arelinho je napisao/la:U zadnje vrijeme samo ovu slušam.![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Dobra nema šta.Vijadukt je napisao/la:arelinho je napisao/la:U zadnje vrijeme samo ovu slušam.![]()
![]()
Iznenađen sam rezultatom izbora u Njemačkoj. 13% je 12% više nego što sam očekivao. Ima nade za Švabe.Vijadukt je napisao/la::
Još će Merkelova morati sa Zelenim u koaliciju.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Momci pisao sam na temi prikladnoj za ovo pitanje al niko ne odg pa evo ovdje pitanje: nekom je glupo a meni i nije bas jer ne poznajem problematiku. Naime, radi se o zamjeni ulja u automobilu. Nahajco sam vec na 8500 km a sutra moram na malo dalji put. Nemam soluciju da zamijenim ulje. Hocul sta sjebat i na koliko vi mijenjate ulje pretezno? Auto je Polo 1.4 benzinac i ulje je Castrol 10W 40.
Re: RE: Re: Chat
Pa savjet neki je svako 10k da se promijeni filter ulja i ulje. Provjeri koliko imas i dospi malo za put pa kad se vratis uradi ovo gore.A_d_0 je napisao/la:Momci pisao sam na temi prikladnoj za ovo pitanje al niko ne odg pa evo ovdje pitanje: nekom je glupo a meni i nije bas jer ne poznajem problematiku. Naime, radi se o zamjeni ulja u automobilu. Nahajco sam vec na 8500 km a sutra moram na malo dalji put. Nemam soluciju da zamijenim ulje. Hocul sta sjebat i na koliko vi mijenjate ulje pretezno? Auto je Polo 1.4 benzinac i ulje je Castrol 10W 40.
Ali nemoguće mi je da nisi bar malo vec dosipao u tom periodu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: RE: Re: Chat
Jesam dosipao naravno, izbaci lampicu kao da malo fali, dospem i picim. Imam uvijek rezervno litar ulja, samo sam imao praksu da mijenjam na 7-8 000 a ne znam na koliko se preporucuje zamjena ovog polusintetickog ulja. Znaci nikakav problem je 10 000? Nece nastetit motoru?Pogba je napisao/la:Pa savjet neki je svako 10k da se promijeni filter ulja i ulje. Provjeri koliko imas i dospi malo za put pa kad se vratis uradi ovo gore.A_d_0 je napisao/la:Momci pisao sam na temi prikladnoj za ovo pitanje al niko ne odg pa evo ovdje pitanje: nekom je glupo a meni i nije bas jer ne poznajem problematiku. Naime, radi se o zamjeni ulja u automobilu. Nahajco sam vec na 8500 km a sutra moram na malo dalji put. Nemam soluciju da zamijenim ulje. Hocul sta sjebat i na koliko vi mijenjate ulje pretezno? Auto je Polo 1.4 benzinac i ulje je Castrol 10W 40.
Ali nemoguće mi je da nisi bar malo vec dosipao u tom periodu.
- alan_kardec
- Kontakt:
ako motor zbog nečega drugog već nije syeban, sigurno ga nećeš syebati ni ako par stotina km pređeš preko 10000. Ali kad se vratiš sa puta, zamijeni mu ulje i filter, ipak.A_d_0 je napisao/la:Momci pisao sam na temi prikladnoj za ovo pitanje al niko ne odg pa evo ovdje pitanje: nekom je glupo a meni i nije bas jer ne poznajem problematiku. Naime, radi se o zamjeni ulja u automobilu. Nahajco sam vec na 8500 km a sutra moram na malo dalji put. Nemam soluciju da zamijenim ulje. Hocul sta sjebat i na koliko vi mijenjate ulje pretezno? Auto je Polo 1.4 benzinac i ulje je Castrol 10W 40.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
jolicnikola
- Kontakt:
upali svjetlo spoji krevet Jozo yebo ga ti hahahahahahahahaha 

-
jolicnikola
- Kontakt:
evo i sestara Šegetin, Barbara i Tina:

-
jolicnikola
- Kontakt:
ko uopšte gleda Zadrugu, yebala vas da vas yebala, kolko poremećenih umova i morbidluka, bluda i nemorala

edit: a i ono s Jecinim ubistvom svašta, odraz stanja u balkanskom društvu
edit: a i ono s Jecinim ubistvom svašta, odraz stanja u balkanskom društvu
Momci hvala vam. Motor radi ko singerica, auto je malo preslo tako da nisam imao nikakvih problema nikad sa motorom. Hvala puno jos jednom, mirnije cu na put.
-
jolicnikola
- Kontakt:
što mi lomiš dušu ko pijanac čaše zar ne vidiš šta učini od ljubavi naše
Najbolja stranica na balkanu.
Aj se malo grlimo eee.
Aj se malo grlimo eee.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ej nedjelja nedjelja život mi ukrala
-
jolicnikola
- Kontakt:
nema sreće u ljubavi svima kažem ja sladak joj početak al gorak joj je kraj
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Taj Abel sa Gorice nije ni do koljena jednom Aleksandru Velikom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ivana Selakov je beta verzija idealne žene.
Aleksandar Vuksanović je s druge strane finalna verzija idealnog muškarca.
Aleksandar Vuksanović je s druge strane finalna verzija idealnog muškarca.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: tobaccos, VivaLaStella i 1 gost.