u industrijskoj zoni da bi napravio 4-5 farmi i onaj zoo park. On je tu zemlju jarane dobio ali ne sporim da mu grad nije nakon određenog vremena i uknjizio. Al da je kupio nije i nek nije jer je u onom uzaso napravio nesto.
-
Sariel
-
Kontakt:
xeksor je napisao/la:A druga stvar takođe pa normalno da ce bit upisan u katastarsku cesticu ako ima izgrađene objekte tu i ako je on vlasnik objekata. A Grad moze u zemljišnim knjigama koja je vlasnik zemljista gdje je izgrađen moze dat privremenu ili stalno uknjzbu zemljista za neko pravno lice. A ako je poljoprivredno zemljište koje je neprespektivno može Bingo uknjižit u zemljišne knjige ili grunt kao vlasnka. Najbolji ti je primjer Beograd na vodi beograd je vlasnik zemljišta i dao je Arapima da grade . i oni su vlasnici objekata u katastru su upisani ko vlasnici ali u gruntu nisu. Tako da mogu prodat samo objekte ali ne i vrijednost zemljista.
Ma realno koga ba boli krac za tim??
Ajde kup ajde tribina uprava.al ovo

-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 19 sep 2017, 20:37
Sta Bony sad zajebava?
-
xeksor
-
Kontakt:
A sta zajebava Bony je jedini lk koji je dao naj više za slobodu.
-
xeksor
-
Kontakt:
svaka cast petroviću i za ovo:
Na poziv novog trenera Fudbalskog kluba Sloboda Slavka Petrovića i člana medicinskog tima kluba Alena Altumbabić članovi Agencije za antidoping kontrolu BiH održali su anti-doping predavanje za igrače i stručni štab kluba iz Tuzle.
-
Hitman22
-
Kontakt:
Ko je izbačen iz tima i odbijena Plata. Izgleda se Petrović ne šali?! Nije valjda Smajkan ili Beganovic
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
staragarda
- Interni moderator
-
Kontakt:
Postao/la staragarda » 19 sep 2017, 21:12
Jel ide ko sutra u Goražde
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.