Ulreich
Kimmich, Süle, Martinez, Rafinha -
Rudy - Tolisso -
James, Müller, Coman -
Lewandowsk
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
schickeria
- Kontakt:
Vidal thiago martinez hummels ribery uz odsutne robbena i alabu praktički druga postava.....Poprilično hrabro s obzirom da igramo derby u gelsenkirchenu
- anelbavarac
- Kontakt:
Ribery klupa.
Tako je Carlo, pokazi muda, arogantnom francuzu.
Tako je Carlo, pokazi muda, arogantnom francuzu.
- Centre forward
- Kontakt:
Starca ubacit kad se njihovi defanzivci umore. To je vjerovatno i najbolja varijanta i za njega, i za klub u većini utakmica. Naravno, nekad' može odigrat' i cijelu tekmu, il' presjedit' na klupi, zavisi od situacije.
Rafinha je garant šef BND-a. Ne postoji drugo objašnjenje za ovakvu njegovu konstantnost.
Lewa je im'o situaciju kad je mog'o dodat a on solira. Plaho se on dig'o. Trebali su kupit' kakvog solidnog napadača da i on malo grije klupu.
Rafinha je garant šef BND-a. Ne postoji drugo objašnjenje za ovakvu njegovu konstantnost.
Lewa je im'o situaciju kad je mog'o dodat a on solira. Plaho se on dig'o. Trebali su kupit' kakvog solidnog napadača da i on malo grije klupu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- anelbavarac
- Kontakt:
To Hamo brate.
Igracina.
Igracina.
Rafa pliva sve stilove...
Dobro igramo, drzimo ih u saci. Steta za Rudyjev sut, gdje je Fahrmann vrhunski odbranio. James najbolji, svugdje ga ima, a posebno mi je drago jer je napokon uspio postici gol nakon silnih pokusaja ovih mjeseci. Coman bi bio igracina samo da zna u zavrsnici bolje, jer dribling mu je fantastican. Muller rezervisan, kao i Lewandowski, bez obzira sto je pogodio. Ukratko, ja sam zadovoljan prikazanim.
I onaj mladi lijevi bek, Friedl ako se ne varam, bi trebao dobiti sansu. Rafinha je dobar, ali kao back up na desnom beku. Doduse kako smo odigrali ovo poluvrijeme i protiv Mainza ta pozicija nam i ne treba.
I onaj mladi lijevi bek, Friedl ako se ne varam, bi trebao dobiti sansu. Rafinha je dobar, ali kao back up na desnom beku. Doduse kako smo odigrali ovo poluvrijeme i protiv Mainza ta pozicija nam i ne treba.
Spamm
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iako sam na pocetku bio skeptican, moram priznati da je Carlo napravio pravi potez sa ubacivanjem skoro pa druge postave.
Vidljivo je da sad svi grizu, jer vide da su svi zamjenjivi i da niko nece tek tako lako zasluziti mjesto u pocetnih 11.
Rafinha, ponekad djeluje kao bek svjetske klase.
Hames je moram priznati sjajan, vidi se ta smirenost u nogama i precizan pas, sto je svakako odlika jedne desetke.
Rudy.
Vidljivo je da sad svi grizu, jer vide da su svi zamjenjivi i da niko nece tek tako lako zasluziti mjesto u pocetnih 11.
Rafinha, ponekad djeluje kao bek svjetske klase.
Hames je moram priznati sjajan, vidi se ta smirenost u nogama i precizan pas, sto je svakako odlika jedne desetke.
Rudy.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Kakva akcija. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj asistencije.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Kako smo opljackali Madrid, dovodjenjem Hame za kikiriki.
Klasan igrac, kojem treba pronaci poziciju, nista vise.
Klasan igrac, kojem treba pronaci poziciju, nista vise.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bravo za igru, nije lako Schalkeu dati evo već tri gola na njihovom terenu. James se polako privikava.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
James, nemam rijeci. Odavno neko nije ovako razigran bio. Igra lijevo, igra desno, ulazi u sredinu, lopte "imaju oci", asistencija i gol. Vidi se velika zelja kod Kolumbijca.
Ovakve akcije kao kod treceg gola se traze.
Ovakve akcije kao kod treceg gola se traze.
Spamm
- Centre forward
- Kontakt:
Jadan je klub kome je Di Santo neka nada.
Gdje je ovaj Rudy bio do sad'? Frajer je mašina, i to samo takva.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Potpis. Prvi sam pljuvao ovaj transfer, a nastavi li ovako povlacim sve.Centre forward je napisao/la:Jadan je klub kome je Di Santo neka nada.
Spamm
James vjerovatno igrač utakmice njegova najbolja partija otkako je došao samo da ovako nastavi.
Rudy me iznenadi svaku utakmicu jel' moguće da je došao džabe grize teren.
Napokon da i Carlo malo zarotira.
Rudy me iznenadi svaku utakmicu jel' moguće da je došao džabe grize teren.
Napokon da i Carlo malo zarotira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neki su se ovdje rugali i pljuvali po upravi i Rudiyu a ispostavlja se da je decko masina.Odlican potez uprave dovodjenjem Jamesa,Rudina i Tolisoa,fantasticni igraci.
Volio bi da onaj malac igra umjesto Rafinhe ali treba bit iskren Rafinha u ovim zadnjim tekmama to dobro obavlja.Smatram i da ce Coman biti dosta bolji kad bude imao Alabu iza ledja.Napokon i Lewa se rotira,napokon Karlo radi znatne rotacije i uigrava razne kombinacije na svim pozicijama,uz to igraci zivnuli i grize svaki.
Niko ne place ovdje cudno,niko se ne nasladjuje dobrom tekmom.
James je fantastican,kakav igrac on se mora iskoristiti,titule nesmiju izostati.
Volio bi da onaj malac igra umjesto Rafinhe ali treba bit iskren Rafinha u ovim zadnjim tekmama to dobro obavlja.Smatram i da ce Coman biti dosta bolji kad bude imao Alabu iza ledja.Napokon i Lewa se rotira,napokon Karlo radi znatne rotacije i uigrava razne kombinacije na svim pozicijama,uz to igraci zivnuli i grize svaki.
Niko ne place ovdje cudno,niko se ne nasladjuje dobrom tekmom.
James je fantastican,kakav igrac on se mora iskoristiti,titule nesmiju izostati.
VOLIM BAYERN
Trenutno index snage njemačkih veznjaka
9.0 Kroos
8.5 Rudy
Čovjek frapira sta je ovo
9.0 Kroos
8.5 Rudy
Čovjek frapira sta je ovo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Komandant je konačno zavrijedio da se nađe na avataru
Na početku kad sam ga hvalio nisam smio da ga ne ureknem, sad već mora da se ispoštuje najbolji njemački veznjak trenutno.
Na početku kad sam ga hvalio nisam smio da ga ne ureknem, sad već mora da se ispoštuje najbolji njemački veznjak trenutno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.