Al fakat .lik nas qarao i smijao nam se u facu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nije Komunista vise na forumu, a on najbolje znaProbisvjet je napisao/la:U koliko je sati sutra utakmica?
Novi trener Javora, steta propade nam sansa da ga vratimo nazadNjonjoVam je napisao/la:Ne prizivaj analizatora bgt!!!HElo je napisao/la:Vrati se Vlado ti si obecavao makar pobjede prije utakmice, ovaj prije utakmice kaze i bod bi bio dobar![]()
![]()
Chinaglia je napisao/la:nije Komunista vise na forumu, a on najbolje znaProbisvjet je napisao/la:U koliko je sati sutra utakmica?
Joj jbt drugi stadion sa ovim reklamama oko terena, čampion ligaProbisvjet je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:nije Komunista vise na forumu, a on najbolje znaProbisvjet je napisao/la:U koliko je sati sutra utakmica?![]()
![]()
Mogu misliti kako se zamislio kada je otisao na utakmicu, a na Tusnju nikoga.![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ima i slika. Komunista na utakmici.![]()
![]()
Kakvi eno tnadira u bccu sa xexorvim pajdom iz quatra quadra kako se vec zove ono sda okupljaliste na stupinamaSkver je napisao/la:Jel poveo Tandira sa sobom?
Pa dobro sam sami sdaovcixeksor je napisao/la:A ko je to moja jarane pajdo iz Qvadra alaha ti. Pa kako SDA okupljaliste kad tamo jede skoro komplet prvi tim slobode))))))) i Jasminova Administracija
Sjever standardno popunjen kao i uvijek.Probisvjet je napisao/la: Mogu misliti kako se zamislio kada je otisao na utakmicu, a na Tusnju nikoga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mašala tribine što raste.wobly92 je napisao/la:Sjever standardno popunjen kao i uvijek.Probisvjet je napisao/la: Mogu misliti kako se zamislio kada je otisao na utakmicu, a na Tusnju nikoga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vlado otišao da izvuče klub iz borbe za opstanak.To je ko ono sa ženom, može od tebe napravit milionera jedino ako si milijarder.
Pokupio odmah Petrovićevu foru o alibiju a svoju analizu zadržao.Probisvjet je napisao/la:Jagodić preuzeo klub u Superligi Srbije: Nisam trener koji traži alibi
Bivši šef struke Slobode iz Tuzle, Borca iz Banjaluke i drugih klubova iz BiH zameniće u petak na klupi Srđana Vasiljevića koji je podneo ostavku posle loših rezultata
Vlado Jagodić: U startu treba analizirati igrački kadar. Mogu obećati profesionalan i ozbiljan rad sa klubom jer mi je i lična želja da na ovim prostorima uradim ono što sam uspio u BIH. Nisam čovjek koji traži alibije bilo koje vrste, jednostavno moramo zasukati rukave i vratiti Javor tamo gde mu je mjesto. Na ruku nam ide reprezentativna pauza tako da ćemo uspjeti da analiziramo nedostatke.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je IKM Quadro. Omiljeno okupljalište sličnog profila i ideja. A ljubiteljima SSH vrijedno mjesto jer uvjek je neko prisutan iz tog miljeaSariel je napisao/la:Kakvi eno tnadira u bccu sa xexorvim pajdom iz quatra quadra kako se vec zove ono sda okupljaliste na stupinamaSkver je napisao/la:Jel poveo Tandira sa sobom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.