FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2017, 12:11

A na zimu ce reci da nema dovoljno dobrih igraca koji su slobodni uz to ce produziti ugovor Stanicu, Stevanovicu i Bogicevicu. Mozda dovedu nekog slicnog Kajkut i daju mu ugovor do ljeta jer sta ce nam mladji igraci. Samo 35+.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 sep 2017, 12:14

Rokoko87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Zadnji put kad je hare bio u ulozi slicnoj SD, pojacani smo sa igracinama tipa Stokic, Diatta, Livaja, Mladenovic
Igrači koji nisu dobili pravu šansu.
:urnebes:
Trebalo bi ih opet dovest al ovaj put im dati sansu koju zasluzuju :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 sep 2017, 12:14

Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la:Na lobotomiji se priprema teren da alihodzic dodje na mjesto SD-a umjesto cenana, vise nije nesposoban, sad je sposoban itekako :lol:
Prelistao sam jutros šta pišu, nema više bahatosti, kolovođe su preko noći nestale, a mi neprijatelji kluba smo izgleda ponovo bili u pravu.
Šta Haris Sd? Fakat ili se zayebajete?

Fuj kakav je ovaj poraz od juče. Stvarno odvratno, nikako nismo smjeli ovo dopustiti.

Inače, zaboravio sam čestitati Slobodi i Slavki, teška srca ali se mora, yebaše nam nanu. Mi klub, u formi, novi Željo i tako te gluposti navijačke kad ono ćuna u po somuna...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2017, 12:20

[emoji122] slika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 sep 2017, 12:57

Virtu4l je napisao/la:Što se tiče Alihodžića, to ne rješava naše probleme, to nije korak naprijed, niti je bilo kakav korak.

Jedini korak naprijed je dogovor sa Amarom Osimom. Treba čovjeka pozvati na sastanak, izviniti mu se za sve što su radili kontra njega proteklih godinu dana, a posebno za sve dogovore koje nisu ispoštovali vezane za vraćanje duga prema njemu, kao i neke niske udarce koje su mu uputili.

Trebaju ga pitati šta sad da rade, jer očigledno je da oni ne znaju, treba ga pitati da li bi se vratio na mjesto šefa stručnog štaba i menadžera kluba. Namjerno govorim menadžera jer bi kao takav imao pravo da vodi transfer politiku kluba i ne bi nam trebao nikakav sportski direktor. Trebaju mu obećati budžet za prelazni rok, neki normalan u koji bi se on mogao uklopiti. Amar je pametan čovjek, zna koliko može tražiti i šta su realni dometi kluba, finansijski naravno.

Amara zanima sigurnost, on sebi ne može dozvoliti da mu neki Vukotići, Bajramovići i Misimovići rade o glavi i da ga mogu otpustiti kad im je volja, u prevodu - poniziti ga. On na to nikad ne bi pristao i moraju izmisliti model kojim će ga uvjeriti da će otići kad on bude htio, a ne kad oni budu željeli.

To bi bio Željo kojeg svi želimo, neka oni rade svoj dio posla, neka grade, vode administraciju, i sve ono u čemu su dobri, a neka Amar radi ono u čemu je najbolji, a najbolji je u punjenju naših vitrina peharima.
Ima još scenaria, taj nije jedini i vrlo teško je izvodiv. Bio je ali "znamo i mi biti pametni pa dovesti igrače".
Jedan od scenaria je da uprava ode nakon nekog kiksa a da se krivica za odlazak svali na pleća "neprijatelja" koji su ih opstruirali da naprave najveci klub na balkanu i zbog nemogućih uslova u kojima su radili. Šlag na tortu toj priči bi bila ova najava juga koja je prihvaćena kao da se već počelo graditi a ne kao model na jako klimavim nogama sa jako puno obećanja i 50% od 30% "nečega". Izlazna strategija.

Sve je moguće.

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 sep 2017, 13:15

LjoZee je napisao/la:Sa onakvom igrom mi nemamo sta traziti protiv Zrinjskog iako se igra na Grbavici. Ljudi su do sada izgubili samo jednu utakmicu koja je vecini sumnjiva zbog onih desavanja u maju. Mi protiv iole jace ekipe ( Mladost, Siroki ) meda ne mozemo.
Smjesno je da sudije krivimo zbog poraza , nasi nasi igraci sinoc ama bilo sta nisu napravili da se dobije mrtva Sloboda, Ludi nas dobili posteno , sa Sefom koga smo i to mi nogirali ,pred adzemom je dosta posla izgleda ,podmoranje je da se dobije Zrinja bod me nezanima, ako ne dobiju neka se svi kolektivno pokupe i uhvate nogee...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 24 sep 2017, 13:18

Najgore je to sto se neki idalje lože da smo mi imamo prejak tim a kao problem je Adzem i taktika.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2017, 13:21

Problem je i u igracima i u Adzemu. U hajmo reci najvaznijoj sezoni ne dovedes dobra pojacanja i postavis trenera koji nema neko iskustvo. Rezultat toga je ovo da svaku 5 utakmicu odigramo kvalitetno i da ne mozemo meda protiv malo jacih tipa Siroki ili Mladost.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 sep 2017, 13:28

Zenzo je napisao/la:Najgore je to sto se neki idalje lože da smo mi imamo prejak tim a kao problem je Adzem i taktika.
Ma problem lezi u Limitiranim igracima, rjesit se Zebe dobar je igrac al on ne moze vise, bogicevica gurat Osmankovica il zaganjat vukotica,fali nam desni i ljevi bek i krilo itd svasta nesto fali, da sam sad optimista za Zrinju neka i nisam al mora se dobit da opet pridjemo na dva boda,izgurat sa ovim timom do zime rjesit se par igraca, ordagic je za nas preskup on sinocc se igro sa nasim bekovima i odbranom... Ova ekipa nije Sampionska nema taj pobjednicki menatalitet a nit bogami muda nit karaktera... Da treba dat Adi Podrsku treba ne treba dopustit da se ponovi slucaj ko sa Edisom ..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 sep 2017, 15:05

Memija i Dado bi sada vrijedili po milion.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2017, 16:19

U Dadu sumnjam, Ramović je trenutno bolji igrač i od njega i od Zebe, a Memija bi nam zlata vrijedio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 sep 2017, 16:29

Bogicevic sam danas vrijedi 2 miliona
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2017, 16:32

A Zeba 4 miliona.

Evo poceo onaj Panjeta ponovo igrati u prvih 11 za kadete. Cini mi se da ga je ovdje @braco spominjao.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 sep 2017, 16:34

Virtu4l je napisao/la:U Dadu sumnjam, Ramović je trenutno bolji igrač i od njega i od Zebe, a Memija bi nam zlata vrijedio.
Ma smiješan igrač Boga mi. Ima pola sezone da valja u karijeri, 25 mu godina. Glupo mi pričati na tu temu...

UPRAVA NAPOLJE!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 sep 2017, 17:00

Neandertalac je napisao/la:Memija i Dado bi sada vrijedili po milion.
samo ako cijenu napisemo u srpskim dinarima.
u najboljem slucaju u kunama.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 sep 2017, 17:10

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Slažem se ali samo u slučaju kada ih amateri procjenjuju i određuju sudbinu. Tuga kako su djecu uništili, sramota.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2017, 17:22

Vukotic masina, a mi moramo trpiti Bogicevica i Graovca koji voli crveni karton vise od bilo cega.

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 24 sep 2017, 17:29

LjoZee je napisao/la:Vukotic masina, a mi moramo trpiti Bogicevica i Graovca koji voli crveni karton vise od bilo cega.
Jesi normalan ti ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2017, 17:33

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U Dadu sumnjam, Ramović je trenutno bolji igrač i od njega i od Zebe, a Memija bi nam zlata vrijedio.
Ma smiješan igrač Boga mi. Ima pola sezone da valja u karijeri, 25 mu godina. Glupo mi pričati na tu temu...
Bar ima klub za razliku od Dade talenta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 24 sep 2017, 17:38

Neandertalac je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
Slažem se ali samo u slučaju kada ih amateri procjenjuju i određuju sudbinu. Tuga kako su djecu uništili, sramota.
nemoj molim te.
ni Kerim ni Dado nisu igraci koji su mogli iz ove lige otici uz rekordne transfere za koje tvrdis da bi se desili.

niti je ova liga ta, niti smo mi taj klub niti su oni ti igraci.
milionski transfer iz ove lige moze ostvariti rijetko koji igrac u periodu od deset godina. na nasu zalost ni jedan ni drugi nisu ti.

pretjerujes.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Paromlinac, rimljanin90 i 30 gostiju.