PotpisElCartel11 je napisao/la:Ivetic nije za stopera, Novakovic slab, zasto da ne pokusamo sa Mujakicem? Dolazi nam Krupa tako, da bi vrijedilo riskirati. Ako ne sa njim onda Adukora tu probati da vidimo kakav je. Rahmanovica na klupu, vezni trio da nam cine Heric, Stanojevic ispred njih kao 10ka Saric.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Malo veća nego u Saida.mikimaus je napisao/la:Jao siseMortemHz je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
On je mogao doći samo da bude Husrefov pomoćnik, da uz njega sazrije i upozna ligu, u protivnom bi sagorio kao i Kostić.RedEvil je napisao/la:E je.bo vas Brdaric, nikad za njega ne bih bio pored Husrefa, i realno ni za jednog pored Husrefa, e sad sto smo i proigrali njegovim dolaskom, to je samo plus dodatni, iskreno nisam se nadao ovakvom startu, samo Bogu hvala
Pojedinci iz uprave bi morali finansijski odgovarati, zbog gluposti koje su radili(Repuh, Zarija), i sportskog i faninsijskog gubitka koji je klub imao, zbog njihovih gluposti(gešaka).
- kupus army
- Kontakt:
Kadusic je danas bio odličan!Na mene daleko najjači utisak ostavio Stanojevic,momak je zvijer prava!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ma polahko sa hvaljenjem I neki uzdizanjem I snovima. Duga sezona ce da bude.
UPRAVA NAPOLJE!

United of Sarajevo.
Novakovic napokon tamo gdje mu je i mjesto- na klupi.
Eventualnim porazom ili remijem Zrinje na Grbavici narednu sedmicu i s našom pobjedom na Hasetu vraćamo se polako u utrku za titulu. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ništa Pero nije bolji. Treba stisnut muda pa gurnut Mujakića protiv Krupe. Ne možemo ništa izgubit.mirzatele je napisao/la:Novakovic napokon tamo gdje mu je i mjesto- na klupi.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nama bi njihov remi došao k'o naručen.bodi123 je napisao/la:Eventualnim porazom ili remijem Zrinje na Grbavici narednu sedmicu i s našom pobjedom na Hasetu vraćamo se polako u utrku za titulu.
Husref je cim je dosao rekao da mu treba stoper, tako da vjerujem da je Ivetic samo privremeno i da ce se u sljedecem prelaznom roku dovesti stoper.. Samo nek Novakovica ne gledamskoroalen je napisao/la:Ništa Pero nije bolji. Treba stisnut muda pa gurnut Mujakića protiv Krupe. Ne možemo ništa izgubit.mirzatele je napisao/la:Novakovic napokon tamo gdje mu je i mjesto- na klupi.
A ispadanje iz kupa je došlo u idealnom trenutku, koliko god neki bili nezadovoljni istim. Realno nekih -5 do zimske pauze bi bilo i previše dobro za nas, kako je moglo biti.skoroalen je napisao/la:Nama bi njihov remi došao k'o naručen.bodi123 je napisao/la:Eventualnim porazom ili remijem Zrinje na Grbavici narednu sedmicu i s našom pobjedom na Hasetu vraćamo se polako u utrku za titulu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dzaba se nadate i pricate o tituli, od toga nema nista. Previse je bodova prosuto na pocetku sezone.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Previse ti taj strani fudbal gledas, u nasoj ligi ni 20 bodova nije neka prednost da kazes da ces sigurno titulu osvojiti, pa nikad se nije desilo da neki tim drzi 10-15 bodova prednosti do kraja.Mokes je napisao/la:Dzaba se nadate i pricate o tituli, od toga nema nista. Previse je bodova prosuto na pocetku sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stizalo se i po 10 11 bodova ranije, nije ovo preveliki zaostatak uopšte ukoliko mi pokažemo ovakvu igru u kontinuitetu. Liga je tek počela.Mokes je napisao/la:Dzaba se nadate i pricate o tituli, od toga nema nista. Previse je bodova prosuto na pocetku sezone.
Ja se ne nadam tituli al ništa nije nemoguće. Na proljeće 2016. kone su nas prestigle a na pauzu su došle s -11. Ovo je takva liga, sve se može okrenut.Mokes je napisao/la:Dzaba se nadate i pricate o tituli, od toga nema nista. Previse je bodova prosuto na pocetku sezone.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
31.12.2017joker90 je napisao/la:Koliko još ugovora ima drugi Hotićev pulen - Advan?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kakve veze to imaMortemHz je napisao/la:Previse ti taj strani fudbal gledas, u nasoj ligi ni 20 bodova nije neka prednost da kazes da ces sigurno titulu osvojiti, pa nikad se nije desilo da neki tim drzi 10-15 bodova prednosti do kraja.Mokes je napisao/la:Dzaba se nadate i pricate o tituli, od toga nema nista. Previse je bodova prosuto na pocetku sezone.
I ko je imao toliko bodova, a da nije uzeo titulu. Nemoj mi te izlizane floskule
Kad se stizalo ?bodi123 je napisao/la:Stizalo se i po 10 11 bodova ranije, nije ovo preveliki zaostatak uopšte ukoliko mi pokažemo ovakvu igru u kontinuitetu. Liga je tek počela.Mokes je napisao/la:Dzaba se nadate i pricate o tituli, od toga nema nista. Previse je bodova prosuto na pocetku sezone.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala! Baš me zanima kako će se situacija sa njim razvijati. Danas si me pitao za mišljenje oko stizanja Zrinjskog i gurbeta. Nisam bio kući, pa ne stigoh ti tad odgovoriti. Gurbete možemo stići. Imamo boljeg trenera, a mislim i igrački da smo jači. Oni su samo bolji sa savezom i radnjama iza zastora. Zrinjski mi je već teško dostižan i iskreno ne vjerujem da možemo uzeti titulu, prvenstveno zahvaljujući našim vojnicima Janjošu i Senadu, a i ovim što ostaviše Repuha nakon odlaska Janjoša. Titula je daleko, kupu sam se potajno nadao, ali ode i to. Husref objektivno radi dobar posao, ali ovi iznad Husrefa su kancer ovog kluba.MortemHz je napisao/la:31.12.2017joker90 je napisao/la:Koliko još ugovora ima drugi Hotićev pulen - Advan?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Burberry46, Google Adsense [Bot], Proximic, ristagrad, VolimBiH96 i 79 gostiju.