FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bravo Dzumhure!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Dzumhur [emoji123] [emoji123]

Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 sep 2017, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Pošteno. Vrhunac karijere mu je Željo ili eventualno da za njega uzmemo nekih sto milja maraka a on ode do Mađarske ili Slovačka. Dado prije četiri godine sa 18 bio na tom nivou i da nije pametnjakovica sada bi vrijedio milion. Bez kluba vrijedi vise od te "igračine".Virtu4l je napisao/la:Bar ima klub za razliku od Dade talenta.Neandertalac je napisao/la:Ma smiješan igrač Boga mi. Ima pola sezone da valja u karijeri, 25 mu godina. Glupo mi pričati na tu temu...Virtu4l je napisao/la:U Dadu sumnjam, Ramović je trenutno bolji igrač i od njega i od Zebe, a Memija bi nam zlata vrijedio.
Za_zivot_cijeli@ Ko kaže da nisu? Misimovic? Nikolic? Cenan? Kostic? Slavko?
Koliko su ti pametnjakovici i strucnjaci kompetentni pokazuju nam rezultati, igre, transferi, ciljevi itd...
Dno dna! A djeca bi vrijedila sigurno. Mozda ne po milion ali sigurno vise od svih ovih sto su nas syebali.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
cuj ko kaze!?
ja kazem!
na prste jedne ruke mozes nabrojati igrace iz nase lige koji su otisli za taj iznos u proteklih 25 godina.
na kraju krajeva njihove karijere govore sve.
nazalost.
ne govori to ni Misimovic ni peti deseti.
i jos nesto. ne pratimo Zelju od juce pa da ne znamo u konkretnim slucajevim koliko se zeljelo ici vani ili koliko se ostankom uslovljavalo. stvari nisu crno-bijele.
ja kazem!
na prste jedne ruke mozes nabrojati igrace iz nase lige koji su otisli za taj iznos u proteklih 25 godina.
na kraju krajeva njihove karijere govore sve.
nazalost.
ne govori to ni Misimovic ni peti deseti.
i jos nesto. ne pratimo Zelju od juce pa da ne znamo u konkretnim slucajevim koliko se zeljelo ici vani ili koliko se ostankom uslovljavalo. stvari nisu crno-bijele.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
- Neandertalac
- Kontakt:
Onda si ti u krivu. Vidjecemo za koliko ce ici djeca u buducnosti, naravno ako strucne osobe budu involvirane u sve procese, od afirmacije do same realizacije transfera. A ne amateri koji su odlucivali.
Čuj ti kažeš...
90% foruma je likovalo kada su Dadu sklonili u stranu. Svi zajedno koji su igrali na njeovoj poziciji nisu odigrali jednu jedinu utakmicu kako treba. Ono da su odusevili pa da kazes kakva predstava, sve prosjek ili ispod prosjeka.
Karma je qurva. Žao mi Želje a yebo neznalice, bilo ih je bit će ih uvijek.
Čuj ti kažeš...
90% foruma je likovalo kada su Dadu sklonili u stranu. Svi zajedno koji su igrali na njeovoj poziciji nisu odigrali jednu jedinu utakmicu kako treba. Ono da su odusevili pa da kazes kakva predstava, sve prosjek ili ispod prosjeka.
Karma je qurva. Žao mi Želje a yebo neznalice, bilo ih je bit će ih uvijek.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- svrakino1921
- Kontakt:
Damir Dzumhur i repka protiv Belgije na Grbavici stadion Grbavica 3 kategorija.NEVJEROVATNO
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
prica o visini transfera nije samo nasa prica. to je prica i o drzavi, standardu, ligi, nacionalnim i klubskim rezultatima, menadjerima, talentu, odgoju....
volio bi da budem u krivu pa da me vec sutra demantuje bilo koji klub iz BiH. tada bi bar imao neku nadu jer bi odredjene promjene u klubu donijele i nama takve transfere. nazalost, toga u BiH nema.
nama je jos uvijek prodavati jeftino bez obzira na kvalitet i talenat bilo kojeg igraca.
volio bi da budem u krivu pa da me vec sutra demantuje bilo koji klub iz BiH. tada bi bar imao neku nadu jer bi odredjene promjene u klubu donijele i nama takve transfere. nazalost, toga u BiH nema.
nama je jos uvijek prodavati jeftino bez obzira na kvalitet i talenat bilo kojeg igraca.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Neki ovdje nemaju granicu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
To je već normalna priča, argumentovana bez srpskih dinara ili kuna. Bravo.za_zivot_cijeli je napisao/la:prica o visini transfera nije samo nasa prica. to je prica i o drzavi, standardu, ligi, nacionalnim i klubskim rezultatima, menadjerima, talentu, odgoju....
Nama je najeftinije praviti igrače, polako, metodicno i u kontinuitetu bez obzira na sve. To je jedini put koji nas dugorocno moze dovesti na zelenu granu.
Da se razumijemo, nije Dado neka extra klasa, igrac za kojim bi ludili klubovi lige petice. Naravno da nije ni blizu, čak i za dosta slabijih liga. Ali je bolji po klub sto puta od npr Zebe pa cu se cak usuditi reci i bolji igrac u kompraciji Zeba kada je dosao i Dado na odlasku. Moje vidjenje, mozda se ne slazemo, meni je zao što smo svi zajedno to naucili na tezi nacin, bolniji finansijski.
Mozemo i o Memiji. Kakav je igrač pokazuje interes Dinama, Anderlehta koji su se najavili da ga gledaju i naša telad ne zaštite klupski interes i stave ga na klupu. Idioti! Ili procjene da je malo za Dadu minimalno pola miliona km, vrijedit će on više a onda mu syebu karijeru.
Je li to dobro po klub?
I da te pitam ako si upućen, kakvi su ti stipendijski ugovori sto si spominjao? Ono da je Misimovic bio sponzor Velicu i Sabanu kada znam da su oni mislim polovinom 2016 potpisali sa klubom?
Kakav je taj stipendijski ugovor?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Dobro neka bude kako ti kazes.lisander je napisao/la:Koji ofsajd molim te, i ko te kasapi, da te nije možda Grbic iskasapio u BjeljiniMocMahale444 je napisao/la:Daj nemoj pametovati, ako ne vidis ti da nas iz kola u kolo kasape, onda si protivnik kluba ako samo napadas 24/7.
Kako da igraju kad svaki sudija nas steti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dok je pojedincima vaznija repka na Grbavici od igre Zelje nema nama napretka
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Stevanovic upisao tri asistencije danas za onaj njegov klub.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Kako se nasi postovi imaju pravo kopirati po drugim temama a kad neko od nas to uradi odma ban boom.
Ne mozes ovdje komunicirati s ljudima ako nisi izabrao stranu, ja jesam izabrao i to je Fk Željezničar.
Ne desno ili lijevo.
Ne mozes ovdje komunicirati s ljudima ako nisi izabrao stranu, ja jesam izabrao i to je Fk Željezničar.
Ne desno ili lijevo.
Dado je dobio šansu da se pokaže u jednom dosta uređenijem sistemu od našeg, na boljim terenima, bez pritiska i tamo gdje se poraz ne doživljava kao smak svijeta. Dakle imao je sjajne uslove da pokaže šta zna, ali nažalost nije uspio. Da li bi sve bilo drugačije da je ostao kod nas, to nikada nećemo saznati.
Ja bih iskreno volio da potpiše za Jagielloniu, dobar klub, vicešampion Poljske i što je najbitnije, prava liga gdje igrači njegovog profila mogu doći do izražaja, kao što je Štilić uradio.
Dado Sadiković nam je trenutno najmanji problem.
Ja bih iskreno volio da potpiše za Jagielloniu, dobar klub, vicešampion Poljske i što je najbitnije, prava liga gdje igrači njegovog profila mogu doći do izražaja, kao što je Štilić uradio.
Dado Sadiković nam je trenutno najmanji problem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Ekipa je srednja zalost. Iskreno.
Trener tu i tamo.
Igraci.
Zec se nije snasao u Zelji. Pokvari puno prilika.
Sinisa treba mu se zahvaliti, ziv bio.
Projic dosta slabiji od Stanica.
Zeba majstor bio, ali bio.
Ramovic vise se ljuti nego ista drugo, mozda zbog pozicije.
Blagoje toplo-hladno.
Imas par mladih igraca koji su talentovani ali treba im utakmica.
Bogicevic sta reci.
Graovac nije toliko siguran ali zna lopte.
Jbga jos uz to te kasape i fajront.
Trener tu i tamo.
Igraci.
Zec se nije snasao u Zelji. Pokvari puno prilika.
Sinisa treba mu se zahvaliti, ziv bio.
Projic dosta slabiji od Stanica.
Zeba majstor bio, ali bio.
Ramovic vise se ljuti nego ista drugo, mozda zbog pozicije.
Blagoje toplo-hladno.
Imas par mladih igraca koji su talentovani ali treba im utakmica.
Bogicevic sta reci.
Graovac nije toliko siguran ali zna lopte.
Jbga jos uz to te kasape i fajront.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sudije nas izmasakrirale.LjoZee je napisao/la:
Izvjestaj
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Penal nad SInanom ko sunce cist, gol iz ofsajda i crveni diskutablian, al eto, idemo dalje.Neandertalac je napisao/la:Sudije nas izmasakrirale.LjoZee je napisao/la:
Izvjestaj
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.