Ma jok ba, to je malo lafine iz ureda predcednika da nam zamaze oci. Kakvo oduzimanje plate. Neka cickovo ulje uslika i posalje viberom tu klauzulu u ugovoru o oduzimanju plate.zlatnakoka je napisao/la:Da li su?Rimes87 je napisao/la:U esenciji, najebali su ko žutiwobly92 je napisao/la:Slavko ih, u suštini, odra ko mačke
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ne znam (zato pitam), ali kontam da on ima ugovor i mora dobijati svoju platu ako dolazi na treninge? To je isto kao da je van radnog vremena da kažem.
Jedino da su to potpisali vec na ugovoru da ih se moze kaznjavat e onda ok.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kompleksasi teski...ja sam ovdje pisao da su to toliki retardi da su spremni ugasiti klub samo svoj neki ego da nahraneProbisvjet je napisao/la:Joj sramote ne ustupiti klubu iz istog grada da igra na Tusnju kup utakmicu. Ne znam da li se to igdje desilo do sada? Od kojeg je to krkana krenulo da sramoti citav grad. Svi u regionu znaju za taj zoharski potez. Ljudi ce zamrziti Slobodu kroz ovakve hajvane. Jos me neki pitaju porukom jel istina? U PM nek ide taj ko god je, yebem li mu klicu malogradjansku. Sramota!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zar je ovaj potez kluba los ? Cemu potreba za ismijavanjem jednog odlicnog poteza s kojim bi se konacno iskristariziralo ko je za fudbala, a ko za kafane ?Probisvjet je napisao/la:Cickovo ulje u novoj ulozi. Svaku noc ce pratiti uz pomoc VIBERA jesu li igraci u 22h u pidjami.
Uz to veliku pomoc je pruzila firma TOM-KET donacijom tj. kupujuci dvije garniture pidjama za prvi tim. Jedna za gostujuce spavanje i jedna za domace spavanje.
samo Sloboda
Ovaj slučaj doći će i do Aleksandra Ćeferina, predsjednika UEFA-e.Probisvjet je napisao/la:Joj sramote ne ustupiti klubu iz istog grada da igra na Tusnju kup utakmicu. Ne znam da li se to igdje desilo do sada? Od kojeg je to krkana krenulo da sramoti citav grad. Svi u regionu znaju za taj zoharski potez. Ljudi ce zamrziti Slobodu kroz ovakve hajvane. Jos me neki pitaju porukom jel istina? U PM nek ide taj ko god je, yebem li mu klicu malogradjansku. Sramota!
(nekad prvaka "dežele" u veleslalomu)

Ja volim FK Tuzla City
Cemu ismijavanje kaznavanja fudbalera?
U koliko je danas utakmica?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ja ja doce
pa jel moguce
uostalom cast grada se svakako brani na drugom pdf.u
ajmo ruke goree

pa jel moguce

uostalom cast grada se svakako brani na drugom pdf.u

ajmo ruke goree
pozdravi i cestitke su na drugom pdf.u ovde samo kmecanjewobly92 je napisao/la:U koliko je danas utakmica?

op opppppp

Pa dal je moguce da frajer onakve gluposti valja na drugom pdf-u i dodju ovdje predstavljaju se kao navijaci Slobode...
Cuj cast grada se brani u Simin Hanu pa boze hahahahahaha, al nije ovo prvi put da on onakve nebuloze pise i opet mu se dozvoljava ovdje komentarisanje
Cuj cast grada se brani u Simin Hanu pa boze hahahahahaha, al nije ovo prvi put da on onakve nebuloze pise i opet mu se dozvoljava ovdje komentarisanje
FK Sloboda Tuzla
Pa naravno da treba doci do Ceferina sve u kompletu prica. Od izbora do pritiska dalje na vlast. Prica da se politika uplela u sport Itd. Sve to treba da sazna prvi čovjek Uefa.sloboda72 je napisao/la:Ovaj slučaj doći će i do Aleksandra Ćeferina, predsjednika UEFA-e.Probisvjet je napisao/la:Joj sramote ne ustupiti klubu iz istog grada da igra na Tusnju kup utakmicu. Ne znam da li se to igdje desilo do sada? Od kojeg je to krkana krenulo da sramoti citav grad. Svi u regionu znaju za taj zoharski potez. Ljudi ce zamrziti Slobodu kroz ovakve hajvane. Jos me neki pitaju porukom jel istina? U PM nek ide taj ko god je, yebem li mu klicu malogradjansku. Sramota!
(nekad prvaka "dežele" u veleslalomu)
Da politički podobni mogu biti skupština Itd. Da drugi politički napadaju samo iz tog razloga i sve u krug.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
mozda je mislio na ono pismo one sutkinje iz banjaluke... 

Ovaj ti ne kmeci sto se dere, izgleda ima tvrdu stolicu, pa mu ide tesko na wc soljiSariel je napisao/la:pozdravi i cestitke su na drugom pdf.u ovde samo kmecanjewobly92 je napisao/la:U koliko je danas utakmica?
op opppppp

🔴⚫️
ma ne razumes ti to druze sudija, nisu svi muharem serbezovski

AMIR SPAHIĆ ŠTAŽIRA U FK VARDAR
Amir Spahić, dugogodišnji trener FK Sloboda Tuzla ulazi u samu završnicu dobijanja FIFA Pro licence, a u sklopu tog procesa, Spahić će provesti 15 dana u Vardaru u Makedoniji, gdje će učestvovati u dvije utakmice FK Vardar Skopje.
Razgovarali smo sa Spahićem koji nije krio svoje zadovoljstvo na ukazanoj prilici da stažira u FK Vardar koji polako postaje veliki europski klub.
-To je završni čin za sticanja Pro licence, a nakon toga ostaje izrada diplomskog rada i odbrana čime ću zvanično imati FIFA Pro Licencu. Meni je jako drago da sam konačno pronašao klub za stažiranje, a posebno što je to klub sa naših prostora. Vardar polako počinje da izrasta u veliki europski klub, kazao je Amir Spahić za Fksloboda.ba
Spahić će tokom stažiranja u Skoplju u periodu od 15. oktrobra do 1. novembra pratiti rad FK Vardar, prvog tima i omladinskog pogona.
-Ja ću tamo provesti dvije sedmice prilikom ćega imati priliku pratiti njihove europske utakmice, a također ću pratit i rad omladinskog pogona kao i kompletan ustroj kluba, kazao je Amir Spahić.
Inače, Amir Spahić je trenutno u Vitkovićima gdje Sloboda igra utakmicu 1/16 finala Kupa BiH protiv NK Azot Vitkovići, a zbog administrativnih procesa Slobodu će sa klupe umjesto Slavke Petrovića voditi Amir Spahić.
Amir Spahić, dugogodišnji trener FK Sloboda Tuzla ulazi u samu završnicu dobijanja FIFA Pro licence, a u sklopu tog procesa, Spahić će provesti 15 dana u Vardaru u Makedoniji, gdje će učestvovati u dvije utakmice FK Vardar Skopje.
Razgovarali smo sa Spahićem koji nije krio svoje zadovoljstvo na ukazanoj prilici da stažira u FK Vardar koji polako postaje veliki europski klub.
-To je završni čin za sticanja Pro licence, a nakon toga ostaje izrada diplomskog rada i odbrana čime ću zvanično imati FIFA Pro Licencu. Meni je jako drago da sam konačno pronašao klub za stažiranje, a posebno što je to klub sa naših prostora. Vardar polako počinje da izrasta u veliki europski klub, kazao je Amir Spahić za Fksloboda.ba
Spahić će tokom stažiranja u Skoplju u periodu od 15. oktrobra do 1. novembra pratiti rad FK Vardar, prvog tima i omladinskog pogona.
-Ja ću tamo provesti dvije sedmice prilikom ćega imati priliku pratiti njihove europske utakmice, a također ću pratit i rad omladinskog pogona kao i kompletan ustroj kluba, kazao je Amir Spahić.
Inače, Amir Spahić je trenutno u Vitkovićima gdje Sloboda igra utakmicu 1/16 finala Kupa BiH protiv NK Azot Vitkovići, a zbog administrativnih procesa Slobodu će sa klupe umjesto Slavke Petrovića voditi Amir Spahić.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kako ce vas babo popiskiti hahahaSARS je napisao/la:Kao sto su bila i milionska pojacanja kada smo igrali evropu i na kraju zavrsismo da nemamo lijevog bekafukaratz je napisao/la:Azmir gradi najmoderniji stadion u ovom dijelu Europe![]()
![]()
![]()
nema potrebe dalje komentarisati
Ukopa nas carsija !
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Cisto sumnjam da bi smio ovo Petrovic uraditu da ne stoji u ugovoru da moze ili da nije regulisano internim pravilnikom koji je dio ugovora, tj. na koji se igraci obavezuju prilikom potpisa ugovora. Jer, ako ne postoji takvo sto, onda je klub najebo, opet.zlatnakoka je napisao/la:Da li su?Rimes87 je napisao/la:U esenciji, najebali su ko žutiwobly92 je napisao/la:Slavko ih, u suštini, odra ko mačke
Ne znam (zato pitam), ali kontam da on ima ugovor i mora dobijati svoju platu ako dolazi na treninge? To je isto kao da je van radnog vremena da kažem.
Jedino da su to potpisali vec na ugovoru da ih se moze kaznjavat e onda ok.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
znaci spaha je i u gorazdu ..fino ovo za licvencu dobar je spaha momak svaka cast 

koji babo?JustSayin je napisao/la:Kako ce vas babo popiskiti hahahaSARS je napisao/la:Kao sto su bila i milionska pojacanja kada smo igrali evropu i na kraju zavrsismo da nemamo lijevog bekafukaratz je napisao/la:Azmir gradi najmoderniji stadion u ovom dijelu Europe![]()
![]()
![]()
nema potrebe dalje komentarisati

jedan je ba otac. onaj genetski

uostalom kakva je to prica? ozbiljno?
Bolji mi je Lepi u prethodnoj pjesmi, jest da je dalabu.....Sariel je napisao/la:ma ne razumes ti to druze sudija, nisu svi muharem serbezovski![]()

🔴⚫️
A realno i najjača pj nam je ova druuga ligaa druga liiga ...Probisvjet je napisao/la:Dani ponosa i povratka.![]()
Ukopa nas carsija !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.