Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Brukanje pojedinaca je fora u predskolskom.
Dođi na NBA podforum. Pusti ove gluposti.MaGiCa je napisao/la: @Kawhi
Jesam. Što
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Džaba pišem kad ne kontaš ništamarconato je napisao/la:Vama su svi "gori" ili cak "najgori" koji napisu nesto sto vas žulja...Rokoko87 je napisao/la:Obradovali mu se strašno, a on gori od Mirka
save je napisao/la: Pročitah takođe početak teksta o Kokoškom - početak teksta i prva rečenica: 'Srpski stručnjak .... ' - liječite se
Pa nego ciji je strucnjak strucnjace?!
P.S. Covjek se preziva Kokoškov, a ne Kokoška!
Hajde ba razlaz da ne dijelim banove bezveze
Skontao sam ja vrlo dobro tvoju insinuaciju, iako je veoma glupa..save je napisao/la: Džaba pišem kad ne kontaš ništa
Sta ima veze ako su napisali "Srpski strucnjak"? Isto napisu: "Srpski teniser, fudbaler, vaterpolista..."
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jesam autoritativanRamsey16 je napisao/la:Hajde ba razlaz da ne dijelim banove bezveze
Imaš yebački pogled.Ramsey16 je napisao/la:Jesam autoritativanRamsey16 je napisao/la:Hajde ba razlaz da ne dijelim banove bezveze
ZnamKawhi je napisao/la: Imaš yebački pogled.
Jos kad bi mi dali mod dje bi mi bio kraj
Ja kontam da nije znao da je Kokoskov Srbin iz Srbije, pa zbog toga onakva rekacija.marconato je napisao/la:Skontao sam ja vrlo dobro tvoju insinuaciju, iako je veoma glupa..save je napisao/la: Džaba pišem kad ne kontaš ništa
Sta ima veze ako su napisali "Srpski strucnjak"? Isto napisu: "Srpski teniser, fudbaler, vaterpolista..."
- legenda reala
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Znači, (koliko sam upratio temu) Srbija i nije bila oslabljena, kako to vrsni poznavaoci košarke ovde pišu? E super, onda.
Jer, ako je tako, onda nemojte da kukate i kmečite kao ranjene mečke kad sutra vama ne bude igralo pola ekipe u nekom sportu, a baš ta Srbija vam raskanta repku na proste faktore.![]()
Klasično lečenje frustracija i opšta histerija zbog rezultata finala bi se i moglo razumeti kao navijanje za Sloveniju, da već sve nije vidjeno toliko mnogo puta kao npr. kad su finala RGa, USO, OI, SP, EPova bila neuspesi... i mnogo, mnogo drugih vrhunskih sportskih takmičenja u kojima su igrali predstavnici Srbije...tad je samo zlato 1 uspeh, a i to nije garant - uvek Srbima pomognu sudije, loša konkurencija i tako to ili je sve to ostvareno u nebitnim sportovima...koji postaju mnogo bitni kad neko drugi osvoji medalju u njima.![]()
Zapamtite jedno dečaci, od 2006. (dakle, od razlaza sa CG, da ne biste opet kakili kako nam Crnogorci donose uspehe):
Srbija ukupno ima 31 medalju sa EP, SP i OI u timskim olimpijskim sportovima. Svi ostali iz SFRJ - 25.
Srbija je svoje medalje osvojila u 4 sporta i to u 7 kategorija (muška i ženska košarka, muški i ženski rukomet, muška i ženska odbojka i muški vaterpolo). Svi ostali su to uradili u 4 sporta i 5 kategorija (muška košarka, odbojka, vaterpolo i rukomet i ženski rukomet).
Srbija osvaja 2.54 medalje po godini, SCG je pre toga osvajala 2.48/god., a YUG 1.94/god. Radi usporedbe, od 1992. godine: HRV osvaja 1.27/god, SLO 0.15/god. CG od 2007 ima 0.6 medalju po godini.
Srbija je sama izjednačila možda i najveći uspeh exYU fudbalske reprezentacije - osvajanje U20 SP.
Srbija ima 13 GS titula u singlu, kao i 1 DC. Sve ostale zemlje exYU imaju kombinovano 1 DC i 3 GSa.
I tako dalje i tako bliže...
Morate jače da hejtujete...![]()
BTW, čestitke Slovencima. Imaju reprezentaciju i košarku za ponos.
ovog ne smiješ diratikobe24 je napisao/la:Sta je i ovaj sad dosao da pametuje, nije ih dosta bilo gotovo mjesec dana?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sve dok ne pocne pisati 'ch, sh, zh' kao nekad, za mene ce biti Dantes broj dva.legenda reala je napisao/la:ovog ne smiješ diratikobe24 je napisao/la:Sta je i ovaj sad dosao da pametuje, nije ih dosta bilo gotovo mjesec dana?
Nemoj ti da mi pricas sta cu i kako cu, ti si otjerao Mirka sa foruma.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
S ovim se moze i zakljucati tema.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Puma je napisao/la:
S ovim se moze i zakljucati tema.
Ova titula Slovenije je definitivno najljepša sportska priča koju sam vidio za života. 
Dragon pravo gotivan lik 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
MaGiCa je napisao/la:TheChief je napisao/la: Nisam ja rekao da nije oslabljena (naravno da je oslabljena) nego da vi (navijači Srbije) nemate pravo kukati kako vam fale neki igrači koji ne žele igrati za reprezentaciju u OVOM TRENUTKU.
Ma nemoj... Ti znaš šta neko želi ili ne želi...
A još je bolje pravdati pisanje pamfleta i egzaltacije na nivou 10togodišnjaka što su neki tamo Slovenci pobedili mrske Srbe...![]()
Znamo svi mi o čemu se ovde radi...a to je ono što sam izneo u postu...radi se o lečenju frustracija...
@DANTES lepo reče. Sledeći put će se ovde navijati za razne Francuske, Nemačke, Danske i sl. u januaru. Znamo zašto i zbog koga.
Zar je problem u navijanju za te reprezentacije,za bilo koje reprezentacije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.