FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Tesko, tesko. Uopste se i ne zamaram time, jer kad nisu uspjeli do sada dofurati nekoga, sumnjam da ce nesto i biti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Haha pa ne bih ja rekao da ce to da odrade u pola sata, mislim ja da i ako je ovo istina da je vec gotov posao i samo treba cekati informaciju o kome se radi. Nadam se da je istina i da nije neko naso se igrati sa nasim zivcima koji su i onako tankivan gall je napisao/la:oj valjalo bi,25mil taman 15 za VDV da mjenja Robbena i 10 za dobrog stopera,ajde ba u ovih pola sata da odradimo dobar posaoJetSet_Hantraga je napisao/la:Laut "tz" hat der FC Bayern Trainer Louis van Gaal freie Hand gegeben, um noch in diesem Transferfenster 25 Millionen Euro für einen oder mehrere neue Spieler auszugeben. Ziele der Investition: ein Linksverteidiger und ein Spielmacher.
Mozda nesto i bude...![]()
![]()
![]()
![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
pola sata je dovoljno,samo dobra cjena za igraca i njegovo DA papirologija se moze srediti do 24h,valjda ne gresim?pozz:):)guber90 je napisao/la:Haha pa ne bih ja rekao da ce to da odrade u pola sata, mislim ja da i ako je ovo istina da je vec gotov posao i samo treba cekati informaciju o kome se radi. Nadam se da je istina i da nije neko naso se igrati sa nasim zivcima koji su i onako tankivan gall je napisao/la:oj valjalo bi,25mil taman 15 za VDV da mjenja Robbena i 10 za dobrog stopera,ajde ba u ovih pola sata da odradimo dobar posaoJetSet_Hantraga je napisao/la:Laut "tz" hat der FC Bayern Trainer Louis van Gaal freie Hand gegeben, um noch in diesem Transferfenster 25 Millionen Euro für einen oder mehrere neue Spieler auszugeben. Ziele der Investition: ein Linksverteidiger und ein Spielmacher.
Mozda nesto i bude...![]()
![]()
![]()
![]()
.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
hahahaha klare brate nemoj me pogrešno shvatiti legenda si .onaj jeli se to zafrkavate 25 mil.mu daje pa nije na buvljaku da za 15 minuta kupi sta mu treba ma nista od popjačnaja do zime garant. 
Nije upitno to da je dovoljno pola sata, nego je upitno sto bi tek pola sata pred kraj roka dali mu te pare, sto ne jutros, kako to mediji u minutu saznali kada je on dobio pare. Ja mislim da i ako ima neceg u ovom da je to vec gotov transfer, mada svejedno i nek nije samo da dodje ko, ali da Bog davan gall je napisao/la:pola sata je dovoljno,samo dobra cjena za igraca i njegovo DA papirologija se moze srediti do 24h,valjda ne gresim?pozz:):)
ma nek bude upravu ko hoce samo nek dovedu stopera po mogucnosti ak ne to, koga bilo samo neka dodje nekoguber90 je napisao/la:Nije upitno to da je dovoljno pola sata, nego je upitno sto bi tek pola sata pred kraj roka dali mu te pare, sto ne jutros, kako to mediji u minutu saznali kada je on dobio pare. Ja mislim da i ako ima neceg u ovom da je to vec gotov transfer, mada svejedno i nek nije samo da dodje ko, ali da Bog davan gall je napisao/la:pola sata je dovoljno,samo dobra cjena za igraca i njegovo DA papirologija se moze srediti do 24h,valjda ne gresim?pozz:):).
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Imamo jos 10 minuta nade pa cemo da vidimovan gall je napisao/la:ma nek bude upravu ko hoce samo nek dovedu stopera po mogucnosti ak ne to, koga bilo samo neka dodje nekoguber90 je napisao/la:Nije upitno to da je dovoljno pola sata, nego je upitno sto bi tek pola sata pred kraj roka dali mu te pare, sto ne jutros, kako to mediji u minutu saznali kada je on dobio pare. Ja mislim da i ako ima neceg u ovom da je to vec gotov transfer, mada svejedno i nek nije samo da dodje ko, ali da Bog davan gall je napisao/la:pola sata je dovoljno,samo dobra cjena za igraca i njegovo DA papirologija se moze srediti do 24h,valjda ne gresim?pozz:):).
![]()
ja cu se jos nadati:)
- bavaraccccc
- Kontakt:
evo ga sad ce 18 00 nema jos nista,a ja sumnjam da ce i biti,ali zato je schalke doveo jos jednog igraca 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Ja se bojim da mi skupo ne platimo ovo ne dovodjenje igraca u tim, pa makar da se malo konkurencija pojaca, da se prodrmaju igraci, ali eto vidjet cemo, ostali smo bez robben podugo i to je belaj veliki, mada se i prosle sezone vratio tek u drugom dijelu sto je sasvim dovoljno bilobavaraccccc je napisao/la:evo ga sad ce 18 00 nema jos nista,a ja sumnjam da ce i biti,ali zato je schalke doveo jos jednog igraca
pitanje je oćeli robeni biti onaj stari ?
Pa zar sumnjas u njegaGAL je napisao/la:pitanje je oćeli robeni biti onaj stari ?
Cekao sam ovaj dan, nadajuci se transferu u zadnjem momentu ali evo vidimo da nema nista od toga, nije mi jasna nikako politika kluba, pa jos od prosle godine kukamo kakvu odbranu imamo ali izgleda oni to nisu skontali ili
, vise mi nije jasno do koga je da li uprava nece da trosi pare ili LvG ne zeli nove igrace, meni nekako u ovom trenutku baca na ovo drugo jer LvG izgleda da oce da dokaze da moze mnogo da uradi i sa ovim "nadolazecim" igracima tipa Contento,Kross,Badstruber,Hass,Alaba vidjecemo kako ce to ispasti ja sam nazalost pesimista.
ljudi ima jos vakta do 00:00,,ja se nadam da ce za koji sat izletiti u javnost nasi transferi,,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Uvijek smo dovodili u minut do 12 kao Robena ali danas mislim da nema nista def od pojacanja a evo i vdv je otisao u crotenhem a schalke se pravo pojacao a mi ostali na slabom golmanu i odbrani mislim stvarno da nije ovo dobro koji CIGANI I KAZU ZARADILI ........... MA DZABA IM I ZADNJI CENT
Ja jednostavno nemogu da vjerujem.Sve i jedna ekipa na svijetu trosi pare jer su svima potrebna pojacanja pa cak i klubovi sa losijim budzetima od naseg trose milione i milione da dovedu nekoga a mi nemozemo ni (za nas budzet) pisljivih 10 miliona potrosit da dovedemo normalnog stopera da ne ubija onaj propuh kroz odbranu vise.I sta oni sad ocekuju sa ovakvim timom.Ja bi i sa trecim mjestom u BL bio zadovoljan samo da udjemo u LP slijedece godine da nemoramn pratit utakmice protiv getafea i ponizavanja od zenita
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma ne moras ni o milionima pricatS-Y-L-A-R je napisao/la:Ja jednostavno nemogu da vjerujem.Sve i jedna ekipa na svijetu trosi pare jer su svima potrebna pojacanja pa cak i klubovi sa losijim budzetima od naseg trose milione i milione da dovedu nekoga a mi nemozemo ni (za nas budzet) pisljivih 10 miliona potrosit da dovedemo normalnog stopera da ne ubija onaj propuh kroz odbranu vise.I sta oni sad ocekuju sa ovakvim timom.Ja bi i sa trecim mjestom u BL bio zadovoljan samo da udjemo u LP slijedece godine da nemoramn pratit utakmice protiv getafea i ponizavanja od zenita
jos nije 00:00 nadam se iznenadjenju,,jbg optimist sam ,,,hehehe izgleda uzalud ali sutra ujutru ce mo znati sta i kako,,van gal neka ti je sa srecom,,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VJERUJ DA CEMO SAMO PRODATI TYMU I JOS NEKE A DOVEST NECEMO NIKOGisakovich je napisao/la:jos nije 00:00 nadam se iznenadjenju,,jbg optimist sam ,,,hehehe izgleda uzalud ali sutra ujutru ce mo znati sta i kako,,van gal neka ti je sa srecom,,,
VOLIM BAYERN
Ja mislim da bi dobar potez bio da prodamo Riberya i Robben, da znamo da cemo ovu sezonu u plusu zavrsit jer Boze moj bitno je da smo dobili para da se kamara, ne sluze one da se trose, neg ti njih kamaras i onda se one pare i od 300 miliona ti za 2 sezona dobijes 600. Pu je*em ti upravu skrtu.zjaka je napisao/la:VJERUJ DA CEMO SAMO PRODATI TYMU I JOS NEKE A DOVEST NECEMO NIKOGisakovich je napisao/la:jos nije 00:00 nadam se iznenadjenju,,jbg optimist sam ,,,hehehe izgleda uzalud ali sutra ujutru ce mo znati sta i kako,,van gal neka ti je sa srecom,,,
VOLIM BAYERN
-
bavarian_bk
- Kontakt:
TOP VIJEST : Nemanja Vidic potpisao za Bayern . Bayern je platio za njega 21milion €. Ugovor je potpisan jos u nedjelju ali se cekalo sve do danas da se objavi.
Nazalost sto je na FIFA MANAGERU
Nazalost sto je na FIFA MANAGERU