Kada kazem povoljan,bilo bi dobro izbjeci Siroki i Zeljeznicar,ako nista,barem da igramo kuci.Najpovoljnije za nas bilo bi,da se ta dva kluba spoje u osmini,a mi docekamo Borac....perverzija,sah mat.
Tako bi Petrovic imao vremena na pauzi dodatno pojacati ekipu i konsolidovati igracki kadar,i onda na proljece u zavrsni obracun.
Sezona je pocela katastrofalno,i nemozete pljuvati ljude ovdje i govoriti kako crnjace,kada je cinjenica da smo blize mjestu ispadanja nego vrhu.
Tek sada mi nije jasno koji je kur.ac radio Jagodic......

Prica se da se reprogram servisira,sto je odlicno,jer nema nikakvih prepreka da nesmetano klub funkcionise,e to sto nije kako bi mi htjeli,je drugi par cipela.
Sto se tice stadiona,meni ne bi smetalo i da jednom dva put,idemo u zenicu opet....nema veze,..jer stadion svakako nece biti gotov godinama i tu temu treba zaboraviti...
Evropa bi donijela skoro pola miliona km,sto je odlicno...ako je istina da se dobija novac taj milion za stotu godisnjicu,to bi klub lansiralo u vrh i drzalo ga tamo barem jos dvije tri sezone...
Najbitniji momenat u svemu tome,je danas,ova sezona,moramo krenuti na sve i nista,i pokusati uzeti kup.
Treba nam napadac jako dobar,jedan vezni u najmanju ruku poput ordagica,desni bek,lijevi bek.....
Na pauzi se rijesiti viska igraca,prije svega Hadzica,Jahica,Kikaci boysa,Tandira,osloboditi platnu listu..........
Vjerujem da Celo to moze posloziti,ta vjera dolazi iz onoga sto je napravio sa Radnikom......
Po misljenju svih relevantnih ljudi u BIH fudbalu,osvojio je kup protiv jedne od najjacih ekipa u PL u zadnjih 10 godina.....Slobode....
Kako me hvata zivac kada pomislim na to,treba sramota da ih bude sve redom,od Pirica,do Zebe,Ahmetovica..............zali boze para koje su uzeli.
Nema veze.povedi nas Celo