FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eno sad se svi smiju Brdariću i spominju ga u negativnom kontekstu, a odakle mu onda skoro 70% glasova na anketi? Evander glasao sa 60 profila?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Probat dovesti ovog Ordagica zimus
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imam osjecaj da bi bio toliki odron sve i da ga dovedemo a sad su vece sanse za to. Drag mi je ali nesto prije nismo imali dobra iskustva.hrn je napisao/la:Probat dovesti ovog Ordagica zimus

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta te to iznenađuje?skoroalen je napisao/la:Eno sad se svi smiju Brdariću i spominju ga u negativnom kontekstu, a odakle mu onda skoro 70% glasova na anketi? Evander glasao sa 60 profila?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Vala nam i ne treba, imamo prejaku sredinuMortemHz je napisao/la:Imam osjecaj da bi bio toliki odron sve i da ga dovedemo a sad su vece sanse za to. Drag mi je ali nesto prije nismo imali dobra iskustva.hrn je napisao/la:Probat dovesti ovog Ordagica zimus

Al fakat je frajer igračina, a pogotovo protiv nas i malenih, igra ko navijenhrn je napisao/la:Probat dovesti ovog Ordagica zimus

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- muhamedhulk
- Kontakt:
Brdarica ne znamo kao trenera kod nas i ne znam sto se komentarise? Bio kandidat, nije prosao. Cao.
Al' bitno je da se sad neki naprave strucnjacima i pokazu da je Hus bio pravo rjesenje...jbg nasa posla
Al' bitno je da se sad neki naprave strucnjacima i pokazu da je Hus bio pravo rjesenje...jbg nasa posla

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma glupo mi je ismijavat čovjekauNbx je napisao/la:Šta te to iznenađuje?skoroalen je napisao/la:Eno sad se svi smiju Brdariću i spominju ga u negativnom kontekstu, a odakle mu onda skoro 70% glasova na anketi? Evander glasao sa 60 profila?Ko da ne znaš da većina tipova ovdje više promijene mišljenja u jednoj sedmici nego čarapa. Ustvari, oni ni nemaju mišljenje, o stavu da ne govorim. Samo trube u prazno i jedu vnago.

Oni što su najglasniji bili kad je u pitanju podrška Brdariću, i najistrajniji u neprizivanju Husrefa, sad najviše ismijavaju Brdarića, a na Husrefa svršavaju. Nije to samo slučaj na forumu, već generalno među rajom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ohh.. treba, vjeruj miskoroalen je napisao/la:Vala nam i ne treba, imamo prejaku sredinuMortemHz je napisao/la:Imam osjecaj da bi bio toliki odron sve i da ga dovedemo a sad su vece sanse za to. Drag mi je ali nesto prije nismo imali dobra iskustva.hrn je napisao/la:Probat dovesti ovog Ordagica zimusA ja više ne bih iz Tuzle igrača doveo, taman bio Isko a ne Ordagić.

E je.bo vas Brdaric, nikad za njega ne bih bio pored Husrefa, i realno ni za jednog pored Husrefa, e sad sto smo i proigrali njegovim dolaskom, to je samo plus dodatni, iskreno nisam se nadao ovakvom startu, samo Bogu hvala 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krupa pada sljedecaRedEvil je napisao/la:E je.bo vas Brdaric, nikad za njega ne bih bio pored Husrefa, i realno ni za jednog pored Husrefa, e sad sto smo i proigrali njegovim dolaskom, to je samo plus dodatni, iskreno nisam se nadao ovakvom startu, samo Bogu hvala
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovaj Ordagić je beton momak, stvarno ubija. Ali, nikako mi ne ide u glavu zašto ne ode iz ove raspale Slobode? To mi nikako ne ide u glavu, ali ako je istinito ono što je neko pisao da neće kod nas zbog pritiska i tih gluposti, onda arivederrci. Također, stoper Ignjatović nije nimalo loš, nama bi značio pravo u tandemu s Mihom.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 23 sep 2017, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ahaa cuskijeMortemHz je napisao/la:Krupa pada sljedecaRedEvil je napisao/la:E je.bo vas Brdaric, nikad za njega ne bih bio pored Husrefa, i realno ni za jednog pored Husrefa, e sad sto smo i proigrali njegovim dolaskom, to je samo plus dodatni, iskreno nisam se nadao ovakvom startu, samo Bogu hvala

Zato ima mogucnost da se procitaju raniji postovi lako je vidjeti ko je sta pisao. Cini mi se da ssm ja bas tebi objasnjavao zasto mislim da nije dobra opcija... kad su svi tvrdili da je lik nakon 2 pogledane utakmice uocio sve probleme...skoroalen je napisao/la:Eno sad se svi smiju Brdariću i spominju ga u negativnom kontekstu, a odakle mu onda skoro 70% glasova na anketi? Evander glasao sa 60 profila?
Lako je uočiti problem ali treba prekaljeni stručnjak kao husref da ih riješi

Ordagic ceka da sloga sh ude u ligu pa ce kod njih
You are someone else I am still right here
Ev da i ja kazem da sam bio za Musemica. Al ne toliko. Govorio sam da mi Brdaric ne lezi iz razloga sto ne poznaje nasu ligu i mislim da nema iskustvo da vodi nas tim. A da i glaso sam za Husa. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja bi s Sarićem pokušao ovako:
Pavlović
Kadušić Novaković Miha Almir
Stanojević Herić/Adukor
Hebibović Sarić Velkoski
Ahmetović
Pavlović
Stanojević Herić/Adukor
Hebibović Sarić Velkoski
Ahmetović
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nema niko 10k za Ordagica, koliko trenutno prima u Slobodi.
Ja nisam bio za Husrefa, iz vise razloga.
Al mi je drago sto pravi dobre rezultate, samo da ovako nastavi.
Sretno nam u tome.
Ja nisam bio za Husrefa, iz vise razloga.
Al mi je drago sto pravi dobre rezultate, samo da ovako nastavi.
Sretno nam u tome.
-
- Kontakt:
Nisam pratio tekmu vidjoh rezultat svaka cast na pobjedi, ne znam kako su stojali nasi na terenu, ali po rezultatu mislim da su svi pruzili dobru partiju
Idemo dalje 1946 <3
Idemo dalje 1946 <3

04.10.2009 !
Samo umjesto Kadusica HodzicAlfredNobel je napisao/la:Ja bi s Sarićem pokušao ovako:
Pavlović
Stanojević Herić/Adukor
Hebibović Sarić Velkoski
Ahmetović

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, HordasDolacMalta, Lecler i 54 gosta.