Pa šteta što si propustio otimače izgubljenog kovčega..MaGiCa je napisao/la:
Pozdrav DANTESoliki...Falilo mi je rasprava sa tobom...

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pa šteta što si propustio otimače izgubljenog kovčega..MaGiCa je napisao/la:
Pozdrav DANTESoliki...Falilo mi je rasprava sa tobom...
Ja ti kazem, dosta tih postova je napisano upravo iz razloga koje sam naveo u prethodnom postu. Ne mozes se ti konstantno uzdizati, ici iz krajnosti u krajnost (sad je 1/4 finale plafon, sutra bi se Spanija razbila), a opet ostati bez adekvatnog odgovora (provokacije) na sve to (jer se su to znala biti ozbiljna pretjerivanja i nebuloze). Ne kazem da nema i namjernih provokacija, ali sam ubijedjen da ih ne bi bilo u tolikoj mjeri da se, kojim slucajem, u svakom drugom postu nije potenciralo sve nabrojano.MaGiCa je napisao/la: Treba prelistati ne samo ovaj thread, da bi se došlo do ovih zaključaka...
Srpski mediji su žešće smeće, kao i propaganda na koju naseda dobar deo ljudi u Srbiji...ali to nije razlog da se konstantno osporavaju i umanjuju rezultati srpskih sportista i kenja po ok forumašima na brojnim sajtovima, portalima i forumima.
Jedan od meni najdražih foruma je bio ovaj baš zbog toga što na njemu nije bilo mnogo ovakvih tendencija...ali, izgleda da se mnogo toga promenilo u poslednje vreme.
kobe24 je napisao/la:Sta je i ovaj sad dosao da pametuje, nije ih dosta bilo gotovo mjesec dana?
Unofficialpage je napisao/la:Kako sam ja uspio skontati, mora se navijati za Srbiju ili Hrvatsku jer u suprotnom si nacionalista u najmanju ruku? I konstantno se ta priča poteže. Ne, ne navijam za Srbiju ali ne zbog razloga koji se ovdje pootežu, nacionalizma, mrzim Srbe ili slično već iz istog razloga što ne naviijam za Finsku, Italiju ili neku drugu državu. Ne budu mi u nekim situacijama simpatični, dok sam za Anu Ivanović navijao, gle čuda i ona iz Srbije. Glupa priča, da se uvijek ovdje moraš pravdat što ne navijaš za neku državu.
I to se vratio nakon srebra. Mogu zamisliti šta bi bilo da su osvojili zlato.kobe24 je napisao/la:Sta je i ovaj sad dosao da pametuje, nije ih dosta bilo gotovo mjesec dana?
Bilo je fino vidjeti kako ona svinja od Štimca plače nakon utakmice.tuzlak1987 je napisao/la:Citav svijet je imao zelju da vidi kako Doncic osvaja medalju sa 18 godina, a ne glavati Stimac i uhati Marjanovic.
Ja ne mogu da vjerujem. Dosao frajer i pokrece lavinu novih gluposti, a svee preslikano. Nikad da se umore.arelinho je napisao/la:I to se vratio nakon srebra. Mogu zamisliti šta bi bilo da su osvojili zlato.kobe24 je napisao/la:Sta je i ovaj sad dosao da pametuje, nije ih dosta bilo gotovo mjesec dana?
A na šta se okreće? U svakom sportu na svakom takmičenju se uvijek moraš pravdati što ne navijaš za komšije. Zašto smo s tim opterećeni? Za mene je Srbija u rangu emocija kao Dominikanska Republika. Niti me zanimaju niti navijam za njih, tako je kod večine.MaGiCa je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Kako sam ja uspio skontati, mora se navijati za Srbiju ili Hrvatsku jer u suprotnom si nacionalista u najmanju ruku? I konstantno se ta priča poteže. Ne, ne navijam za Srbiju ali ne zbog razloga koji se ovdje pootežu, nacionalizma, mrzim Srbe ili slično već iz istog razloga što ne naviijam za Finsku, Italiju ili neku drugu državu. Ne budu mi u nekim situacijama simpatični, dok sam za Anu Ivanović navijao, gle čuda i ona iz Srbije. Glupa priča, da se uvijek ovdje moraš pravdat što ne navijaš za neku državu.
Pogrešno si skontao.
Ne mora se navijati ni za koga, ali kad se stalno okreće priča koja se okreće i doživljavaju orgazmi na tudjim porazima u finalima, dok se na trijumfe tih istih gleda kao na kiselo groždje...e to je problem, prijatelju stari...
Imaš primere jednog iznad i jednog ispod ovog tvog posta, pa pogledaj koga šta muči...Federer17 je napisao/la:@MaGiCa, prije bih rekao da si ti bespotrebno opterecen nekim nepostojecim stvarima. Mi zakuhamo, a ja ti naveo koji je glavni razlog bio za sve to. Konkurenciju ovaj put, koliko me sjecanje sluzi, niko nije ni spominjao.
Iskljucivo ides u jednom smjeru, dok su ovi 'tvoji' barem isto krivi (iako bih ja rekao puno vise). Dodje ti covjek iz RS-a i prica o nekakvom sportu i BiH, a i on podjednako zasluzan/kriv za sve to kao i svi mi. Nebtno, da ne idem u nepozeljnu temu.
Vec sam ti rekao da mene nikakvi kompleksi ne muce, a da lazem - to jos manje. Mozda je problem u tebi, koji si umislio nesto sto i ne postoji, ili barem ne u tolikoj mjeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.