FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AkBo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AkBo » 31 avg 2010, 14:00

EdinTM87 je napisao/la:Visca ce se oporavit do Sirokog :twisted:
Šteta zbog povrede, sigurno bi bio priključen Zmajevima za pretstojece kvalifikacije.

ne osjeća vise bolove i poceo je sutati loptu, tako da bi se trebao vratiti u trenazni proces.

odazvao se okupljanju mlade repke ali 99% nece igrati
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 31 avg 2010, 14:04

Samo se postavljaju stolice na jugu...?? A da li su poceli radovi na onoj stazi na jugu kako je bilo price da ce se spojti gonja i donja tribina,ili je bila suplja.....

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 31 avg 2010, 14:10

Ma jug stoji kako stoji,ne radi se nista,sad sam prolazio...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 31 avg 2010, 14:13

Mislim da jos uvjek nisu nista poceli radit tek ce pocet kasnje imaju 21 dana da urade to sasvim dovoljno ;)
svoj ti pos'o !

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 31 avg 2010, 14:17

Treba sve srusit , ostavit samo sjever , i napravit ko sjever citav stadion , nije nemoguca misija , al je dosta teska za izvedbu, treba dosta miliona , a onaj pomocni stadion iza zapda , srusit , stavit asfalt i parking. Samo malo **** za jug , jer bas nije pristupacan , al et , imaju inzinjeri pa bi skontali kad bi bilo para :mrgreen: :geek:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 31 avg 2010, 14:18

na sajtu, hoce li ikad stavljat fotografije, od tekmi, navijaca i to jer samo ima par slikica. ne mora stare al ove nove ove sezone bi trebali

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 avg 2010, 14:23

Dove87 je napisao/la:na sajtu, hoce li ikad stavljat fotografije, od tekmi, navijaca i to jer samo ima par slikica. ne mora stare al ove nove ove sezone bi trebali
:? kavih tekmi? jer nakon Zeljine tekme se stave slike...ako si mislio na zvanicni sajt...
Navijaca, 1-2 slike i ne treba vise, ipak nije navijacki sajt...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 31 avg 2010, 14:27

Doso Rooney kod boga , i zali se on bogu i moli ga da mu pomogne , kaze Rooney ; Hocu da imam tehniku kao Messi , hocu da sam brz kao C.Ronaldo , da imam sut kao Misimovic i jos tako on njemu nabraja , kaze bog dobro i pretvori ga u Zajka Zebu (:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 31 avg 2010, 15:04

Medixon je napisao/la:Treba sve srusit , ostavit samo sjever , i napravit ko sjever citav stadion , nije nemoguca misija , al je dosta teska za izvedbu, treba dosta miliona , a onaj pomocni stadion iza zapda , srusit , stavit asfalt i parking. Samo malo **** za jug , jer bas nije pristupacan , al et , imaju inzinjeri pa bi skontali kad bi bilo para :mrgreen: :geek:
jarane, ja prvi put kad sam dosao sa starim na grbavicu, pitao sam ga sto nije cijeli stadion kao sjeverna tribina i konstatovao kako bi bilo dobro da je tako :D ... svi sanjamo da se to jednom desi...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 31 avg 2010, 15:59

zlaya_tm87 je napisao/la:
Medixon je napisao/la:Treba sve srusit , ostavit samo sjever , i napravit ko sjever citav stadion , nije nemoguca misija , al je dosta teska za izvedbu, treba dosta miliona , a onaj pomocni stadion iza zapda , srusit , stavit asfalt i parking. Samo malo **** za jug , jer bas nije pristupacan , al et , imaju inzinjeri pa bi skontali kad bi bilo para :mrgreen: :geek:
jarane, ja prvi put kad sam dosao sa starim na grbavicu, pitao sam ga sto nije cijeli stadion kao sjeverna tribina i konstatovao kako bi bilo dobro da je tako :D ... svi sanjamo da se to jednom desi...
Iza juga ima neka sumica, nju iskrcit i bice placa... iskren da budem ne znam jel od kakve donacije ili cega izgradjen onaj sjever, samo znam kad sam ga prvi put vidio da sam rekao onako treba izgledati cijeli stadion, ako se bolje pogleda, tako je zamislio i onaj ko je pravio sjever, imaju oni nastavci na stranama... takav stadion bi vjerovatno primao izmedju 25 i 30 milja, sto je realno dosta i za Evrope, nije bas London u pitanju... kad bi pred svake izbore uradili po tribinu moglo bi za 6 godina bit gotovo... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 31 avg 2010, 16:19

Isnar je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
Iza juga ima neka sumica, nju iskrcit i bice placa... iskren da budem ne znam jel od kakve donacije ili cega izgradjen onaj sjever, samo znam kad sam ga prvi put vidio da sam rekao onako treba izgledati cijeli stadion, ako se bolje pogleda, tako je zamislio i onaj ko je pravio sjever, imaju oni nastavci na stranama... takav stadion bi vjerovatno primao izmedju 25 i 30 milja, sto je realno dosta i za Evrope, nije bas London u pitanju... kad bi pred svake izbore uradili po tribinu moglo bi za 6 godina bit gotovo... :mrgreen:
Ako bi se radila tribina da Jug da izgleda ko Sjever, onda bi bilo prilaza jugu koliko hoces, jer je jug dosta udaljen od gola. Da se uradi, primaknuo bi se gol liniji kao i sjever i to bi primaklo jug dosta i napravilo prolaza iza stadiona dosta. Moglo bi se ulazit sa tranzita sto uopce nije lose i napravit takodjer prilaze i sa ostalih strana... Ima ona stadion prostora koliko hoces. Samo ono iza istoka igraliste do zida i kapija kad vidis. Treba napravit stadion slican FULHAMU. Pravo fin mal i sladak i podsjeca me na Nas. Kad vidis Besiktas koliko je manji od naseg, mi imamo dobar stadion i moze se renovirat i napravit koliko god zelis

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 31 avg 2010, 16:36

Ako se nevaram sjever je pravljen od love koju je Zeljo dobio dok je igrao u evropi, tacnije u poluvfinalu kupa Uefa, da se tada proslo u finale vjervatno bi sad imali i istok jer je ako se ne varam opet bilo predvidjeno da se od novca koji bi Zeljo dobio za prolazak u finale i utkmicu s Relom pravila istocna tribina.
Mes Que Un Club

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 31 avg 2010, 16:37

amertiger je napisao/la:Ako se nevaram sjever je pravljen od love koju je Zeljo dobio dok je igrao u evropi, tacnije u poluvfinalu kupa Uefa, da se tada proslo u finale vjervatno bi sad imali i istok jer je ako se ne varam opet bilo predvidjeno da se od novca koji bi Zeljo dobio za prolazak u finale i utkmicu s Relom pravila istocna tribina.
Ovo nije istina i pravljenje tribine nema veze sa parama od tog kupa UEFA

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 31 avg 2010, 16:47

Najrealnije po meni rjesenje je da se istok i eventualno zapad napravi u stilu sjevera a jug samo da se spusti do terena sa stolicama i natkrije, sto bi izgledalo veoma lijepo, a to kako ce raja na jug ulaziti-samo se ostavi staza na dnu tribine i na vrhu i obidjes i sidjes (popnes) stepenicama :arrow: da je docekati tako ;)
Lijepo je biti Manijak!!!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 31 avg 2010, 17:52

eh tako bolje da pricamo o stadionu nego nekim glupostima tamo :D

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 31 avg 2010, 17:57

Kako me zivciraju ovi tzv. manijaci sto se raspravljaju na kitarskoj temi,stvarno je bezz.Mozda sam trebao napisati tamo na njohovoj al mi ponos ne dozvoljava.Djeco smirite se...........

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 31 avg 2010, 17:59

damirfile je napisao/la:Kako me zivciraju ovi tzv. manijaci sto se raspravljaju na kitarskoj temi,stvarno je bezz.Mozda sam trebao napisati tamo na njohovoj al mi ponos ne dozvoljava.Djeco smirite se...........

A jos se sprdaju sa Lazom! :cry:

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 31 avg 2010, 18:01

Kad mi je teško samo vrisnem ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CJELI........................ ;) ;) ;)
Jer si JEDAN JEDINI...........

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 31 avg 2010, 18:04

januar je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Kako me zivciraju ovi tzv. manijaci sto se raspravljaju na kitarskoj temi,stvarno je bezz.Mozda sam trebao napisati tamo na njohovoj al mi ponos ne dozvoljava.Djeco smirite se...........

A jos se sprdaju sa Lazom! :cry:
Furaj mali odakle si dosao......... adio

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 31 avg 2010, 18:12

Raja imama jednu molbu,ako je neko od vas korisnik interneta preko Logosofta neka mi privatnom porukom keze jeli zadovoljan i imaju li problema sa prekidima i koja je brzina download-a.Unaprijed hvala.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []