FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao Africka sljiva smo potentni. Yebemo ne vadimo. 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zadnji put smo na gostovanju u nekoj ligaskoj utakmici dali 4 gola GOŠK-u iz Gabele 14.08.2011.
BRAVO MOMCI!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To si upravu , sreca Stanojevic jede teren tako da ovaj moze petljat, i samo nek je Hebibu u prostor ne guraPantelija je napisao/la:dzaba kada igra tu poziiju...jednostavno svaki igrac gubi lopte koji tu igra...Inijesta je napisao/la:Ma brate meni on ima extra tehniku i najbolji nam je veznjak sigurno, al isto tako bruku tekmi idigra preko kurca i nikad konstantan nije, dabas asistencija kod 0-3 a dotad prido vise lopti od adidasa i potrudio se nije da je uzme kad je izgubiPantelija je napisao/la:svi pljuju sarica a svaka tekma asistencija, i tona ekstra lopti... samo nastavite a saric urinira otkad je husref tu
A inace dijelimo isto misljenje, potpisujem sve sto ti napises ovdje
evo ti primjer juventusa, dybala cesto odigra poziciju sarica, 50% lopti izgubi ali dovoljno je dva puta daprodje i podvali i cao
Generalno puno bolje to sa Husrefom izgleda
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
ma s husrefom licimo na fudbalski klub. A najdraze mi je kad vidim da ne smiju nabijati dugle lopte
srce ko dzamija, taman izgubili....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Miloš!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
samo adukor to smije..Pantelija je napisao/la:ma s husrefom licimo na fudbalski klub. A najdraze mi je kad vidim da ne smiju nabijati dugle loptesrce ko dzamija, taman izgubili....
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sarić je promjenjiv igrač, nema konstante, tj. ide iz krajnost u krajnost. Zna napraviti odličan potez, u stilu Andresa Inieste, a zna napraviti glupost da bi se ja upucao u glavu istog momenta. Jednostavno, ne zna da donese pravu odluku, napravi sve dobro, a onda sve to posere. Nikad ne znaš šta očekivati od njega, zna biti Iniesta, a zna i flopovati kao najveći tokmak.
Ali, koliko sam ja oduševljen Stanojevićem. Bez premca je najbolji vezni u ligi, koji ima sve. Od borbe i agresivnosti do zadnjeg sekunda utakmice, odličan i precizan kratki i dugi pas, odličan šut, a vidi se na njemu da je fin i sportski momak. Hvala Bogu da nije pakaš kao onaj Crnkić ušljivi. Mislim da trenutno imamo najjaču vezu u ligu, a veza u današnjem fudbalu je kao zlato - Stanojević, Sarić, Herić, Rahmanović, Adukor, pa tu može i Anđušić. Onog balu Radovca i ne računam i nije vrijedan pažnje. Što prije ga šutnuti, kao i masnog Saida zvanog tepsija. Isto i Crnkića.
Isto tako pohvale i za Almira Bekića, odličan je od dolaska Husa. Stvarno smo momka prozivali i psovali mu najgore, ali treba ga i pohvaliti, jer je jako dobar od dolaska Husrefa. Samo tako nastavi Almire!
Odličan posao radi Hus, lavovski. Rotira fino, tako da uvijek ima svježine. Tako i treba i mislim da ćemo mi i dalje nastaviti napredovati i da će to biti bombon. Imamp naljepšu i najbolju igru, uz Zrinjski, a jedva čekam da nagguzimo Adžema i njegove pulene.
Ali, koliko sam ja oduševljen Stanojevićem. Bez premca je najbolji vezni u ligi, koji ima sve. Od borbe i agresivnosti do zadnjeg sekunda utakmice, odličan i precizan kratki i dugi pas, odličan šut, a vidi se na njemu da je fin i sportski momak. Hvala Bogu da nije pakaš kao onaj Crnkić ušljivi. Mislim da trenutno imamo najjaču vezu u ligu, a veza u današnjem fudbalu je kao zlato - Stanojević, Sarić, Herić, Rahmanović, Adukor, pa tu može i Anđušić. Onog balu Radovca i ne računam i nije vrijedan pažnje. Što prije ga šutnuti, kao i masnog Saida zvanog tepsija. Isto i Crnkića.
Isto tako pohvale i za Almira Bekića, odličan je od dolaska Husa. Stvarno smo momka prozivali i psovali mu najgore, ali treba ga i pohvaliti, jer je jako dobar od dolaska Husrefa. Samo tako nastavi Almire!
Odličan posao radi Hus, lavovski. Rotira fino, tako da uvijek ima svježine. Tako i treba i mislim da ćemo mi i dalje nastaviti napredovati i da će to biti bombon. Imamp naljepšu i najbolju igru, uz Zrinjski, a jedva čekam da nagguzimo Adžema i njegove pulene.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sjedi na klupi ,gleda one njive oko stadiona,pustio pjesmu "hej zivote drug mi nisi bio" .Morao ga Husref ranije ubacitBelminM23 je napisao/la:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Upravo ovo. Samo nazalost vise je bilo ovih losih poteza. Proljetos onaj dribling protiv Litice na Kosevu su jedino radili Said i JajaloAlfredNobel je napisao/la:Sarić je promjenjiv igrač, nema konstante, tj. ide iz krajnost u krajnost. Zna napraviti odličan potez, u stilu Andresa Inieste, a zna napraviti glupost da bi se ja upucao u glavu istog momenta. Jednostavno, ne zna da donese pravu odluku, napravi sve dobro, a onda sve to posere. Nikad ne znaš šta očekivati od njega, zna biti Iniesta, a zna i flopovati kao najveći tokmak.
Nekako mislim da bi on bolje igrao kad bi imao 2 osiguraca iza sebe. Neki mix osmice i desetke
Radovac ocekivano, nema hljeba od njega. Moze bljesnuti 2-3 utakmice i to je to.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- muhamedhulk
- Kontakt:
Uh nije bilo 'dzabe' ispadanje u Kupu, napunili do vrha! Respekt 
Sad samo nastaviti ovako
Sad samo nastaviti ovako
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pustiti da ugovor istekne sa Radovcem, to smece ne mozes ni prodati kao sto nismo mogli prodati ni Rustemovića. Dodatno osvjeziti roster u pauzi i gazi dalje.
Od iduceg kola pocinje topljenje bodova u odnosu na prva dva.Mozda i veceras se jednom vec primaknemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Samo ne pamtim kada smo zadnji put nastavili napadati i nakon što smo poveli! Bravo Husrefe, konačno trener s MUDIMA pa su i igrači odjednom našli svoja! 
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HUSREF MUSEMIĆ!
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- escobarpablo
- Kontakt:
Dobar posao momci!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Saric danas doktorski,samo mu je trebo jos jedam dobar igrac pored njega a dobio ga je u Stanojevicu.Danas nije bilo lose karike u ekipi,neprepoznatljivi igraci preporodjeni.Nek nam potraje ovaj niz akobogda. 
Poslije MDK sam bio skeptican, ocekivao sam x danas. Sreca pa fulih 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ammko99, Bing [Bot], bordobijeli, Serha i 49 gostiju.