Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

jbg cekaj 2018theboss_RD07 je napisao/la:Week 3:
Jos uvijek ni traga ni glasa novom telefonu u BHT

Tako ce i bit.Sveti je napisao/la:jbg cekaj 2018theboss_RD07 je napisao/la:Week 3:
Jos uvijek ni traga ni glasa novom telefonu u BHT
 Sljedeci put kad nazovem "eee nece nama dolazit onaj sto si narucio, ali uskoro dolazi J5 2018 u ponudu, bice saaaamo 130 maraka skuplji"
 Sljedeci put kad nazovem "eee nece nama dolazit onaj sto si narucio, ali uskoro dolazi J5 2018 u ponudu, bice saaaamo 130 maraka skuplji" 

A znam da cu se kasnije kajat , ali imam smrtne strahove od tih newcomer marki, pogotovo kinezamiki_92 je napisao/la:pametnije ti je bilo kupiti Redmi Note 4x za kes na piku

Kako su promijenili stranicu uopste nisam ni vidio tu uslugu nigdje. Kad kliknes "Kupi" samo ti izbaci prozor gdje pise da odes do najblize telekom radnje i tamo uzmes telefonQUARESMA 18<<< je napisao/la:zasto nisi koristio uslugu ´donesi mi na vrata´? kazu da preko toga dodju prije telefoni.
Valjda neka logika telekoma da ljudi pocnu koristiti tu uslugu
i ja bas gledam, retardiran telekom, štaštheboss_RD07 je napisao/la:Kako su promijenili stranicu uopste nisam ni vidio tu uslugu nigdje. Kad kliknes "Kupi" samo ti izbaci prozor gdje pise da odes do najblize telekom radnje i tamo uzmes telefonQUARESMA 18<<< je napisao/la:zasto nisi koristio uslugu ´donesi mi na vrata´? kazu da preko toga dodju prije telefoni.
Valjda neka logika telekoma da ljudi pocnu koristiti tu uslugu
nema razloga da ne nastaveSage je napisao/la:Ina li neko pouzdan info da li ce Samsung nastaviti sa serijama J i A i u 2018. godini?

Prodam ti ja charger i puniš preko njegamajestic24 je napisao/la:Imam samsung s5 i u zadnje vrijeme me zajebava konektor punjenja. Vjerovatno sam ga sjebao. Zovem servis,kazu 120 km popravak. Sranje.
Medjutim ovaj samsung ima neki dupli koenktor,pa me zanima da li se i preko ovog drugog moze puniti pa da nabavim samo drugi usb kabel??
 I ja sumnjam da će raditi, al' valjda ima obični punjač, ne košta ga ništa provjeriti to
 I ja sumnjam da će raditi, al' valjda ima obični punjač, ne košta ga ništa provjeriti toTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.