Rokoko87 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Nemojte o djeci negativno pisati. Istrpili smo raznih "igračina" i "zvijezda", idemo djeci davati podršku kako bi bili njihov oslonac i da sazriju sto prije u vrhunske igrače.
Mladi su naša budućnost!
Isto važi i za Adzema. Naš je, radi, mijenja nesto, pokusava, vidi se to. Polako ali sigurno prepoznaje se njegova vizija, roster je širi i obogacen sa nekim iz naseg Op koji su konacno dobili šansu i u velikoj mjeri je iskoristili. Nismo vise jednodimenzionalni, vjestacki, šablonski vec konacno tim koji ima dušu i par igrača sa karakterom i iskrenom ljubavlju prema klubu a ne motivisani isključivo materijalnom koristi.
Vjerujmo im. Bit će Željo opet šampion!
Ko je pričao protiv djece?
Skoro svi!
Jedan sam od rijetkih koji je zadrzao iskrenu podrsku prema mladima i kada su brutalno sklonjeni u stranu kako bi se napravili mjesta za preskupe experimente koji nam nista dobro nisu donijeli. Na stranu sto je jedan od razloga neuspjeha amaterizam i egoizam u najgorem obliku, nego gledajuci siru sliku, mladi jesu naša budućnost.
Dok je velika vecina bila zavedena pricama i bajkama, u extazi zbog buy and run taktike ja sam upozoravao i žalio nad sudbinama nasih mladih, Dzenisa, Memije, Dade, Mujagica, Zerica, Keme, Hirosa i ostalih koji su preko noci postali višak a navijači im trazli dlaku u jajetu. Preko noći nezasluzeno Siniša postaje bolji od Memije, Djermanivic i Pozder od Mujagica i Dzenisa, Ugljesa, Secerovic od Dade, bivski Grcki juniorski kloc od Osmankovica pa skoro i nekakav parmak Bobic od Vece itd. Primjera je stvarno dosta.
Nemojte da nam se to ponovi. Razmišljajte šta je dugoročno dobro po klub. Nedajte da iko prica protiv njih vec im dajte podrsku. Uvijek.