FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sjever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sjever » 31 avg 2010, 12:51

Big Blekson je nocna mora dushmanima a jos samo kad pomisle da je ovo sve pocetak:-D
GRMI SA SJEVERA!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 31 avg 2010, 13:01

BALJAKKKKKKKKKKKKK CAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 31 avg 2010, 13:04

Mustafa Kucukovic najkasnije do sutra potpisuje za FK Sarajevo ! 8-)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 13:06

jos samo par trlova (Koji ionako nista nerade niti se pitaju ) i upraava je CISTA od kriminalaca ....a sad lijepo KRUIPNIM KORACIMA ka evropi .... bdw. dovodimo amere za marketing :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 13:11

sjever je napisao/la:Big Blekson je nocna mora dushmanima a jos samo kad pomisle da je ovo sve pocetak:-D
GRMI SA SJEVERA!!!
ja zaista ne znam i ne mogu da shvatim tu vasu retoriku.sami protiv svih.nek vam crknu dusmani sl.evo hajde da vas pitam nesto.svi vi imate u familiji ,u drustvu zeljovce,jel se zaista ponasate tako prema njima.ne ponasate,onda vas ne kontam sto po internetu onda lijecite neke bolesne frustracije.
sarajevo ne volim,ali mrziti pitare,znacilo bi mi da mrzim,majku,rodjake,prijatelje i mnoge druge.
to sto ne volim sarajevo,ne mogu da osporim da je dobro za sviju nas jako sarajevo.to sto neko misli da je blekic dobar,a neko da je los,sve ce se pokazati u dogledno vrijeme ko je u pravu.
ja ga zaista ne mrzim,ali moram priznati da sam provocirao hairliju zbog njega.provocirao sam hairliju,jer je nerealan.nije problem izdizati kako on kaze gospodina blekica,ali kada toliko potencira na njegovoj svetosti,onda mora pokazati postovanje i prema drugima.on izdize svoje a blati tudje.i hajde sad vi meni recite jel to realno ,posteno i ljudsko misljenje.znam da ce se vas vecina sloziti sa hairlijom,ali nemojte pricati ko navijaci nego kao ljudi.i kako onda neces ismijavati blekica,tj hairliju i slicne zbog takvih stavova.velika vecina vas prica kako je amar osim ovakav ili onakav,nosa **** majicu i ostale gluposti,a ovamo svrsavate po blekicu.serete kako zeljo je kupio titulu,a jel iko od manijaka spomenuo mozda da blekic mozda kupuje utakmice.nije,ili ja barem nisam vidio.ja sam jedan od rijetkih,koji kritikuje i zelju i nerealne zeljine navijace,ali ta vasa retorika sami protiv svih,nece dovesti do dobrih stvari.morate postovati tudje ,da bi i vas postovali.
evo sada mozete obrisati post,jer mnogim bolesnicima nece odgovarati,mozete srati i pljuvati.ja se samo nadam da ce neko shvatiti sta sam htio reci,jer ako bude sto vise takvih,onda ce nam se prestati desavati ova navijacka sranja koja su uzela maha.sutra moze nastradati neko nas ,ili neko od nas.pozdrav
VOLIM TE ŽELJO

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 31 avg 2010, 13:14

jordan 23 je napisao/la:
sjever je napisao/la:Big Blekson je nocna mora dushmanima a jos samo kad pomisle da je ovo sve pocetak:-D
GRMI SA SJEVERA!!!
ja zaista ne znam i ne mogu da shvatim tu vasu retoriku.sami protiv svih.nek vam crknu dusmani sl.evo hajde da vas pitam nesto.svi vi imate u familiji ,u drustvu zeljovce,jel se zaista ponasate tako prema njima.ne ponasate,onda vas ne kontam sto po internetu onda lijecite neke bolesne frustracije.
sarajevo ne volim,ali mrziti pitare,znacilo bi mi da mrzim,majku,rodjake,prijatelje i mnoge druge.
to sto ne volim sarajevo,ne mogu da osporim da je dobro za sviju nas jako sarajevo.to sto neko misli da je blekic dobar,a neko da je los,sve ce se pokazati u dogledno vrijeme ko je u pravu.
ja ga zaista ne mrzim,ali moram priznati da sam provocirao hairliju zbog njega.provocirao sam hairliju,jer je nerealan.nije problem izdizati kako on kaze gospodina blekica,ali kada toliko potencira na njegovoj svetosti,onda mora pokazati postovanje i prema drugima.on izdize svoje a blati tudje.i hajde sad vi meni recite jel to realno ,posteno i ljudsko misljenje.znam da ce se vas vecina sloziti sa hairlijom,ali nemojte pricati ko navijaci nego kao ljudi.i kako onda neces ismijavati blekica,tj hairliju i slicne zbog takvih stavova.velika vecina vas prica kako je amar osim ovakav ili onakav,nosa **** majicu i ostale gluposti,a ovamo svrsavate po blekicu.serete kako zeljo je kupio titulu,a jel iko od manijaka spomenuo mozda da blekic mozda kupuje utakmice.nije,ili ja barem nisam vidio.ja sam jedan od rijetkih,koji kritikuje i zelju i nerealne zeljine navijace,ali ta vasa retorika sami protiv svih,nece dovesti do dobrih stvari.morate postovati tudje ,da bi i vas postovali.
evo sada mozete obrisati post,jer mnogim bolesnicima nece odgovarati,mozete srati i pljuvati.ja se samo nadam da ce neko shvatiti sta sam htio reci,jer ako bude sto vise takvih,onda ce nam se prestati desavati ova navijacka sranja koja su uzela maha.sutra moze nastradati neko nas ,ili neko od nas.pozdrav
Lopatu u ruke, i trpaj ćumur u lokomotivu skretničaru ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 31 avg 2010, 13:14

@Jordan 23 :lol:

Volim te Blekicu :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 13:16

Elektrika je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:
GRMI SA SJEVERA!!!
Lopatu u ruke, i trpaj ćumur u lokomotivu skretničaru ;)
sta ce covjek od tebe ocekivati.ovo sve govori o tebi.
a ja hairlija nista nemam protiv tvoje ljubavi.
VOLIM TE ŽELJO

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 31 avg 2010, 13:24

Jordane stvarno nemamo vremena za tvoje prepucavačke budalaštine, danas nam je jako lijep dan Baljak je dobio nogu, mali Handžić trenira sa A timom reprezentacije, Kučuković pred potpisom... Stvarno nas ni sekunde ne interesuje tvoj klub. Imamo mi svojih tema o kojim želimo da diskutujemo.

Nego, baš je lijepo gledati ove fotografije.

slika
slika

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 31 avg 2010, 13:26

Iznad Koseva zora svice dobro dos'o Zijo presjednice!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 13:34

neznam :D ocel ovo na dobrro :D

ovaj gore sto stavlja slike gole zene,moronu,jesil pomislio da ima ljudi koji poste mozda....ili ti je mozak ogranicen :roll: :roll: :roll: :roll:

a za nas hordase i pitare.... ja sam nedavno napisao da je mali keno sto se tice zadnjeg veeznog najjaci u drzavi ,sa ovoliko godina...u banovicima samo na njega pokazuju protivnici,klizi,uzima lopte ,dijeli...znaci VRH ...(i brat mu je beton,polako) na njemu cemo zaraditi vise nego na svim igracima zajedno !
mustafa danas stize i kaze da je sve ok,nema nekih uslova osima titule i evrpoe :D sto nee valjda biti problem,zeli covjek sa sarajevom igrat u evropi i vjerovatno (jer nemoze drugacije) potpisuje na 2. godine
ono krme otjeran iz kluba
strucni tim od 10 ljudi samo na marketingu rade !
necu vise doci ce mi slabo ! :D :mrgreen: :mrgreen:

haha keno je zadnji vezni ,a zeba ??? i koliko zeba ima godia?? BUDUCNOST??? CCC
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 31 avg 2010, 13:37

Jordane Zajko Zeba je imao pozive za reprezentaciju, i nije iskoristio ukazanu šansu. Šta sad treba da bude pozvan zbog dobre partije protiv giganta :lol: Leotara!????? Da igra umjesto Misketa i Miralema? Zašto ti je vokri što je pozvao malog Handžića? Momak odskače od ostalih svojih vršnjaka, veliki je talenat. Ne znam šta ti nije jasno.

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 31 avg 2010, 13:38

daj vozi jordan dosadan si :lol:

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 13:38

johnnyHZ je napisao/la:neznam :D ocel ovo na dobrro :D

ovaj gore sto stavlja slike gole zene,moronu,jesil pomislio da ima ljudi koji poste mozda....ili ti je mozak ogranicen :roll: :roll: :roll: :roll:

a za nas hordase i pitare.... ja sam nedavno napisao da je mali keno sto se tice zadnjeg veeznog najjaci u drzavi ,sa ovoliko godina...u banovicima samo na njega pokazuju protivnici,klizi,uzima lopte ,dijeli...znaci VRH ...(i brat mu je beton,polako) na njemu cemo zaraditi vise nego na svim igracima zajedno !
mustafa danas stize i kaze da je sve ok,nema nekih uslova osima titule i evrpoe :D sto nee valjda biti problem,zeli covjek sa sarajevom igrat u evropi i vjerovatno (jer nemoze drugacije) potpisuje na 2. godine
ono krme otjeran iz kluba
strucni tim od 10 ljudi samo na marketingu rade !
necu vise doci ce mi slabo ! :D :mrgreen: :mrgreen:

haha keno je zadnji vezni ,a zeba ??? i koliko zeba ima godia?? BUDUCNOST??? CCC
svaka cast handzicu ali neka ide u mladu reprezentaciju.a brate zeba ima 27 godina.u najboljim je godinama.a jarane da si gledao utakmicu mislim da ne bi nista rekao negativno.
VOLIM TE ŽELJO

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 31 avg 2010, 13:39

Joj kad se čeljade upali,lozite se ko hepok kocke. Nema ne gine vam liga šampiona iduce godine!!
...nisu mogli da te ugase!!!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 31 avg 2010, 13:39

Jordan da ti nesto otvoreno kazem: sikter sa nase teme gmazu jedan provokatorski, SIKTER dok ti jos srce nije puklo od ljubomore. BLEKICU MAJSTORE HORDE SU UZ TEBE!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 31 avg 2010, 13:41

jordan 23 je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:Jordane stvarno nemamo vremena za tvoje prepucavačke budalaštine, danas nam je jako lijep dan Baljak je dobio nogu, mali Handžić trenira sa A timom reprezentacije, Kučuković pred potpisom... Stvarno nas ni sekunde ne interesuje tvoj klub. Imamo mi svojih tema o kojim želimo da diskutujemo. Puca nam ku*** za željA.

Nego, baš je lijepo gledati ove fotografije.

slika
slika
moje prepucavacke budalastine.ti nisi dobar majkemi moje.o tome ti ja pricam.pogledaj sebe i sta radis,i onda meni reci nesto.bas je lijepo sto momak igra za reprezentaciju,a da te pitam nesto.bili bilo dobro da srede pasos tom kojasevicu,bili bilo realno da susic nakon sto je gledao zebu protiv leotara,pozove handzica i mujica .nije realno brate,da bog da mi prvaci svijeta sa papetom bili,ali ovo sto on radi nece na dobro.
Paša, nemoj se ljutiti ali ovaj tvoj post pokazuje koliko ne poznaješ fudbal, ili ga jako slabo pratiš! Misimović, Pjanić, Ibričić, Štilić, Medunjanin. Isti profil igrača kao i Zeba samo neuporedivo kvalitetniji. A Zeba nije igrač koji se može iskoristiti na nekoj drugoj poziciji.Zašto ga zvati? Dobar za naše lige i za ništa više, vidjelo se i kroz njegovu karijeru. Što se više pališ na priču oko Blekića više te lože. Fino brate ako te to nervira odeš na svoju temu i zdravo.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 13:43

Elektrika je napisao/la:Jordane Zajko Zeba je imao pozive za reprezentaciju, i nije iskoristio ukazanu šansu. Šta sad treba da bude pozvan zbog dobre partije protiv giganta :lol: Leotara!????? Da igra umjesto Misketa i Miralema? Zašto ti je vokri što je pozvao malog Handžića? Momak odskače od ostalih svojih vršnjaka, veliki je talenat. Ne znam šta ti nije jasno.
pa nije brate jel je dobio poziv isto kao i handzic sa 20 godina otprilike.godina gore dole,ali mislis da ce hadzic biti od neke koristi trenutno.mozda za par godina ,ali brate do tada imas mladu i igraj .nije mi krivo brate sto ce mi biti krivo,cak sta vise predlazem jos jednog vaseg igraca,ako moze za naredne utakmice.ali samo kada bi malo mozga upotrijebili vidjeli bi da vam ne pricam nista lose protiv sarajeva.
VOLIM TE ŽELJO

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 avg 2010, 13:46

jel Mustafa potpisao

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 13:48

DOBRO BA NEMOJTE NAPADATI COVJEKA JORDAN@
gore je objasnjeno da zebaa igra ono sto je PRETREANO u repki ....keno igra mjesto na kojem smo KRAJNJE deficitarni,znaci hem sto nemamo starijih (osima rahimica) a i ovi mladji su nista....ima mlada,ali pape hoce da vidi kako se nosi sa starijim,evvo vjeruj meni na rrijec,momak je strasan zadnji vezni,onoga iz zrinjskog sto e otisao ? je strpao u dzep covjek lopte rpimio nije ... sve u svoje vrijeme vidjet cete kako je strasan to igrac

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”