shminka je napisao/la:Ako dobije sutra postaje 35. na svijetu, polufinale 33. finale 28. i sa titulom je na nevjerovatnom 25. mjestu![]()
![]()
![]()
daj titulu![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel ako dobije Zvereva preuzima njegove bodove?shminka je napisao/la:Ako dobije sutra postaje 35. na svijetu, polufinale 33. finale 28. i sa titulom je na nevjerovatnom 25. mjestu![]()
![]()
![]()
daj titulu![]()
![]()
da ali to je regionalno, dakle samo one iz azijedinoo je napisao/la:Jel ako dobije Zvereva preuzima njegove bodove?shminka je napisao/la:Ako dobije sutra postaje 35. na svijetu, polufinale 33. finale 28. i sa titulom je na nevjerovatnom 25. mjestu![]()
![]()
![]()
daj titulu![]()
![]()
za Šangaj tek za 10 tak dana, a pretpostavljam da si mislio na Peking..turnir koji se igra sljedeće sedmice, žrijeb za kvalif. je 29.09. pretpostavljam da kvale počinju 30.09.jestamaji je napisao/la:kada startuju kvalifikacije za šangaj?
Ps. ovo stvarno postaje ružno, novinar je sada ispravio tekst i napisao :
Džumhur je već osigurao novi napredak na ATP listi i to iz razloga što Verdasco pada za dva mjesta bez obzira na ishod meča u 2. kolu
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/tenis/dzumhur-osig ... sti/253186
U čemu nema nikakve istine, jer je Dzmuhur trenutno 39. isključivo jer je Khachanov izgubio 230 bodova i ispao sa turnira na kojem igra. A Verdasco je čak šta više pomjerio se gore dva mjesta zbog tog istog Khachanova i Haasea ali to je više potpuno ne bitno
A pogotovo je netačno da je Damir " već osigurao novi napredak na atp listi bez obzira na ishod meča sa LAckom..." jer ako izgubi upravo taj meč a Sugita dobije svoj, na drugom turniru, opet će ga vratiti na 40.mjesto, pa čak i ako Edmund ili Dolgopolov naprave odlične rezultate na svojim turnirima, Damir se može vratiti na 41 ili 42 mjesto.
Mislim, to je manje bitno naravno,mjesto gore,dole ali nemoj ba pisati bezveze nešto ako nisi dobro provjerio ili ako ne razumiješ jbg
(obećajem da neću više komentarisati članke od ovih novinara).
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakvi amateri 
ne, mislio sam na šangaj, tu bi bilo puno bitnije ući u turnir. vidjećemo kako će damir to strpati u plan. za pretpostaviti je da će prekosutra izgubiti od zvereva, onda ima kvalifikacije u pekingu odma sutradan ... igrao je cijeli turnir u lenjingradu, pa je promijenio vremensku zonu i sad igra na ovoj sparini, a onda ide peking gdje nije ništa bolje, nego ustvari gore sa zagađenim zrakom (za pretpostaviti je da će igrati na vanjskim terenima, ili barem na lotusu a ne na zatvorenom diamondu koji je svakako zatvoren samo kad pada kiša) ... nije on 25-ogodišnji rafa ili muster da to izdrži bez da se osjeti
naravno dosta toga zavisi od žrijeba u pekingu, ko zna možda naleti na rafu u prvom kolu, onda ima dovoljno da se odmara
naravno dosta toga zavisi od žrijeba u pekingu, ko zna možda naleti na rafu u prvom kolu, onda ima dovoljno da se odmara
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 sep 2017, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedini relevantan portal za tenis, gdje su tačni podaci je ****, uređuje ga teniski stručnjak. Davno sam prestao novinare na drugim portalima ispravljati, previše grešaka prave.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
problem je što većina njih samo fudbal prati a sve ostalo onako usput i onda uzimaju poluinformacije jer sami ne znaju dovoljno, a moraju napisati određene tekstove jer nema ko drugi
Žrijeb je 07.10. za kval. pretpostavljam da počinju dan poslije.jestamaji je napisao/la:ne, mislio sam na šangaj
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a i oko fudbala kad pisu su nerijetko kriticni
yebe ta sparina tamo pravo, al ko zna mozda se privikne brzo i otrese i lacka i zvereva.. mozda oni budu u vecim problemima sa sparinom nego damir
yebe ta sparina tamo pravo, al ko zna mozda se privikne brzo i otrese i lacka i zvereva.. mozda oni budu u vecim problemima sa sparinom nego damir
Može on svašta da trpi, ko trenira u Sarajevu u augustu kad su i gušteri u hladu može svašta nešto da podnese.
neznam, ima vremenskih uslova koji jednostavno nisu za nas
nikad neću zaboraviti tu prokletu cuiabu, nas trojica smo ustali i sjeli u bašću an doručak ... oznojili se za minut, zrak težak ko tuč ... ne bi mi u toj tekmi imali šansi protiv crnaca ni da smo igrali sa lijevim bekom ni da nam je sudio collina
nikad neću zaboraviti tu prokletu cuiabu, nas trojica smo ustali i sjeli u bašću an doručak ... oznojili se za minut, zrak težak ko tuč ... ne bi mi u toj tekmi imali šansi protiv crnaca ni da smo igrali sa lijevim bekom ni da nam je sudio collina
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 sep 2017, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja upravo o tome razmišljam ,luđi je Damir od njih svih zajedno kad se saberuQUARTERBACK je napisao/la:yebe ta sparina tamo pravo, al ko zna mozda se privikne brzo i otrese i lacka i zvereva.. mozda oni budu u vecim problemima sa sparinom nego damir
Šetkić propustio 5-2 i servis za ulazak u treći set...sad 5-5
jeb.iga, da je to kriterij bio bi damir najmanje broj dvadinoo je napisao/la:Ja upravo o tome razmišljam ,luđi je Damir od njih svih zajedno kad se saberu ......QUARTERBACK je napisao/la:yebe ta sparina tamo pravo, al ko zna mozda se privikne brzo i otrese i lacka i zvereva.. mozda oni budu u vecim problemima sa sparinom nego damir
Izašao raspored, Damir 4. (zadnji) meč sutra na centralnom terenu.
ima li damir SE u pekingu ako sutra dobije tog slovaka (nikad čuo) a prekosutra bude cijeli dan kiša 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nema veze, pun je iznenadjenja mozda i u ovim uslovima sad iznenadijestamaji je napisao/la:jeb.iga, da je to kriterij bio bi damir najmanje broj dvadinoo je napisao/la:Ja upravo o tome razmišljam ,luđi je Damir od njih svih zajedno kad se saberu ......QUARTERBACK je napisao/la:yebe ta sparina tamo pravo, al ko zna mozda se privikne brzo i otrese i lacka i zvereva.. mozda oni budu u vecim problemima sa sparinom nego damir
Gdje su sad oni ateisti? 
https://fa.ktor.ba/vijest/emotivna-poru ... net-266299#
Joj na cemu ovi portali skupljaju klikove, majko mila.
Btw, cestitke na pobjedi! Nisam gledao mec, prvi propusteni nakon dugo vremena, ali raduje da je ostvario rutinsku pobjedu. Trece kolo je mjera, a sve preko premija.
Joj na cemu ovi portali skupljaju klikove, majko mila.
Btw, cestitke na pobjedi! Nisam gledao mec, prvi propusteni nakon dugo vremena, ali raduje da je ostvario rutinsku pobjedu. Trece kolo je mjera, a sve preko premija.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:Gdje su sad oni ateisti?
Joj na cemu ovi portali skupljaju klikove, majko mila.![]()

Dzumi efendija
U teniskom svjetu se poštuje rezultat, uzmimo u Damirovom primjeru, obezbjedili finalistima Salema čarter, da stignu na USopen i ovaj turnir, pomjerili kompletan raspored igara da pobjedniku prethodnog turnira daju dva dana odmora.jestamaji je napisao/la:ima li damir SE u pekingu ako sutra dobije tog slovaka (nikad čuo) a prekosutra bude cijeli dan kiša
Pa ako i ovde napravi rezultat, to će se ispoštovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.