Roma uzasna. Defanzivno sredina ne postoji, stoperi spori, desni bok kao u nasoj reprezentaciji.
Osim Dzeksona i Kolarova jedino je Gonalon za prolaznu ocjenu. I on defanzivno rupa kao Medunjanin.
Ipak, igrao je nekakav kombinirani sastav.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Ma uživaj brate u svakom golu, teško će ponovo biti najbolji strijelac lige, a o ostvarivanju prošlosezonskog učinka ne treba ni razmišljati, realno.hurem je napisao/la:Nisam zadovoljan, morao je do sada imati minimum 7 golova na kontu...previse promasaja iz odlicnih situacija protiv ova dva slabasna protivnika u posljednje dvije utakmice.
Ne znam, jednostavno zadovoljstvo nije potpuno jer ja samo gledam listu strijelaca.
Ma uzivam ali kao sto rekoh zadovoljstvo nije potpuno, bas zbog tih nekih promasaja koji ne bi smjelo da se desavaju, bar ne tako ucestalo...sjetim se i meca u Grckoj.Raonffa je napisao/la:Ma uživaj brate u svakom golu, teško će ponovo biti najbolji strijelac lige, a o ostvarivanju prošlosezonskog učinka ne treba ni razmišljati, realno.hurem je napisao/la:Nisam zadovoljan, morao je do sada imati minimum 7 golova na kontu...previse promasaja iz odlicnih situacija protiv ova dva slabasna protivnika u posljednje dvije utakmice.
Ne znam, jednostavno zadovoljstvo nije potpuno jer ja samo gledam listu strijelaca.
Vjerujem ti al' yebiga i ovo je odlično, ni Messi ni Ronaldo ne zabiju svaku priliku jbg...hurem je napisao/la:Ma uzivam ali kao sto rekoh zadovoljstvo nije potpuno, bas zbog tih nekih promasaja koji ne bi smjelo da se desavaju, bar ne tako ucestalo...sjetim se i meca u Grckoj.Raonffa je napisao/la:Ma uživaj brate u svakom golu, teško će ponovo biti najbolji strijelac lige, a o ostvarivanju prošlosezonskog učinka ne treba ni razmišljati, realno.hurem je napisao/la:Nisam zadovoljan, morao je do sada imati minimum 7 golova na kontu...previse promasaja iz odlicnih situacija protiv ova dva slabasna protivnika u posljednje dvije utakmice.
Ne znam, jednostavno zadovoljstvo nije potpuno jer ja samo gledam listu strijelaca.![]()
Kako je krenuo nije nerealno da opet bude najbolji strijelac, mada kada pogledam da Icardi (od 6 golova vec 3 s bijele tacke) i Dybala izvode penale onda ce bas tesko biti. Ovome Icardiju kada bi oduzeo penale nikada ne bi haman prebacio "20-ku".
I nikako se Edinu ne da hettrick da zabije u Seriji A.
Na kitu BelkuneBelminM23 je napisao/la:Jami ba, idemo na Euro ko hitna.
Ja ga razumijem.Covjek je sad umoran,pod stresom.Sigurno se i privatno umor odrazava na igru i koncentraciju.Valja s troje djece izaci na kraj.Ja znam kako mu je.hurem je napisao/la:Nisam zadovoljan, morao je do sada imati minimum 7 golova na kontu...previse promasaja iz odlicnih situacija protiv ova dva slabasna protivnika u posljednje dvije utakmice.
Bravo za prognozu, baci slijedeći put svoj listić da se obogatimoRaonffa je napisao/la:DvicaBelminM23 je napisao/la:Koliko danas?
MožeTracy3McGrady je napisao/la:Bravo za prognozu, baci slijedeći put svoj listić da se obogatimoRaonffa je napisao/la:DvicaBelminM23 je napisao/la:Koliko danas?
Penny Hardaway #1