FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 25 sep 2017, 23:40

Virtu4l je napisao/la:Ovo je baš postala tradicija da se pred Zrinjski serviraju najgore stvari o nama.
Trica im ne gine. ;)
Past će dogovor u svlačionici. ;)
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 sep 2017, 23:42

Da hoce pasti kakav dogovor da napuste klub pa da "prodisemo" malo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 25 sep 2017, 23:43

Ma ne bi ni ti napustio klub da imaš solidna primanja i moć manipulisanja kao npr lažni kapetan.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 25 sep 2017, 23:45

Hocemo imena sedmorice velicanstvenih
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2017, 23:48

"Nakon utakmice u Mostaru, sklonio me iz početne postave, a svi znaju kako sam istu odigrao. Nama je ovaj “veliki trener” pred utakmicu rekao da se povučemo na 30 metara, a svi koji se bar malo razumiju u fudbal znaju da ukoliko se protiv Zrinjskog povučete da ste izgubili utakmicu. Međutim, mi igrači smo se dogovorili da napadnemo Zrinjski od prve minute, a ova odluka je rezultirala visokom pobjedom. Nakon iste, trener se hvalio, i naravno pohvalio je sve osim igrača koji su mu donijeli pobjedu" rekao je popularni Tuce.
“Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu. Ne žalim ni sekunde zbog toga. Ostao sam, a mogao sam otići i riješiti sve u životu. Ostao sam zbog svojih saigrača s kojim sam se uvijek dobro slagao", rekao je Lendrić.
„Vodili su se pojedinačni razgovori sa igračima da bi im se kazalo koliko je bitna ta utakmica i za njih i za klub i sve živo. Čenan sjedi deset metara od mene sa sedmoricom fudbalera i kompletno priča sve najružnije o meni.“

„Čuo sam i da je u svlačionici kada mene nije bilo, pred igračima pričao svašta. Nije mi jasan razlog. Čak dva igrača koja su tu sjedila, a koji su meni kasnije to ispričali, jedan u drugog su pogledali i pitali da li je moguće da pred ovakvu utakmicu direktor ovako priča o treneru.“
Amare vrati se, rastjeraj ovo, sad nam trebaš više nego ikad :pray:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 sep 2017, 23:49

Virtu4l je napisao/la:
"Nakon utakmice u Mostaru, sklonio me iz početne postave, a svi znaju kako sam istu odigrao. Nama je ovaj “veliki trener” pred utakmicu rekao da se povučemo na 30 metara, a svi koji se bar malo razumiju u fudbal znaju da ukoliko se protiv Zrinjskog povučete da ste izgubili utakmicu. Međutim, mi igrači smo se dogovorili da napadnemo Zrinjski od prve minute, a ova odluka je rezultirala visokom pobjedom. Nakon iste, trener se hvalio, i naravno pohvalio je sve osim igrača koji su mu donijeli pobjedu" rekao je popularni Tuce.
“Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu. Ne žalim ni sekunde zbog toga. Ostao sam, a mogao sam otići i riješiti sve u životu. Ostao sam zbog svojih saigrača s kojim sam se uvijek dobro slagao", rekao je Lendrić.
„Vodili su se pojedinačni razgovori sa igračima da bi im se kazalo koliko je bitna ta utakmica i za njih i za klub i sve živo. Čenan sjedi deset metara od mene sa sedmoricom fudbalera i kompletno priča sve najružnije o meni.“

„Čuo sam i da je u svlačionici kada mene nije bilo, pred igračima pričao svašta. Nije mi jasan razlog. Čak dva igrača koja su tu sjedila, a koji su meni kasnije to ispričali, jedan u drugog su pogledali i pitali da li je moguće da pred ovakvu utakmicu direktor ovako priča o treneru.“
Kakva bagra mater im yebem

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2017, 23:50

Adžeme molim te ostavi Zebu samo jednu utakmicu na klupi, da i on kaže sve što ima :pray:
Voli te tvoje Sarajevo.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 25 sep 2017, 23:53

Virtu4l je napisao/la:

Kakav bi strah zavladao kad bi se Amar vratio,uh... :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 sep 2017, 00:01

Na to dodaj i onaj veliki intervju Bekrica i vec otprilike znas na koje je igrace Slavko mislio. Bruka.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 26 sep 2017, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2017, 00:01

Kažu megamiks ima sve pod kontrolom, čvrsta ruka, pravi vođa :lol:

joj aco jesi promašio sa onim tekstom, pa gdje bi mao ce tung dozvolio da mu se podanici ovako ponašaju :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 sep 2017, 00:04

A tek vidim na lobotomiji stavili i Amara u anketu.

:rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2017, 00:06

Imamo i drugu stranu medalje,
"Sve je krenulo još od Skupštine na kojoj je klub preuzet od strane Misimovića. Oko sebe je okupio poslušnike, iz Želje su otjerani svi koji misle svojom glavom i na kraju krajeva, normalno je što nam se sve ovo dešava. Klub trenutno vode sportski diletanti. Poklopili su sve, od novinara pa dalje. Moralo je doći do ovoga, bolje je prije nego kasnije. Ne treba biti nepošten i ne priznati da su neke stvari i dobro odrađene, međutim istini se treba pogledati u oči. Postali smo društvo jednog lica, a Željezničar to nikad nije bio", ističe Kozarić čija se na Grbavici i oko Grbavice i danas "pika". Nekadašnji predsjednik Željezničara za rezultatski krah ne krivi šefa stručnog štaba, niti igrače. "Zašto stalno odgovornost prebacivati na trenere. Nama u godinu dana nisu valjali Odović, Čapljić i Mulalić. Onaj ko je doveo Kostića i igrače najodgovorniji je za novonastalu situaciju. Najlakše je trenera promijeniti i ponašati se kao da se ništa ne dešava. Pravih Željovaca je sve manje oko kluba, ja ne dolazim na utakmice već određeni period i mislim da vam je jasno kakva je situacija kada vam to kažem", razočaran je Kozarić, koji smatra da se situacija mora promijeniti.
"Gospodo iz rukovodstva kluba, izgubili ste osjećaj odgovornosti prema osnovnim pravilima prema kojima klub posluje i krenuli u avanture koje nikome ne donose dobro. Kroz svakodnevna saopštenja koje klub izdaje na zvaničnoj stranici vodite bespotrebne ratove sa samo vama poznatim neprijateljima kluba koji ne postoje. I dokle tako? Zar je to ono za što smo vam dali mandat?" Ermin Pešto
Misimović je kao i Mao Tse Tung, na vrijeme shvatio važnost pozitivnog imidža, pa svakom njegovom potezu predhodi intenzivna kampanja na forumima i socijalnim mrežama gdje dojučerašnji poltroni i volonteri, a danas nižerangirani uposlenici u administraciji kluba, "menadžeri za rudarstvo i gubljenje vremena", imaju zadatak da unaprijed stvore pozitivno mišljenje o svakom njegovom budućem potezu. Tako su kluba uz kišu uvreda i optužbi, a na opšte zadovoljstvo publike sa klupe nogirani Odović, Čapljić i Mulalić, a ukoliko njihovim putem krene i dojučerašnji slovenački strateg, a danas neznalica Kostić, neće biti druge nego da Senad Misimović sam zasuče rukave i sjedne na klupu Plavih, a da mu sin Adnan asistira.
Sariel govedo
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 sep 2017, 00:13

A može li Mini Mi biti Sd?

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2017, 00:14

Zašto nam forum pravih Željovaca ne nudi nikakva rješenja, čemu muk, hajmo malo klicati megamiksu :rol:

ka'e pile, čenan je dobar čovjek :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 26 sep 2017, 00:20

Virtu4l je napisao/la:Zašto nam forum pravih Željovaca ne nudi nikakva rješenja, čemu muk, hajmo malo klicati megamiksu :rol:

Cekaju Petrovica da demantuje ne lete ljudi pred rudu :lolno:
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2017, 00:22

Kao što rekoh gore, biće da je intervju izmišljen i da će se demantovati :rol: može se demantovati lutko moja, ali samo da se malo smiri situacija, dešavale su se i gore stvari od ovih koje je Slavko rekao :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 sep 2017, 00:23

Virtu4l je napisao/la:Zašto nam forum pravih Željovaca ne nudi nikakva rješenja, čemu muk, hajmo malo klicati megamiksu :rol:

Prije svega porodica Zeljeznicar molim te. Jedva cekam skupstinu :)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 sep 2017, 00:23

Najgore je sto su neki jos tu. Opet ce nas zaj..... kad im bude cejf. Doci ce oni glave i Adzema jer ocigledno im je sve dopusteno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2017, 00:25

Amar Osim platio jugu da skandiraju protiv Čenana :lol: ali nije čitav jug skandirao :rol: kažu mi se ograđujemo od tog navijanja :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 sep 2017, 00:31

Kako polako na površinu izlazi prljav veš i amaterizam koji se dešavao i još traje. Očekujem uskoro ostavke nekih ljudi iz uprave koji će početi napuštati brod koji tone a sve se više suprostavljaju jednoumlju. Već su podijeljeni na najmanje dvije struje, Slavkoljubci i ostali ali predvođeni Alfom i Omegom kluba.

Bit će interesantno. Najavio se jug a para nemamo. Ekipa sve samo ne dobra i obećavajuća, iskoristili smo jako dobar raspored do neke mjere ali se vidi previše rupa. Uprava ni na nebu ni na zemlji, ližu se sa savezom malo zbog stadiona a malo zbog drugih stvari, docekuje se do juče omrazeni Begic koji nekada prije hladno otpili Misimovica kada mu se zalio na suđenje. Politika ili interes, nema trećeg.

Bit će gusto, bit će nula dva. Moramo gledati interes kluba i šta je dobro po klub a ne po ljude i po tome se voditi. Samo klub je bitan!

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.