Ali nekome nije dovoljno ni da vidi svojim ocima ocigledno.
Eno sad ide prica da je Amar bio katastrofalan SD
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nek se zna da je ovaj forum kriv sto nema uspjeha u sportskom segmentuVirtu4l je napisao/la:Irfo, nije lijepo udarati protivnika na konopcima.
Stvarno. Kakvi su to idioti i šta su sve spremni uraditi da bi sakrili ili opravdali svoju glupost i neznanje.irfo je napisao/la:Nek se zna da je ovaj forum kriv sto nema uspjeha u sportskom segmentuVirtu4l je napisao/la:Irfo, nije lijepo udarati protivnika na konopcima.
pa vjerovatno ne bi dobili sansu protiv zrinjskog tako da je logicna odluka, drago mi je sto saban nije otputovao jer je on vec sad vazan prvotimacLjoZee je napisao/la:Zeric, Mujagic i Hajdarevic otputovali sa juniorima u Bugarsku.
Strašno je ovo prozivanje po imenima i izostala reakcija administracije u takvim situacijama. Natjeraće me da uzvratim istom mjerom, a toliko bježim od toga.Neandertalac je napisao/la: I da ne zaboravim, znam vas bar dvadeset po imenima. Nemojte da se nisko gađamo, igrajte mušku igru a ne kao kakve žene.
Rokoko87 je napisao/la:Hoće mandaliti lobotomiju
Teško, neće se pitari tako lako odreći zarade koju uzimaju preko leđa Manijaka. Nije ogromna, ali kaplje pomalo.Rokoko87 je napisao/la:Hoće mandaliti lobotomiju
Ocigledno je da su neki igraci sabotirali prakticki dobijenu titulu gdje ti u dvije utakmice treba jedan bod, ne bi me cudilo da je među njima Zeba, uz Bekrica i ove ostale starije igrace, pogotovo Kerla debil sa onim potezima.Guest007 je napisao/la:Nisam bas upratio sta se desava to kod vas, ako sam dobro skontao neka grupa igraca je sabotirala neke utakmice, ako je to tako, budite sigurni da je u toj grupi Zeba, to je su.ak da ne moze bit' veci, prosipa vam laznu ljubav, a tu je samo zbog novca, prodo bi mater svoju da moze. Kup mu u Tuzli niko halalit nece!
Rokoko87 je napisao/la:Hoće mandaliti lobotomiju
I sta je dobio time sto je Slavko otisao ?Virtu4l je napisao/la:Čenan je zagovarao njegov otkaz, i to je istina.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 23 gosta.