FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zastavnik22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Slavko svaka ti cast dokazao si da si strucnjak, mozemo pricati sta hocemo, voljeti ili ne
-
zastavnik22
- Kontakt:
to je zadnje i zabiolet3 je napisao/la:E da ga hoce Beganović zabiti ko onda u Budimpešti.zastavnik22 je napisao/la:hebo ga Penis Beganovic u glavu mutavu
Mizerija majke mi. Pa vise je ova raspala Sloboda pokazala na utakmici.
Ajde Adzeme pocasti nas jod jednim biserom.
Joj Dzenisu primanja ko od zid da se odbila.
Ajde Adzeme pocasti nas jod jednim biserom.
Joj Dzenisu primanja ko od zid da se odbila.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Svi do jednog nek se stide za ovo veceras. Na istom stadionu GOSK mlatne ovu Slobodu, a oni boda ne mogu uzeti.
Ni ove godine nema nista od titule. Zrinjski za nas trenutno Barselona.
Ni ove godine nema nista od titule. Zrinjski za nas trenutno Barselona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Nije problem izgubiti utakmicu vec nacin na koji si je izgubio. Nasa bezidejnost i bezvoljnost me vise nerviraju nego gubitak 3 boda. Neko je gore spomeno da nam fale bekovi i apsolutno se slazem jer ekipa bez dobrih bekova je neozbiljna. To sam vec pisao ovdje. Ali idemo dalje svi smo mi svjesni da ova ekipa nema snage za titulu al bilo bi dobro da ne dozvolimo zrinjskom da nam pobjegne previse pa uz par pojacanja pokusati doci do titule
VOLIM TE ZELJO
P.S. za ove kojima je slavko strunjak je.bo vas on
VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- kyrieirving
- Kontakt:
Dat im podrsku protiv Zrinjskog il ne?
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
+1maldini3 je napisao/la:Nije problem izgubiti utakmicu vec nacin na koji si je izgubio. Nasa bezidejnost i bezvoljnost me vise nerviraju nego gubitak 3 boda. Neko je gore spomeno da nam fale bekovi i apsolutno se slazem jer ekipa bez dobrih bekova je neozbiljna. To sam vec pisao ovdje. Ali idemo dalje svi smo mi svjesni da ova ekipa nema snage za titulu al bilo bi dobro da ne dozvolimo zrinjskom da nam pobjegne previse pa uz par pojacanja pokusati doci do titule
VOLIM TE ZELJO
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Navijaci Zeljeznicara a ne rezultata!kyrieirving je napisao/la:Dat im podrsku protiv Zrinjskog il ne?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- 7aprildomemoj
Ćelina osveta 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Spora Sloboda ba, iskoristit ćemo to
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hoce li mi neko objasniti zasto je najbolji trener lige otjeran ?
Kozojeb ****.wobly92 je napisao/la:Čemu nervoza?Rokoko87 je napisao/la: Marš na temu Arsenala yebo tI Wenger pleme
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bar sada znamo da nemamo ekipu za prvo mjesto. Oni mogu odigrati vrhunsku utakmicu, ali odmah narednu mogu odigrati kao najvece p....
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno nisam ni najmanje razočaran. Nije ovo ekipa iz vremena Amara kad je svaki nas izgubljeni bod bio za analize. Ko što neandertalac napisa mi nikog nismo razbili jednostavno liga nam je goli kuhar.rac a j mi zajedno sa njom. Nekad imaš sreće i dobiješ nekad nemaš i izgubiš. Ništa strašno niti neočekivano....očekujem x protiv zrinje koji sa malo kvalitetnijom ekipom i prije svega sa kompkatnoscu i ugranosti izgleda grabi ka novoj tituli
=\_1921_/=
- svrakino1921
- Kontakt:
zasto bi bili sutra nas Damir igra finalewobly92 je napisao/la:I tebi isto pitanje? Zašto ste nervozni, pobogu.Zeljo92 je napisao/la: Kozojeb ****.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tanko. Pretanko. Od trenera do igraca.
Nismo zaslužili nista bolje.
Nismo zaslužili nista bolje.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Najgore je što uvijek na isti fazon primamo golove u Tuzli, dosadna teška utakmica, negledljiva i onda tup gol iz ničega, već par gostovanja.
Meni je jasno da ova ekipa nije najbolja u ligi, drugo mjesto je optimum za ovaj roster, al' ne mogu da vjerujem da se mijenjaju treneri, igrači, a mi u Tuzli uvijek isto odigramo iako znamo da će oni igrati tvrdo, na granici kartona, ne razumijem šta je Adžem analizirao.
Svi na Grbavicu protiv Zrinjskog, idemo vratiti ovu razliku na 2 boda, pokušavati održati priključak za njima do zimske pauze, onda se moraju vršiti neke promjene u igračkom kadru.
Meni je jasno da ova ekipa nije najbolja u ligi, drugo mjesto je optimum za ovaj roster, al' ne mogu da vjerujem da se mijenjaju treneri, igrači, a mi u Tuzli uvijek isto odigramo iako znamo da će oni igrati tvrdo, na granici kartona, ne razumijem šta je Adžem analizirao.
Svi na Grbavicu protiv Zrinjskog, idemo vratiti ovu razliku na 2 boda, pokušavati održati priključak za njima do zimske pauze, onda se moraju vršiti neke promjene u igračkom kadru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajdarevic trenutno mora imati prednost nad Sabanadzovicem. Fizicki je dosta jaci.
Zeba, Bogicevic, Stevanovic na zimu vozdra.
Zeba, Bogicevic, Stevanovic na zimu vozdra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.