a secer mi dodje 3 milke(velike)miki_92 je napisao/la:arelinho je napisao/la:
Hvala kolega.ma bolji ste od kobasicamadridist je napisao/la: thx![]()
![]()
Nermin na aparatima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
a secer mi dodje 3 milke(velike)miki_92 je napisao/la:arelinho je napisao/la:
Hvala kolega.ma bolji ste od kobasicamadridist je napisao/la: thx![]()
![]()
Nermin na aparatima
Ovako igra najbolja ekipa u historiji fudbalapinoglavi je napisao/la:Uruciti ce vam se prigodan trofej za pobjedu protiv najboljeg tima u historiji fudbalaRajaz je napisao/la:Camp Nou 1:1anonymousHD je napisao/la:Najbolja generacija u historiji ovog sporta.
Bernabeu 2:3
poyy
Kakva fora? Ljudi kupili karte i slave gol svoje momčadi, to imas na svakom stadionu u Spanjolskoj.Rooney88 je napisao/la:Kakva jefora sa navijacima Betisa koji hladno slave gol u dresovima medju navijacima Reala? :S
Nisu razdvojeni nikakvom linijom redara ili sektorom? Nema dijelova za gostjuce? Jer mi pade na pamet da je bila I ona slika kada je Ronaldo zabio u Barceloni a na slici se vidi dosta navijaca Barce I Reala kako su izmiksani I zajedno sjede... I nista. xDLillard je napisao/la:Kakva fora? Ljudi kupili karte i slave gol svoje momčadi, to imas na svakom stadionu u Spanjolskoj.Rooney88 je napisao/la:Kakva jefora sa navijacima Betisa koji hladno slave gol u dresovima medju navijacima Reala? :S
Postoji dio ulaznica koje dobiju gostujući navijači koji su odvojeni. Na Bernabeu i većini stadiona su gore u vrhu pa ih ne možeš ni vidjet. Ali ako kupe kartu normalno, nema problema. U zadnja 2 klasika si mogao vidjet koliko je navijača Barcelona na Bernabeu, i ovih na Camp Nou. Meni je to zakon, mislim, šta je tako kulturno.Rooney88 je napisao/la:Nisu razdvojeni nikakvom linijom redara ili sektorom? Nema dijelova za gostjuce? Jer mi pade na pamet da je bila I ona slika kada je Ronaldo zabio u Barceloni a na slici se vidi dosta navijaca Barce I Reala kako su izmiksani I zajedno sjede... I nista. xDLillard je napisao/la:Kakva fora? Ljudi kupili karte i slave gol svoje momčadi, to imas na svakom stadionu u Spanjolskoj.Rooney88 je napisao/la:Kakva jefora sa navijacima Betisa koji hladno slave gol u dresovima medju navijacima Reala? :S
Valjda se sjecas vremena kada npr Figo na Nou Campu nije mogao izvesti korner.
Nikad ga necu prezalitQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.