Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Bice ih jos aBd, tek je 30-40 min utakmice:)
- miralem444
- Kontakt:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mislim da grijesis kad kazes da je Zec bolji od Topica, Zec ce biti klasa za sebe za 3-4 godine al sad trenutno je Topic bolji i bolji je za ove velike utakmice...grijesis kad mislis da je Topicevo vrijeme proslo...Rz88 je napisao/la:Vjerujte mi da znam gdje ce Zec otici, mislim ne jos, jer nema jos nekih ponuda, ali momak je cudo, nadam se da ce to ciro shvatiti i njega ubaciti a ne topica, nista protiv topca ali njegovo je proslo, imamo nevjerovatan potencijal u napadau treba ga iskoristiti,
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a on je vazda dobro igro za svoj tim, al ga nisu zvali u reprezntaciju...nekazm ja da ce Topa biti bolji od Zeca za 2-3 godine, al sad trenutno nije...Topa ga zna zavuci i ima potrebno iskustvo sto je svakako vrlo vazno, a to Zec sad trnutno nema a sigurno da ce biti extra igrac...al sad je za reprezntaciju puno korisnije Topic, iskustvo, osjecaj za go i podizanje morala ostalim mladjim igracima, zbog toga je Topa car...a ciroguz je trebo i Zeca zvati al hajd sad znaj ti njemu...Rz88 je napisao/la:proslo je, nije ga bilo preko 2 god i sad se ko pojavio, on je samo jedan od talenta koji nije iskoristio potencijal, ko grujic.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
je li to pausalan zakljucak ili imas neke informacije tome?lopta je okrugla je napisao/la:Je li to Ciro nije pozvao Zeca jer slijedi vrbovanje hrvatskog saveza da igra za njih?
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Pausalan pasa.....zaboravio sam ono pravilo Fifa-e,je li dovoljno da igrac odigra prijateljsku(sto Zec vec jeste,malo protiv Slovenije je igrao) za A repku ili to mora da bude sluzbena tekma....molim za odgovor....hvalabiskitt je napisao/la:je li to pausalan zakljucak ili imas neke informacije tome?lopta je okrugla je napisao/la:Je li to Ciro nije pozvao Zeca jer slijedi vrbovanje hrvatskog saveza da igra za njih?
to sto je malo igro protiv slovenije je bilo dovoljno da ubuduce moze igrati samo za bihlopta je okrugla je napisao/la:Pausalan pasa.....zaboravio sam ono pravilo Fifa-e,je li dovoljno da igrac odigra prijateljsku(sto Zec vec jeste,malo protiv Slovenije je igrao) za A repku ili to mora da bude sluzbena tekma....molim za odgovor....hvalabiskitt je napisao/la:je li to pausalan zakljucak ili imas neke informacije tome?lopta je okrugla je napisao/la:Je li to Ciro nije pozvao Zeca jer slijedi vrbovanje hrvatskog saveza da igra za njih?
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Pausalan pasa.....zaboravio sam ono pravilo Fifa-e,je li dovoljno da igrac odigra prijateljsku(sto Zec vec jeste,malo protiv Slovenije je igrao) za A repku ili to mora da bude sluzbena tekma....molim za odgovor....hvala[/quote]
to sto je malo igro protiv slovenije je bilo dovoljno da ubuduce moze igrati samo za bih[/quote]Hvala na odgovoru.Jesi siguran za to ili?Znaci li to da sve i da hoce da promjeni sportsko drzavljanstvo-da i pored toga,ne bi mogao da igra za neku drugu repku jer je vec igrao u prijateljskoj za nasu A repku!?
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, atomac123, bhfanatic14, BordoArmy88, Cautinho, CHR, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, delko, denza, dzemil, eaglebvb09, Edincapitano, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, fukare987, galia95, General505, GoldenLilies, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, Jegres, lakilone, Ledara, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, mexy_whites, MikiPirs, MokraKifla, Mostarska, Napapijri, nebeskasila, nerkolfc, Rauber33, RaZuti, SG1921, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, travuljasSs, TrueBlue, tuzlanskinacin, ultrazonfa, Venom, VensanKasel, voltron30, Zaboljesutra, zemuntrg, zikerrz21 i 490 gostiju.