PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Sari ele samo nastavi, sta ce oni ba. Ono pazi se Rokoka a za ostale bez brige.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma boji se tebe, lako je nama rokati sve po spisku.Rokoko87 je napisao/la:Meni još nije odgovorio na poruku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar se ne sjecas kad mu je onaj momak ostavio i broj i adresu i on se usutio ondaVirtu4l je napisao/la:I baš se nije javio? Kakav mišEisenbahner1921 je napisao/la:Sad mangupa glumis a kad smo u Tuzlu dolazili i zvali te izmedju Ismeta i Mese i da povedes gdje god koga imas, nosa nisi smio pomoliti iz kuce.
Pizda !
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ma mis pravi. Slijedeci put kad budem dolazio u Tuzlu, na kucni prag cu mu udariti.Virtu4l je napisao/la:I baš se nije javio? Kakav mišEisenbahner1921 je napisao/la:Sad mangupa glumis a kad smo u Tuzlu dolazili i zvali te izmedju Ismeta i Mese i da povedes gdje god koga imas, nosa nisi smio pomoliti iz kuce.
Pizda !
Životni saputnik! 1921
Al' uvijek ista priča, kobejagi se napije, istrese se, psuje, poziva na fajtove i onda se izvinjava..
Pa bola ja ne znam kako ti padne na pamet forum u tim momentima, očito si usamljen, duša draga
Pa bola ja ne znam kako ti padne na pamet forum u tim momentima, očito si usamljen, duša draga
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Evo me ispred vrata ti, izvoli i dokaz.Sariel je napisao/la:ma hoces ti **** moj popusit tvrdi tuzlanski jesi cuo picko jedna forumaska...Eisenbahner1921 je napisao/la:Razapet cu te Sariele izmedju Ismeta i Mesa.
ja vas pitam za belaj vi ovde tipkate..
ja bar sa sovjim odbijem bubreg..đpicke jedne tipkaroske.
mrshh furdo jedna **** te u uho
ako mi bude cejf dobicesdi po duburi
Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
Sta bi Sari elu onaj Joker (ristin) uradio. Ono ti si jak ali kad bi ga Jole mma saFFato to bi bilo to.Rokoko87 je napisao/la:Al' uvijek ista priča, kobejagi se napije, istrese se, psuje, poziva na fajtove i onda se izvinjava..
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kad su ga ono tek počeli provocirati, poslao sam najmanje 20 poruka svima, molio da ga više ne handre... kakva naivčina. Ovaj je fakat bolestan.Rokoko87 je napisao/la:Al' uvijek ista priča, kobejagi se napije, istrese se, psuje, poziva na fajtove i onda se izvinjava..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Evo i fotografije kada je slao poruke da ne zeli da izadje iz kuce jer ce mu komsije pokrasti svo sijeno i time uskratiti za sve zalihe dorucka, rucka i vecere. Naravno, lagao je.. Sijeno drzi pod katancem.
Sve ja arhivirano..
Sve ja arhivirano..
Životni saputnik! 1921
sms unovac sms nvijac sms forumas...Virtu4l je napisao/la:Kad su ga ono tek počeli provocirati, poslao sam najmanje 20 poruka svima, molio da ga više ne handre... kakva naivčina. Ovaj je fakat bolestan.Rokoko87 je napisao/la:Al' uvijek ista priča, kobejagi se napije, istrese se, psuje, poziva na fajtove i onda se izvinjava..
doduse pp forumas.. **** virto ****.a sto si otiso u crnu goru iz sarajva???
virto jel istina daj tvoj caca palio grbavicu???
- TobeYarabi
- Kontakt:
razbaco bi sariel i manjejake i leseve zajedno
Sariel je napisao/la:virto jel istina daj tvoj caca palio grbavicu???
- Zeljeznicar -
nemasanse ,brojevi su brojevi..TobeYarabi je napisao/la:razbaco bi sariel i manjejake i leseve zajedno
al pojedincano...
sve do jedne ove pice.. sto glume,,, u coporu..
jel istina da su vojvode pevale grbavica gori mene krac boliii medj njima imai poznatih licnosti???
auuu nisu svima izvor novinarcici ss.ba...
Eisenbahner1921 je napisao/la:Evo i fotografije kada je slao poruke da ne zeli da izadje iz kuce jer ce mu komsije pokrasti svo sijeno i time uskratiti za sve zalihe dorucka, rucka i vecere. Naravno, lagao je.. Sijeno drzi pod katancem.
Sve ja arhivirano..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Evo i fotografije kada je slao poruke da ne zeli da izadje iz kuce jer ce mu komsije pokrasti svo sijeno i time uskratiti za sve zalihe dorucka, rucka i vecere. Naravno, lagao je.. Sijeno drzi pod katancem.
Sve ja arhivirano..![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ja kakav idiot Allahu, molim dragog Boga da te uputi na pravi put!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Jarane jutro je pametnije, nemoj poslije govoriti da te nisam upozorio..Sariel je napisao/la:ajzea picka ovde najveca aruzan ko gabor kiralji...
**** ti pas mater. kome ti b sta... gaboru jedan o sebi se zabai gledaj kako do para da odjes i tu nesrecu zamaskiras.
gle kako spajam amavovce i misketovce..
doduse sad su med i mleko decaigraju vojvode su tu.. ehehehe
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Evo ih Sariele
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sta ovo jedes vnago?MocMahale444 je napisao/la:Sta bi Sari elu onaj Joker (ristin) uradio. Ono ti si jak ali kad bi ga Jole mma saFFato to bi bilo to.Rokoko87 je napisao/la:Al' uvijek ista priča, kobejagi se napije, istrese se, psuje, poziva na fajtove i onda se izvinjava..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.