FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ekipa je psihicki losa. Trebat ce vremena. Ne znam, razocaran sam. Imao sam neki osjecaj da cemo ispast.
UPRAVA NAPOLJE!
Jarane nije ovo lutrija.... nema veze lutrija s nasim penalima... ev s fejsa jedna stranica je dobro napisala:AlfredNobel je napisao/la:Ne vidim neku veliku tragediju u ovom ispadanju. Penali su uvijek lutrija, još ako na golu imaš Pavlovića koji nijednom nije stranu pogodio... Ozbiljno ne vidim neku veliku tragediju, slažem se, odlično je zbog Evrope, ali ništa strašno.
Mladost Doboj Kakanj 2-3 FK Sarajevo KUP (promašaj Sarića iz jedanaesterca)
FK Sarajevo 0-0 HŠK Zrinjski (promašaj Sarića iz jedanaesterca)
FK Sarajevo 2-1 FC Zaria Balti (promašaj Crnkića iz jedanaesterca u regularnom toku)
FK Sarajevo 0-1 FK Željezničar (promašaj Rahmanovića iz jedanaesterca)
FK Mladost Doboj Kakanj 0-0 FK Sarajevo KUP ( Ponovo klasično naše izdanje i danas)
Kada su se izvodili jedanaesterci nakon produžetaka, FC Zaria Balti daje 6/6, a Mladost 4/5. Dakle, 10 penala od strane protivnika, jedan promašaj (šut van okvira gola)
Znamo da za jedanaesterce važi da su "lutrija", ovo je nešto sasvim drugo..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Najbolje penale puca Almir Bekić! Zategne je brat ljevačom samouvjereno, cijepa mrežu. Do ove utakmice je i Ahmetović bio dobar, imao učinak 3/3 iz prošle sezone al eto.bodi123 je napisao/la:Zato što ne znaju po zrakuZagor je napisao/la: Meni inace nikada nece biti jasno zbog cega igraci pucaju po zemlji penale.![]()
Ne zna svako penal opucati, za dobar penal je potrebno mnogo truda i vježbe.
Sarić očigledno nit ima znanja nit samopouzdanja da šutne malo jače tu loptu. U suštini, mislim da kad on puca penal, da se u sebi uzda samo da će golman pogriješiti stranu, jer ako pogodi to je odbrana. I nije on kriv, krivi su oni koji ga postave da puca penale, a možda i nemamo boljeg od njega.
Pogledati kako jedan Cavani izvodi penale, poluvisoka, jako snažna lopta u malu mrežicu, neodbranjiv penal.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svim prijateljima islamske vjeroispovjesti na ovom forum želim sretnu i uspješnu novu 1439. hidžretsku godinu!
A što se tiče ispadanja u Kupu, neću reći da mi je svejedno, ali da je nešto bitno vala i nije.
Okrenimo se ligi, liga je bitna, kup tu i tamo.
A što se tiče ispadanja u Kupu, neću reći da mi je svejedno, ali da je nešto bitno vala i nije.
Okrenimo se ligi, liga je bitna, kup tu i tamo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Nastavlja se ona "očekujemo jedno, bude još gore". Ja mislim da nije niko predviđao da ce sezona završiti u septembru. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da, ono što je pucao je baš brutalno bilo, ne bi je 3 Nojera odbranila, sad je samo pitanje, pošto se radi o malom uzorku - da li ga je usralo u tim penalima ili je baš doktorskoroalen je napisao/la: Najbolje penale puca Almir Bekić! Zategne je brat ljevačom samouvjereno, cijepa mrežu. Do ove utakmice je i Ahmetović bio dobar, imao učinak 3/3 iz prošle sezone al eto.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
"Vojnici kluba" su nas unazadili i trebat će nam vremena da se oporavimo.RichmanBiH je napisao/la:Ma ekipa je psihicki losa. Trebat ce vremena. Ne znam, razocaran sam. Imao sam neki osjecaj da cemo ispast.
@Zagor

Dodao bih i ovo u vezi Pavlovića.
listica: 4-2
Zaria: 6-5
Derbi: 1
Mladost: 4-3
15 u mreži a nijedna odbrana Pavlovića, i to sve u roku od 3 mjeseca! Lutrija...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ja bih njemu halalio da ofula penal s onakvim udarcem. Kad gađaš po zemlji k'o pizda, postoji mogućnost da ti golman skine plus da promašiš okvir gola. Ako gađaš po zraku to golman ne brani. Nije svako Del Piero da lopta do gola putuje 34 sekunde po zemlji i da uđe u gol, valja i to znat. Pukni je jarane, metar i po od zemlje, pa i ako promašiš barem nisi nabio k'o po jajima.bodi123 je napisao/la:Da, ono što je pucao je baš brutalno bilo, ne bi je 3 Nojera odbranila, sad je samo pitanje, pošto se radi o malom uzorku - da li ga je usralo u tim penalima ili je baš doktor [emoji38]skoroalen je napisao/la: Najbolje penale puca Almir Bekić! Zategne je brat ljevačom samouvjereno, cijepa mrežu. Do ove utakmice je i Ahmetović bio dobar, imao učinak 3/3 iz prošle sezone al eto.
-
- Kontakt:
Draže bi mi bilo da smo 3:0 izgubili nego ovako, na yebene penale.
Koliko gluposti u jednom postu.I vece razlike siu se stizale u nasoj ligi, za cetveroduplo manje vremena, po cemu je to Zrinjsku svemirski brod za nas?Pa oni su jedva Viteza dobili, mucili se sa Krupom kod kuce, izgubili od Radnika, sve su to utakmice koje su mogle otici u drugom smjeru i koje su dobili na srecu.Pogledaj nekad njihovu utakmicu pa onda pisi, da ne citam gluposti.SiouxLukavac je napisao/la:Al neshvatljivi su mi ovi kojima je okej ispadanje ako cemo biti bolji u ligi. Šta mi možemo očekivati u ligi?? S obzirom na start, puna šaka brade je ako završimo na mjestu koje vodi u evropu (3/4 mjesto). Nama je nakon ovakvog starta pod moranje bilo sve karte baciti na kup.
Mi jednostavno ne možemo ispraviti ovaj start, nažalost. Mi do sada nismo ništa pokazali, tek dvije dobre utakmice, čak i raspali Čelik je imao toliko "dobrih" utakmica. Zrinjski redom gazi, njihova igra je spram naše svemirski brod, gledajuci sve utakmice. Ostali nisu puno pokazali. Gledajući imena igrača, možda taj zaostatak ne bi trebao biti toliki ali naš najveći problem je nesposobna uprava, sve je truhlo unutar kluba i sve se to odrazuje i na rezultata. S ovakvim stanjem, napretka nema, moze samo biti gore i gore. Maximum je izvuci nekako evropu, mada i to je skroz upitno, od trofeja smo se oprostili yebenog 20og septembra, porazavajuca cinjenica.
Ako Hajduk može ove sezone osvojiti titulu pored Dinama i Rijeke, možemo i mi. Nekako mi realno povuc paralelu.
Halo izliježeni Sarajlijo, pa evo jos jednog dokaza da ti nikako ni ne gledas utakmice Sarajeva, cak ni na TVu, sjecam se nekad si bar stream gledao, sad izgleda ni to, tako je sva daljna rasprava potpuno suvisna.Evander je napisao/la:Svi, svi, svi![]()
![]()
![]()
Joj koji jad, a jos veci jad je to sto ste se svi kao ckapi usutili nakon prve pobjede....
Koga to boli ****? Mjesna zajednica nas je izbacila, a grmiti je.trebao prije utakmice, poslije mogu i ja, efekat je.isti, na kraju sezone čundaraRichmanBiH je napisao/la:Husref je grmio kazu u svlacionici.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Naravno, i neznanje naše u tom segmentu, to se podrazumijeva. Ja ne kapiram kako ne znaju jedan dobar penal izvesti.. Pa rokni je u sredinu, ako ne znaš nešto bolje.Zagor je napisao/la:Jarane nije ovo lutrija.... nema veze lutrija s nasim penalima... ev s fejsa jedna stranica je dobro napisala:AlfredNobel je napisao/la:Ne vidim neku veliku tragediju u ovom ispadanju. Penali su uvijek lutrija, još ako na golu imaš Pavlovića koji nijednom nije stranu pogodio... Ozbiljno ne vidim neku veliku tragediju, slažem se, odlično je zbog Evrope, ali ništa strašno.Mladost Doboj Kakanj 2-3 FK Sarajevo KUP (promašaj Sarića iz jedanaesterca)
FK Sarajevo 0-0 HŠK Zrinjski (promašaj Sarića iz jedanaesterca)
FK Sarajevo 2-1 FC Zaria Balti (promašaj Crnkića iz jedanaesterca u regularnom toku)
FK Sarajevo 0-1 FK Željezničar (promašaj Rahmanovića iz jedanaesterca)
FK Mladost Doboj Kakanj 0-0 FK Sarajevo KUP ( Ponovo klasično naše izdanje i danas)
Kada su se izvodili jedanaesterci nakon produžetaka, FC Zaria Balti daje 6/6, a Mladost 4/5. Dakle, 10 penala od strane protivnika, jedan promašaj (šut van okvira gola)
Znamo da za jedanaesterce važi da su "lutrija", ovo je nešto sasvim drugo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Stizalo se ono, istina. Nas su kone stigle sa plus 11 u proljeće 2016., prestigli i otišli na plus 4 ili 5. Doduše, pali su kasnije al nebitno. I ovih -10 ne bi bilo ništa da je npr zimska pauza, da smo doveli 5 mega pojačanja, da smo odradili strašne pripreme i ulazimo optimistično u nastavak. Ovako sumnjam, mi psihički nismo na tom levelu da uzmemo 90% utakmica, još moramo čekat kiks Zrinjskog, kona i ostalih.
E, ako je grmio, dobro je, onda je pravi trener! Jel grmio i na sudije, mora neko drugi biti kriv...e sto nem heba majku uprava svima. Opet bez išta ostasmo, a mislim uskoro i trenera da ćemo opet tražiti, nažalost...Pantelija je napisao/la:Koga to boli ****? Mjesna zajednica nas je izbacila, a grmiti je.trebao prije utakmice, poslije mogu i ja, efekat je.isti, na kraju sezone čundaraRichmanBiH je napisao/la:Husref je grmio kazu u svlacionici.
Ma zrinjskog niko stici nece a ako uzmu ove god titulu, godinama ce dominiratskoroalen je napisao/la:Stizalo se ono, istina. Nas su kone stigle sa plus 11 u proljeće 2016., prestigli i otišli na plus 4 ili 5. Doduše, pali su kasnije al nebitno. I ovih -10 ne bi bilo ništa da je npr zimska pauza, da smo doveli 5 mega pojačanja, da smo odradili strašne pripreme i ulazimo optimistično u nastavak. Ovako sumnjam, mi psihički nismo na tom levelu da uzmemo 90% utakmica, još moramo čekat kiks Zrinjskog, kona i ostalih.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Uzima Zrinjski ili Željkan koji je sad sa savezom ko prst i nokat! Sve ostalo su naši snovi. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mislim da je puno veci problem sto vise niko ne gleda Sarajevo. Sto je klub izgubio identitet. Sto du ga sveli na najnize grane.ZeroStyle je napisao/la:Halo izliježeni Sarajlijo, pa evo jos jednog dokaza da ti nikako ni ne gledas utakmice Sarajeva, cak ni na TVu, sjecam se nekad si bar stream gledao, sad izgleda ni to, tako je sva daljna rasprava potpuno suvisna.Evander je napisao/la:Svi, svi, svi![]()
![]()
![]()
Joj koji jad, a jos veci jad je to sto ste se svi kao ckapi usutili nakon prve pobjede....
Sto mioj jedan jaran rece, a isao je godinamaaaaa na svaku utakmicu "ne mogu ni na livescoru da ih pratim, tuknu na nazadluk".
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.