BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Tshabalala
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Prvo otvori Ace player pa onda idi na ovaj link sto cu ti postaviti i krenuce ti automatski .
http://livetv.sx/rs/eventinfo/569243_at ... 0|101|4|rs
http://livetv.sx/rs/eventinfo/569243_at ... 0|101|4|rs
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo počeo je peglati sudiju. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Re: RE: Re: BiH tenis
Koliko si ga puta gledao?evybih je napisao/la:kuknjava ne mogu..
sta nemozes..predaje se vec![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
To mu je novi fazon, govori da ne moze a ustvari... psihologija je cudoHarika je napisao/la:Koliko si ga puta gledao?evybih je napisao/la:kuknjava ne mogu..
![]()
![]()
![]()
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
zini da ti kazemHarika je napisao/la:Koliko si ga puta gledao?evybih je napisao/la:kuknjava ne mogu..
![]()
![]()
![]()
Koja si ti seljačina jarane ... mozes ti ovo i dobit, al za tebe sport nije
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Dzumhur je jedan ogromni seljak bez ikakvog kucnog odgoja, nema veze sto igra pod mojom zastavom, ja za ovakvog debila ne mogu navijati pa makar da je u rangu Noleta. Fuj
Prosjecni bosnjoAlanSmith14 je napisao/la:Koja si ti seljačina jarane ... mozes ti ovo i dobit, al za tebe sport nije
Samo loše igra Dzumi. Jako puno gresaka...mora podici nivo igre
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sta koji racku ide do finala i poslije kmeci da ne moze.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa bolan Damire smiri se. 
Ovaj lik je nevjerovatan.
Ovaj lik je nevjerovatan.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Prosjecni bosnjo br2bumbe je napisao/la:Dzumhur je jedan ogromni seljak bez ikakvog kucnog odgoja, nema veze sto igra pod mojom zastavom, ja za ovakvog debila ne mogu navijati pa makar da je u rangu Noleta. Fuj
A ovdje i sudija malo zajebaje. Fognini je već 12 puta prešao vrijeme od 25 sekundi, to je malo previse bez da prodje bez opomene
Ali isto bez veze da se odma toliko ljuti, umjesto da igra svoju igru. Da vodi, nebi mu to smetalo.
Ali isto bez veze da se odma toliko ljuti, umjesto da igra svoju igru. Da vodi, nebi mu to smetalo.
Nigdje ih nije bilo čitav turnir i sada dođu da komentarišu kakav je Damir.
+1arelinho je napisao/la:Nigdje ih nije bilo čitav turnir i sada dođu da komentarišu kakav je Damir.
Ne pamtim mec sa ovoliko neforsiranih, Damir ima otprilike 5 po gemu a Fognini nesto manje. Mora prestati komentarisati svaki poen sa Dejanom.
Igraj Damire ne svadjaj se nisi ti cigan budu gospodin mjenjaj mentalitet !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mene zanima sta njemu strucnjak za tenis Dejana moze reci kad joj se obrati tako. Polako Damiree, hajdee mozes ti too, smiri seeeeeeee ajde sad za meneeeeVGS je napisao/la:Ne pamtim mec sa ovoliko neforsiranih, Damir ima otprilike 5 po gemu a Fognini nesto manje. Mora prestati komentarisati svaki poen sa Dejanom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa da se razumiješ u tenis znao bi da mu ona ne smije ništa odgovoriti kada on komentariše poen.StevieG8 je napisao/la:Mene zanima sta njemu strucnjak za tenis Dejana moze reci kad joj se obrati tako. Polako Damiree, hajdee mozes ti too, smiri seeeeeeee ajde sad za meneeeeVGS je napisao/la:Ne pamtim mec sa ovoliko neforsiranih, Damir ima otprilike 5 po gemu a Fognini nesto manje. Mora prestati komentarisati svaki poen sa Dejanom.
Pa i nr trazi da mu nrsto kaze, neko ce reci cmon, neko vamos, on ce prokomentarisat, cisto da to istrese iz sebe jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.