Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samo adukor to smije..Pantelija je napisao/la:ma s husrefom licimo na fudbalski klub. A najdraze mi je kad vidim da ne smiju nabijati dugle loptesrce ko dzamija, taman izgubili....
Sjedi na klupi ,gleda one njive oko stadiona,pustio pjesmu "hej zivote drug mi nisi bio" .Morao ga Husref ranije ubacitBelminM23 je napisao/la:
Upravo ovo. Samo nazalost vise je bilo ovih losih poteza. Proljetos onaj dribling protiv Litice na Kosevu su jedino radili Said i JajaloAlfredNobel je napisao/la:Sarić je promjenjiv igrač, nema konstante, tj. ide iz krajnost u krajnost. Zna napraviti odličan potez, u stilu Andresa Inieste, a zna napraviti glupost da bi se ja upucao u glavu istog momenta. Jednostavno, ne zna da donese pravu odluku, napravi sve dobro, a onda sve to posere. Nikad ne znaš šta očekivati od njega, zna biti Iniesta, a zna i flopovati kao najveći tokmak.
Ali, koliko sam ja oduševljen Stanojevićem. Bez premca je najbolji vezni u ligi, koji ima sve. Od borbe i agresivnosti do zadnjeg sekunda utakmice, odličan i precizan kratki i dugi pas, odličan šut, a vidi se na njemu da je fin i sportski momak. Hvala Bogu da nije pakaš kao onaj Crnkić ušljivi. Mislim da trenutno imamo najjaču vezu u ligu, a veza u današnjem fudbalu je kao zlato - Stanojević, Sarić, Herić, Rahmanović, Adukor, pa tu može i Anđušić. Onog balu Radovca i ne računam i nije vrijedan pažnje. Što prije ga šutnuti, kao i masnog Saida zvanog tepsija. Isto i Crnkića.
Isto tako pohvale i za Almira Bekića, odličan je od dolaska Husa. Stvarno smo momka prozivali i psovali mu najgore, ali treba ga i pohvaliti, jer je jako dobar od dolaska Husrefa. Samo tako nastavi Almire!
Odličan posao radi Hus, lavovski. Rotira fino, tako da uvijek ima svježine. Tako i treba i mislim da ćemo mi i dalje nastaviti napredovati i da će to biti bombon. Imamp naljepšu i najbolju igru, uz Zrinjski, a jedva čekam da nagguzimo Adžema i njegove pulene.
uNbx je napisao/la:NIsam bio u prilici da gledam tekmu. Kakvi su bili golovi, tj. iz kakvih akcija? Ne mogu dočekat snimak.
uNbx je napisao/la:NIsam bio u prilici da gledam tekmu. Kakvi su bili golovi, tj. iz kakvih akcija? Ne mogu dočekat snimak.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.