FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne skrećite s teme
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vobli imal streama kakvog??
Ides li ti Staragarda ? Da idemo ekipa sa forumastaragarda je napisao/la:Jel ide ko sutra u Goražde
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Al' jbg sramota je sto jest jest zbog nedavanja da odigra Sloga sutra utakmicu na Tusnju. Toliko je hinjski, pickasto, klub iz istog grada. Sramota, ono pravo zoharski.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jasta je nego bruka. Ali eto,viša je to politika i samo možemo 1000 postova ovdje pisatiProbisvjet je napisao/la:Al' jbg sramota je sto jest jest zbog nedavanja da odigra Sloga sutra utakmicu na Tusnju. Toliko je hinjski, pickasto, klub iz istog grada. Sramota, ono pravo zoharski.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Hoda garda po utakmicama.nemoj zezat.Hitman22 je napisao/la:Ides li ti Staragarda ? Da idemo ekipa sa forumastaragarda je napisao/la:Jel ide ko sutra u Goražde
Pa znam da hoda zato i pitam jel ide ili se zeza. Malo je neugodno dolazi mu Zrinja sutra
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Zasto stari moj da bude sramota, njihov stadion u gruntu ili vec cemu 1/1.....licno oni ga napravili, oni licno daju pare iz svog dzepa....moze im se, samo bahato....Probisvjet je napisao/la:Al' jbg sramota je sto jest jest zbog nedavanja da odigra Sloga sutra utakmicu na Tusnju. Toliko je hinjski, pickasto, klub iz istog grada. Sramota, ono pravo zoharski.

Zadnja izmjena: Skver, dana/u 19 sep 2017, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.
🔴⚫️
A sta bi za Bony- il neko trola
-
- Kontakt:
Nije u gruntu seksorexeksor je napisao/la:A sta bi za Bony- il neko trola

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
moze bit da ga faraon nije gruntovo da mu se klanja a i katastrska cestica Nerke neodgovara pa svasta moze bit.
Svi drugi tebe samo koriste! Svi oni samo dolaze i prolaze, ali ostajemo TI i JA! Svi oni nisu ni tebi ni meni do koljena! Svi oni, ta učmala gospoda u kravatama, iza bezlične šminke i jeftini kravata, nikada shvatiti neće da:
U svakom slučaju te volim!
U svakom slučaju te volim!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu...imam puno obaveza...al valjda neko ode.. sramota bi bilo da se niko ne pojavi....mada je gorazde daleko u pm... prosle godine nas 5 isli autom... smorili se do bola....a i Sloga mi sutra igraHitman22 je napisao/la:Ides li ti Staragarda ? Da idemo ekipa sa forumastaragarda je napisao/la:Jel ide ko sutra u Goražde

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jbg. Ljubav je iskušenje veliko. Rekoh ti čuvaj srce ulaziš u godine
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
jesteHitman22 je napisao/la:Daj da vidimo oko Stadiona pusti utakmicu jel Wobly
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
o pa nisam vidio da si mi se obratioSaltsity je napisao/la:Znaci fukara samo hlupa bezveze i trola.
Nema pojma ali bitno je prozivati konstantno ljude.
Cuj iznio sam gdje je trebalo.
Pa sta je to tamo ko vodi to,ko odlucuje. ....
Pa evo gledajuci sta pricaju, stanje u klubu je odlicno.
Zasto se onda mi borimo za opstanak, zasto nisu dovedena adektvatna pojacanja. ....U cemu je problem.

Sloboda Tuzla
Evo malo sam proguglao i vidim da je drijeznik velika buduća lokacija grada Tuzla. Ima zemljišta na pretek najam skoro djabe 50 godina u planu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma de ba ljudi kao da na Balkanu jos neko radi nesto za narod, svako za sebe radi. Mi cemo biti ovakvi kakvi smo i za 20 godina, ista prica.
ko je popusio platu od igraca,jel se zna.. zna se da nije otputovao na utakmicu.. neki mlad.. hmm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.