FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hairlija ponekad procitam tvoje komentares i nekad se nemogu nacuditi kakve stvari ti pises! Kao prvo Ti tog Blekica dižeš u zvijezde ko da ti je babo, ili neki rod,i kao da je izmislio toplu vodu ,a ne predsjednik kluba koji je uradio normalne stvari koje su u opisu njegovog posla! Drugo prošla su četiri kola a vi se digli kao da ste titulu uzeli, mi smo trebali poslije četiri kola da upravi i navijačima skidamo glave, ali nismo nego smo pametno šutili i uzeli titulu. Poštujem ja Sarajevo kao klub i očito je da vam je sa novom upravom bolje, ali brate spusti malo loptu i pocni biti objektivan. Nemogu da vjerujem kakve nebuloze pises za Kenana Handzica, mali nije jos ni z od zebe a ti ga dizes u zvijezde, ti koda fudbal nisi nikad gledao, bez uvrede. Polako brate ,a nebrini mi pravi navijaći Želje nemamo komplekse prema Blekicu i njemu slicnim, za razliku od vecine vas kojima je je Institucija trn u oku , a Amar najveci neprijatelj! Uzivaj te u boljim danima ali nepravi te se previse pametni, i vodite racuna o svoj avliji! Ovo shvatite kao sugestiju a ne kao provokaciju!
jarane ja sam trenirao fudbal,osvojio 2 titule bih sa kadetima i juniorima zelje.jako dobar prijatelj sa igracima sarajeva iz tih generacija,skoro ,pelak alaim,milak suljevic...prigoda je napisao/la:Paša, nemoj se ljutiti ali ovaj tvoj post pokazuje koliko ne poznaješ fudbal, ili ga jako slabo pratiš! Misimović, Pjanić, Ibričić, Štilić, Medunjanin. Isti profil igrača kao i Zeba samo neuporedivo kvalitetniji. A Zeba nije igrač koji se može iskoristiti na nekoj drugoj poziciji.Zašto ga zvati? Dobar za naše lige i za ništa više, vidjelo se i kroz njegovu karijeru. Što se više pališ na priču oko Blekića više te lože. Fino brate ako te to nervira odeš na svoju temu i zdravo.jordan 23 je napisao/la:moje prepucavacke budalastine.ti nisi dobar majkemi moje.o tome ti ja pricam.pogledaj sebe i sta radis,i onda meni reci nesto.bas je lijepo sto momak igra za reprezentaciju,a da te pitam nesto.bili bilo dobro da srede pasos tom kojasevicu,bili bilo realno da susic nakon sto je gledao zebu protiv leotara,pozove handzica i mujica .nije realno brate,da bog da mi prvaci svijeta sa papetom bili,ali ovo sto on radi nece na dobro.Elektrika je napisao/la:Jordane stvarno nemamo vremena za tvoje prepucavačke budalaštine, danas nam je jako lijep dan Baljak je dobio nogu, mali Handžić trenira sa A timom reprezentacije, Kučuković pred potpisom... Stvarno nas ni sekunde ne interesuje tvoj klub. Imamo mi svojih tema o kojim želimo da diskutujemo. Puca nam ku*** za željA.
Nego, baš je lijepo gledati ove fotografije.
tvoja prica da imamo igrace na tojj poziciji stoji,ali brate ja ti garantujem da je zeba od tih igraca tehnicki potkovaniji ,jel sam igrao sa njim.za meduljanina je igrac,brzi je od ibricica.
hajd ond reci imali smisla po tebi pored takvih igraca u vezi koje imamo ,traziti da kojasevic igra za nas.po meni ima,po tvom zakljucku nema.treba imati dobru konkurenciju.a mene niko ne lozi ba ,ja samo sam pozvao ljude da prestanu sa sranjima,jer bezveze stvaraju tenzije,koje dovode do gluposti.ali hajde ti skontaj gdje sam ja provocirao navijace sarajeva.
VOLIM TE ŽELJO
izvina jarane al ti o fudbalu BLAGE NEMAS ako poredis poziciju zebe i kenana ! eto toliko od mene ....droba je napisao/la:Hairlija ponekad procitam tvoje komentares i nekad se nemogu nacuditi kakve stvari ti pises! Kao prvo Ti tog Blekica dižeš u zvijezde ko da ti je babo, ili neki rod,i kao da je izmislio toplu vodu ,a ne predsjednik kluba koji je uradio normalne stvari koje su u opisu njegovog posla! Drugo prošla su četiri kola a vi se digli kao da ste titulu uzeli, mi smo trebali poslije četiri kola da upravi i navijačima skidamo glave, ali nismo nego smo pametno šutili i uzeli titulu. Poštujem ja Sarajevo kao klub i očito je da vam je sa novom upravom bolje, ali brate spusti malo loptu i pocni biti objektivan. Nemogu da vjerujem kakve nebuloze pises za Kenana Handzica, mali nije jos ni z od zebe a ti ga dizes u zvijezde, ti koda fudbal nisi nikad gledao, bez uvrede. Polako brate ,a nebrini mi pravi navijaći Želje nemamo komplekse prema Blekicu i njemu slicnim, za razliku od vecine vas kojima je je Institucija trn u oku , a Amar najveci neprijatelj! Uzivaj te u boljim danima ali nepravi te se previse pametni, i vodite racuna o svoj avliji! Ovo shvatite kao sugestiju a ne kao provokaciju!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nisam spominjao poziciju vec fudbalske kvalitete!
- Elektrika
- Kontakt:
Ma nema dalje, Zajko Zeba je jedini pravi nasljednik Xavija Hernándeza u Barceloni. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi da dovede Zebu, odustao je od Fabregasa 

ma kakav zeba doves ce kojosevica
- Larry David
- Kontakt:
Zeba treba igrati za reprezentaciju ali u malom fudbalu, tu je nenadjebiv, kad je u pitanju eventualni poziv u A reprezentaciju, grohotno se smijem.
pa hajd objasni jel bolje pozvati dva zadnja vezna,ili 7 veznih ?? cuj molim te nije bitna pozicija :S dakle po tvom,ako imamo 8 spiceva extra klase sve cemo ih pozvati ? pa nek igraju jer us tehnicki potkovanidroba je napisao/la:Nisam spominjao poziciju vec fudbalske kvalitete!

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.Elektrika je napisao/la:Ma nema dalje, Zajko Zeba je jedini pravi nasljednik Xavija Hernándeza u Barceloni. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi da dovede Zebu, odustao je od Fabregasa
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
BOLIIIIIIII1921 je napisao/la:Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.Elektrika je napisao/la:Ma nema dalje, Zajko Zeba je jedini pravi nasljednik Xavija Hernándeza u Barceloni. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi da dovede Zebu, odustao je od Fabregasa
Ti kao da nisi procitao sta sam ja napisao , nisam spominjao njegovo pozivanje u repku vec komentar da je bolii od zebe.Prvo lagano procitaj nesto pa komentarisi!johnnyHZ je napisao/la:pa hajd objasni jel bolje pozvati dva zadnja vezna,ili 7 veznih ?? cuj molim te nije bitna pozicija :S dakle po tvom,ako imamo 8 spiceva extra klase sve cemo ih pozvati ? pa nek igraju jer us tehnicki potkovanidroba je napisao/la:Nisam spominjao poziciju vec fudbalske kvalitete!

- Elektrika
- Kontakt:
Ovo crnogorski bi kao trebala biti provokacija? Crnogorci koji su dovedeni u klub pružaju odlične partije, plod takve igre je liderska pozicija kluba. Crna Gora je zemlja koja napreduje munjevitom brzinom za razliku od naše. Šta trebamo dovoditi neke Engleske anonimuse kao vi nekad, onog Wooda kloca1921 je napisao/la:Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.Elektrika je napisao/la:Ma nema dalje, Zajko Zeba je jedini pravi nasljednik Xavija Hernándeza u Barceloni. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi da dovede Zebu, odustao je od Fabregasa

nemoj tako wood je prosao skolu man utd ... taaman da za njih potpise malo mu falilo .... al ja nemogu da vjerujem da ovi vise nanasoj temi a tamo pisu akko netreba vamo iciElektrika je napisao/la:Ovo crnogorski bi kao trebala biti provokacija? Crnogorci koji su dovedeni u klub pružaju odlične partije, plod takve igre je liderska pozicija kluba. Crna Gora je zemlja koja napreduje munjevitom brzinom za razliku od naše. Šta trebamo dovoditi neke Engleske anonimuse kao vi nekad, onog Wooda kloca1921 je napisao/la:Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.Elektrika je napisao/la:Ma nema dalje, Zajko Zeba je jedini pravi nasljednik Xavija Hernándeza u Barceloni. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi da dovede Zebu, odustao je od Fabregasa

da je zeba bolji tehnicar od misimovica i brzi od ibricica ?? boze dragi pa sto igra u zeljeznicaru??? ili u DRUGOJ RUSKOJ LIGI ....sigurno teorije zavjere neke
Nafurani kreteni i nedorasla djeca, svađaju se na forumu.
- Elektrika
- Kontakt:
Kad navijaš za Sarajevo, kad si iznad ostalih u svim segmentima, tad imaš pravo da budeš nafuranr_emir je napisao/la:Nafurani kreteni i nedorasla djeca, svađaju se na forumu.

Samo mi nije jasno kako su dvolicni strumfovi mrze Papeta samo sto je igrao u FKS ,,koji moras biti papak da tako mislis , i ovo za Kenu malog fino ljudi objasne al djaba 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
yebo vas i blekic i osim i zeba i handzic, koji vam je qrac, imate li vi pametnijeg posla nego svadjati se po forumima cccccccccc, ako ce keno mali sta uraditi dobro za repku, posto vidim da svi pisete da je zvijer(nadam se da to nije subjektivno) ja sam naravno za to da se momak pozove, al ako je ovo neki papetov inat, da zove igrac sarajeva, e onda tesko se pise repki ...
Za zivot cijeli!
pa evo hajd budi realan,jel sehic najbolji treci golman sto imamo??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo vas i blekic i osim i zeba i handzic, koji vam je qrac, imate li vi pametnijeg posla nego svadjati se po forumima cccccccccc, ako ce keno mali sta uraditi dobro za repku, posto vidim da svi pisete da je zvijer(nadam se da to nije subjektivno) ja sam naravno za to da se momak pozove, al ako je ovo neki papetov inat, da zove igrac sarajeva, e onda tesko se pise repki ...
kenan je najbolji zadnji vezni kojeg imamo u ligi,samo jednu utakmicu pogledaj i sve ce ti biti jasno,on ce napredovati brzinom svjetlosti......kod vas ima visca,ali ga pozicija zeza ....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma jarane realno nije, al realno ako ga je zvao vec za prijateljske sto mu nije dao ni minute da brani?johnnyHZ je napisao/la:pa evo hajd budi realan,jel sehic najbolji treci golman sto imamo??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo vas i blekic i osim i zeba i handzic, koji vam je qrac, imate li vi pametnijeg posla nego svadjati se po forumima cccccccccc, ako ce keno mali sta uraditi dobro za repku, posto vidim da svi pisete da je zvijer(nadam se da to nije subjektivno) ja sam naravno za to da se momak pozove, al ako je ovo neki papetov inat, da zove igrac sarajeva, e onda tesko se pise repki ...
kenan je najbolji zadnji vezni kojeg imamo u ligi,samo jednu utakmicu pogledaj i sve ce ti biti jasno,on ce napredovati brzinom svjetlosti......kod vas ima visca,ali ga pozicija zeza ....
a keno mali svi kazete da je dobar igrac, postujem to, al realno zar ne treba prvo da se kali u mladoj repki, pa onda tek u A da predje, jbte njemu je tek 17 god,a visca trenutno uz zebu nas najbolji igrac
Za zivot cijeli!
Hahahahaha.1921 je napisao/la:Bar nece od katalonskog praviti crnogorski tim i na njemu prati pare.Elektrika je napisao/la:Ma nema dalje, Zajko Zeba je jedini pravi nasljednik Xavija Hernándeza u Barceloni. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell želi da dovede Zebu, odustao je od Fabregasa
Ješta ovo? Nestalo argumenata?
Odakle su bili, Marjan jugović, Đorđe Kamber i jos nekolicina vam tada dovedenih fudbalera?
Srbi bre.

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bhfanatic14, bvsic, Dave, HordasFks, jurisicduska, keli, Konzerva, mosarajvosa83, nedimmmm1337, samoFKS, soe, Varijantas8, Zagor, ŠTA_JE i 80 gostiju.