Kawhi je napisao/la:Raonffa je napisao/la:@Kawhi
Ma dobro, oni komentatori na ES su blentavii al' nisu smarači, mogu ih slušati, bude nekad i zanimljivih stvari, kvalitet prenosa HD, meni je to ok. Istina, nemaju neke emisije o ligi i slično, al' nije da pratim Bundesku sa tolikom pažnjom, pa na to i ne gledam kao na nedostatak.
SK i Arena su na većem nivou što se toga tiče.
@Derdiyok
Ma Liga prvaka se tek zakuha od nokaut faze, ovako u grupama jedan ili dva najzanimljivija meča večeri, kasnije pogledam pregled svih golova i to je to

Meni Bundesica najdraza nakon Spanije. Prije se znalo, u pola 4 se gledaju Njemci i onda navecer Spanci. I sad ih najcesce gledam nakon Spanaca pa me ES bas nervira. Nisu mi komentatori problem koliko su te druge stvari.
Primeru praktično i ne gledam, samo kad se igra par derbija, El Classico, ili zadnjih godina kada Atletico igra sa Barcom i Realom, i to je to, ovo ostalo me nikada nije zanimalo.
Generalno mi je najdraža talijanska liga, navijam za Milan i to je ono dodatna stvar da se prati Serie A, živim u nekom periodu od prije 10-15 godina kada je Calcio bio najjači, onda nakon Talijana volim pogledati Engleze i Njemce.
Primeru i Francuze samo kad je neki derbi.
A od pregleda i najava, pogledam uvijek vezano za Seriju A golove i najavu kola, kad već ne stignem sve gledati uživo, ovo ostalo ništa ne pratim te emisije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"