RK Zeljeznicar
Re: RK Zeljeznicar
Ima li kakvih utakmica i gdje ,da se idu gledati???
Bila je danas u VOjkovicima protiv nekih Hrvata,tako sam cuo od rodjakovog prijatelja dok smo bili na tekmi,ali stvarno ne znam ni rezultat ni s kim su igrali.air je napisao/la:Ima li kakvih utakmica i gdje ,da se idu gledati???
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bistrikboy
- Kontakt:
Danas protiv Gorice( hrvatskog premierligasa) pobjeda 33:23!Devil je napisao/la:Bila je danas u VOjkovicima protiv nekih Hrvata,tako sam cuo od rodjakovog prijatelja dok smo bili na tekmi,ali stvarno ne znam ni rezultat ni s kim su igrali.air je napisao/la:Ima li kakvih utakmica i gdje ,da se idu gledati???
sa:orga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad ce te utakmice u Skenderiji kao sto se govorilo...ne isao ja u Vojkoviceeeeeee

ja to na orgu nisam nigdje vidio. da li neko znao nešto više o ovome. pa nije valjda da dušmani hoće da nam unište i ono malo od kluba što imamo.bistrikboy je napisao/la:sa orga:RK Željo nece mjenjati ime i ostaje ono sto je bio,jedan od najvecih bh.klubova!
- bistrikboy
- Kontakt:
TRIP je napisao/la:ja to na orgu nisam nigdje vidio. da li neko znao nešto više o ovome. pa nije valjda da dušmani hoće da nam unište i ono malo od kluba što imamo.bistrikboy je napisao/la:sa orga:RK Željo nece mjenjati ime i ostaje ono sto je bio,jedan od najvecih bh.klubova!
BADE je napisao/la: RK Željezničar ostaje tako da nema potrebe više za raspravu, nego svi na rukomet dati podršku novom premierligašu!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Majstore, hvala za ovaj info - samo me interesuje je li to Željo igrao bez golmana!?marken je napisao/la:Goražde - Željezničar 28:27 (12:14).Gradska Dvorana "Mirsad Hurić"Goražde.Gledalaca: 1000.Sudije:Damir Dučić i Eldan Hurić.Sedmerci :Goražde 4(3),Željezničar 5(4).
Goražde:Šehović, Bukva 4,Biljaka 7,Martić 6,Građan, Jamak 3, Bezdrob 1,Dedović 2,Delić 3, Savić, Fidahić 2, Halilović, Mihailović, Džananović,Ž.Grbić,Halilagić.Trener :Junuz Vlajčić.
Željezničar:Dedajić,Milošević 1, Pešić 1,Čupić 1,Sutun(Suton)5,Vuković 4,Ljuca 4, Terza, Veselinov 2, Golić 3,Lončar, Pašalić 4,J.Omerović 1. Trener:Nenad Kraljevski.

Bosno moja poharana....
protiv Gorice pobjeda 34-23 !! 
najbolji bili pivot Terza ii desno krilo Omerović
svi igrači osim povrijeđenih Sudžuma,Pašalića i Vukovića su dobili priliku ...

najbolji bili pivot Terza ii desno krilo Omerović

Brz si ko zalazak suncaKupus je napisao/la:protiv Gorice pobjeda 34-23 !!
najbolji bili pivot Terza ii desno krilo Omerović![]()
![]()
![]()

buraz , ljudi su trazili ako neko ima opsirnije info o tekmiair je napisao/la:Brz si ko zalazak suncaKupus je napisao/la:protiv Gorice pobjeda 34-23 !!
najbolji bili pivot Terza ii desno krilo Omerović![]()
![]()
![]()
ima li jos kakvih novosti???

sto se tice novosti , tekma tek u nedjelju protiv RK Priboj

do tada po 2 treninga dnevno ...
- bistrikboy
- Kontakt:
Svi golovi Želje nisu zavedeni na semaforu,tako da se ne zna dal' je bilo nerjeseno ili je cak Željo pobjedioTrigger je napisao/la:Majstore, hvala za ovaj info - samo me interesuje je li to Željo igrao bez golmana!?marken je napisao/la:Goražde - Željezničar 28:27 (12:14).Gradska Dvorana "Mirsad Hurić"Goražde.Gledalaca: 1000.Sudije:Damir Dučić i Eldan Hurić.Sedmerci :Goražde 4(3),Željezničar 5(4).
Goražde:Šehović, Bukva 4,Biljaka 7,Martić 6,Građan, Jamak 3, Bezdrob 1,Dedović 2,Delić 3, Savić, Fidahić 2, Halilović, Mihailović, Džananović,Ž.Grbić,Halilagić.Trener :Junuz Vlajčić.
Željezničar:Dedajić,Milošević 1, Pešić 1,Čupić 1,Sutun(Suton)5,Vuković 4,Ljuca 4, Terza, Veselinov 2, Golić 3,Lončar, Pašalić 4,J.Omerović 1. Trener:Nenad Kraljevski.

- bistrikboy
- Kontakt:
Sezonu otvaramo gostovanjima u Zavidovicima i Ljubuskom,a nakon toga u Skenderiju dolazi Borac,tekma sa Bosnom u 7.kolu
sa orga
sa orga
Hocemo li vidjeti boda u prva 3. kola????bistrikboy je napisao/la:Sezonu otvaramo gostovanjima u Zavidovicima i Ljubuskom,a nakon toga u Skenderiju dolazi Borac,tekma sa Bosnom u 7.kolu
sa orga

- bistrikboy
- Kontakt:
Stvarno tezak raspored na startu,nesto mi se cini da je mozda ovo prvo kolo i najlakse.Samo hrabro i u kost.air je napisao/la:Hocemo li vidjeti boda u prva 3. kola????bistrikboy je napisao/la:Sezonu otvaramo gostovanjima u Zavidovicima i Ljubuskom,a nakon toga u Skenderiju dolazi Borac,tekma sa Bosnom u 7.kolu
sa orga![]()
ako igraci dobiju imalo novca do pocetka sezone , ne sumnjam da ce bit prva 3 kola ----> ii glat 3 pobjede !! 
samo ako ih Bulajic imalo isplati , ako ne / onda su porazi neminovni

- bistrikboy
- Kontakt:
Ispravka drugo kolo Konjuh-Željo
sa orga
eto bodova
sa orga
eto bodova
Valja njima izdrzati cijelu sezonu bez paraKupus je napisao/la:ako igraci dobiju imalo novca do pocetka sezone , ne sumnjam da ce bit prva 3 kola ----> ii glat 3 pobjede !!

Evo čitav raspored...
01. Krivaja - ŽELjEZNIČAR
02. Konjuh - ŽELjEZNIČAR
03. ŽELjEZNIČAR - Borac mtel
04. Gradačac - ŽELjEZNIČAR
05. ŽELjEZNIČAR - Prijedor
06. Bosna Prevent (V) - ŽELjEZNIČAR
07. ŽELjEZNIČAR - Bosna BH Gas
08. Goražde - ŽELjEZNIČAR
09. ŽELjEZNIČAR - Gračanica Index
10. Izviđač MI Grupa - ŽELjEZNIČAR
11. ŽELjEZNIČAR - Sloga Doboj
01. Krivaja - ŽELjEZNIČAR
02. Konjuh - ŽELjEZNIČAR
03. ŽELjEZNIČAR - Borac mtel
04. Gradačac - ŽELjEZNIČAR
05. ŽELjEZNIČAR - Prijedor
06. Bosna Prevent (V) - ŽELjEZNIČAR
07. ŽELjEZNIČAR - Bosna BH Gas
08. Goražde - ŽELjEZNIČAR
09. ŽELjEZNIČAR - Gračanica Index
10. Izviđač MI Grupa - ŽELjEZNIČAR
11. ŽELjEZNIČAR - Sloga Doboj
ma ne dobijul' do pocetka sezone novca imalo , nema ni igraca...ljudi odose nazad u Srbijuair je napisao/la:Valja njima izdrzati cijelu sezonu bez paraKupus je napisao/la:ako igraci dobiju imalo novca do pocetka sezone , ne sumnjam da ce bit prva 3 kola ----> ii glat 3 pobjede !!
samo ako ih Bulajic imalo isplati , ako ne / onda su porazi neminovni![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.