FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2010, 18:04

Mustafa nije jos potpisao tako da ne zalijecite pred rudu sto se kaze :mrgreen: da nebi bilo klep po usima kasnije

Keni svaka cast,najbitnije je da mu Tulic sad u ovim utakmicama da odredjenu minutazu,a ova prekomanda i treniranje sa prvim timom je za njega strasna stvar...tek izadjes iz juniora i odma puf poziv za mladu,selektor te zove da treniras sa A repkom,velika stvar za mladog igraca
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 avg 2010, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 31 avg 2010, 18:05

BLU SKY je napisao/la:
-A- je napisao/la:Ma hajd' pustite ih..nije im lako,sigurno.

Zamisli oni imaju svog "ubojitog" Lazara,a nama potpisao tamo neki "bezvezni" Kucukovic.

Kako god okrenes za vaseg svakog igraca je Mustafa Asim Ferhatovic,pa sada vi skontajte koje je to poredjenje :mrgreen: :mrgreen: 8-)

A brazilac jos kada se ukomponuje..opasno,stvarno opasno.Imat cemo u prvom sastavu minimum 5-6 nevjerovatno tehnicki jakih igraca. Samo ovakva borbenost,nastavak ovakve fanaticne podrske i idemo u borbu za grupnu fazu (bilo kojeg od dva UEFA takmicenja)
M a jok vi cete osvojiti ligu prvaka kakva grupna faza kad cuju iz uefe da je potpisao KUCUKOVIC i procitaju ove vase komentare odma idete u grupnu fazu necete uopste igrat pretkola . :lol:
hahhahahha e vala si upravu kad cuje Platini da nam je dosao Kucukovic rece haj radi podsticaja idemo direktno u polufinale heheheh..al jbg moras priznat ovo je veliki uspjeh sto se tice naseg fudbala..pozz
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 31 avg 2010, 18:15

Komsije imama jednu molbu,ako je neko od vas korisnik interneta preko Logosofta neka mi privatnom porukom keze jeli zadovoljan i imaju li problema sa prekidima i koja je brzina download-a.Unaprijed hvala
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2010, 18:20

Daj jbt jel ovo Blekic nogom nabio Baljka :lol: :lol: jes jes nevjerujem aaaaaaaaaa,jbt sta je ovo gdje god otvoris sve ljepse od ljepsega

BP na kljucnim pozicijama u klubu,stas ljepse 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 31 avg 2010, 18:35

Zna li neko je li igrao Hilmo u kojoj repki.Ako nije neka ga pape stavi na spisak.Momak je zaslužio.
Hoćemo da Hilmo igra za BIH.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 31 avg 2010, 18:38

Ja ne mogu da vjerujem kakve su se ovo tetke nakacile na forum...ovo se odnosi na simpatizere FKS...gdje su do sada bili da mi je znati...kao prvo iznosenje nekih imena, ili nikova je pravi debilizam...kao drugo pojedince previse hvata euforija, preporucujem da se malo spuste jer bice tu jos dosta uspona i padova, za kucukovica se jos ne zna, nista nije javljeno, a i da je istina, iskreno nije ibrahimovic pa da toliko za njega urlamo...imamo mi sasvim solidnu ekipu za ove lige, a sve preko je samo plus, ali ipak malo prizemnosti nije na odmet, ako nista za ove mubarek dane ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 31 avg 2010, 18:42

Baljk otjeran iz kluba.Ćao lopove!!!

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 31 avg 2010, 18:47

Gigant je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kakve su se ovo tetke nakacile na forum...ovo se odnosi na simpatizere FKS...gdje su do sada bili da mi je znati...kao prvo iznosenje nekih imena, ili nikova je pravi debilizam...kao drugo pojedince previse hvata euforija, preporucujem da se malo spuste jer bice tu jos dosta uspona i padova, za kucukovica se jos ne zna, nista nije javljeno, a i da je istina, iskreno nije ibrahimovic pa da toliko za njega urlamo...imamo mi sasvim solidnu ekipu za ove lige, a sve preko je samo plus, ali ipak malo prizemnosti nije na odmet, ako nista za ove mubarek dane ;)
Postujem!!!
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 31 avg 2010, 18:51

Nemamo pasos,samo licnu volimo Blekica vise nego pi*ku :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 avg 2010, 18:53

I meni je drago zbog Kucukovica.Ako potpise dobro je ako ne nek mu je sretno! Spustite se na zemlju.Svi pravi navijaci znaju kolko Blekic sa ljudima oko sebe radi za klub,za njegovo dobro!!! U to smo se uvjerili 100 puta do sada ali nemojte sad da mislite da mi vise nikad necemo izgubit na gostovanju ili da cemo odmah otic u grupnu fazu LP/EL.Nemojte samo kad se desi nesto od ovog gore navedenog da odmah pljujete po Blekicu.Da ser*te po forumima,da covjeku je*ete mater.Znaci budite strpljivi pod broj jedan.Pod broj dva vjerujte ovoj upravi jer ce biti uspona i padova(nadamo se uspona vise).I okanite se euforije.Treba da idemo tekmu po tekmu.Ne gledati sad kolko cemo bodova uzeti na proljece,ko bi mogli dobit a koga ne.STEP BY STEP. I idite po te clanske dok se jos prodaju! :mrgreen:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 31 avg 2010, 18:59

Blekicu care,kralju,shahu,matu zabiberi ga dobro, zabiberi pa nek crknu dushmani.
BORDO BIJELI !!!:-D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 31 avg 2010, 19:10

rumbalija je napisao/la:Zna li neko je li igrao Hilmo u kojoj repki.Ako nije neka ga pape stavi na spisak.Momak je zaslužio.

piksi brate ;)

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 31 avg 2010, 19:12

{Horde ZL@}1987 je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Zna li neko je li igrao Hilmo u kojoj repki.Ako nije neka ga pape stavi na spisak.Momak je zaslužio.

piksi brate ;)
ne oslovljavaj ga sa brate jer to nije zasluzila ta picka strumfovska, podjebava

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 31 avg 2010, 19:39

ovo je sa wikipedije
"He signed with F.C.Sarajevo on 31 August 2010."
i ovo
"Senior career
2010 FK SARAJEVO 0(0)" ja wikipediji vjerujem
:D
1946

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 31 avg 2010, 19:41

Mourinhokilledbarca je napisao/la:ovo je sa wikipedije
"He signed with F.C.Sarajevo on 31 August 2010."
i ovo
"Senior career
2010 FK SARAJEVO 0(0)" ja wikipediji vjerujem
:D
i na tarabi pise p**ka ;)

pusti se wikipedie, dok ga ne vidim kako istrci u bordo dresu na kosevu ne vjerujem nikome.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 avg 2010, 19:50

Koji ste vi moroni ko da imate 5 godina :(

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Sarajevo

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 avg 2010, 21:11

Samo F.K.S !! je napisao/la:Koji ste vi moroni ko da imate 5 godina :(

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Sarajevo
Još su pokazali da nisu maštoviti kao mi :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 31 avg 2010, 21:18

Pa sta bi jeli sljegao ili nije.
Ja vjerujem samo H(Hairliji) ilmi.
Nikako se nacekat 2011 i lige prvaka (grupe)....??????

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 avg 2010, 21:28

EL Presidente je odsutan(pregovara sa nekim dobavljačima opreme) i kada se on vrati, znati će se više tj potpisuje jer je skoro sve dogovoreno :)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 31 avg 2010, 21:41

[quote="dzenan01"]
Ovo ako nebude sigurno(a 99% jeste), ...haj i ti malo popusti,cijelo vrijeme tvrdis da je potpisao a sad fol te nije tu predsjednik,te ovo,te ono... samo vidim da pratis i druge forume (kao i ja) pa imas info iz "prve ruke"...ovo je samo dio jednog od tvojih postova,ne znam samo sta hoces da postignes (ne samo ti,ima vas jos slicnih) objavljivanjem informacija sa fksinfo na ovom portalu...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, gh0stHZ, hurem, nedimmmm1337, Proximic, riki46, skoJaa i 45 gostiju.