FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sportski direktor
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Od slijedeće utakmice na Grb očekujem naslov "Od ove subote u prodaji zrak oko stadiona Grbavice"
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisam stigao da odgovorim jer nisam imao vremena ali sam zapamtio post. Ja cu ga razdvojiti da nam je lakse pratiti ove gluposti i laži koje si napisao.Kompromis je napisao/la: Kako ce biti para kad se skoro milion maraka platilo na gluposti iz proslosti tipa hasagica (bez kamata preko 100k KM, ko mu je dao takav unosan ugovor jos u tom vaktu kad igraci nisu zaradjivali znacajne sume, odmah ga na robiju poslati)...
Drugo placeno je dosta poreza (tu ne racunam uopste 10k KM svaki mjesec)... i to da bi se uopste potpisao reprogram poreza placena je velika cifra kao garant... tacno koliko necu da lupam jer ne znam... ali sigurno je cifra sa barem 5 brojeva iza prvog broja (dakle 100k plus) jer oni u poreznoj su bili bas ozbiljno pritisnuli klub sa nijetom da mu prisiju svasta nesta....
Trece, skupo placeni promasaji bankara u prvoj polusezoni kad nije izborena Evropa (mada nije to bas velika krivica ove uprave jer su u januaru te godine uzeli ne vruc, nego vreo krompir, i to zagorjeli)......
Cetvrto transfer promasaji i plate tih igraca koji su promasaji u toj sezoni, tj prošloj sezoni ...
Dakle Bogami kako se vidi ima svacije krivice... a ne samo ove uprave kako "kokosari" i "jednoumljasi" nastoje prikazati... misljenje im je ekvivalentno dodikovom gdje on one druge smatra izdajnicima srpskog naroda, a oni ovdje druge smatraju lobotomcima, a koriste sve njihove "plodove", npr larsove streamove... dakle patetika i licemjerstvo epohalnih razmjera...
Za naziv "izdajnik", lobotomac, "amarov pljuvac", misketovac i sl. spremio sam "golem argumentovani samar" pa bujrum...
Prva stvar i odmah neznanje plus što je najvažnije neistina. Hasagicu ova uprava nije dala ni marke, Hasagic je isplacen u potpunosti 2014. Vidim da ne znaš ni koliko mu je isplaćeno ni kako se doslo do te sume. Blatis onoga ko je potpisao sa njim u trenutku kada je isti reprezentativac države kojeg se treba prodati i za kojeg interes pokazuju Fener pa menageri obore transfer i Liverpool Keno se povrijedi i sakrije povredu. Mozes provjeriti sve ovo napisano, naravno.
Posto smo zakljucili da nemas pojma o čemu pišeš vec površno lupas da nastavim. Nije istina da se platila velika cifra kako bi se dobio reprogram. Reprogram nije ni potpisan za vrijeme ove uprave a veze nema sa ciframa vec sa glavnicom dok se kamata po kraju placanja otpisuje. Ta kamata je dosta puta bila teg u proslosti i zahvaljujuci i nekim našim iz bivših saziva proguran je zakon ( Ustamujic ) koji bi klubovima omogućio potpisivanje reprograma. Pitari uzeli na godinu jer su imali žive love a mi na malo više što je opet odlično jer nam ne visi teg oko vrata kao prije. Posto nemaš pojma opet se raspitaj.
Dalje. Bankar koji nas je syebao može biti samo Nikolić koji je po nalogu Senada Misimovica sprovodio ustalhene procedure. Ako misliš na Gradića i njegove promasaje onda si stvarno pogubio kompas a koliko nemaš pojma ne bi me zacudilo.
Cetvrta stavka je najsmjesnija. O čemu pricaš, kakve su transfer promašaje i plate naslijedili? Transfere Baje i Amira i plate od kojih su pola bila djeca i ni jedan iznad hiljade km. Stidi se neznalice.
Dalje moram se i malo sloziti sa tobom. Ima svacije krivice i nista se ne desava preko noci. Ova uprava je uredila klub administracijski i na tome stvarno kapa dole. Desetine stvari su uradili koje iziskuju jako puno znanja, vremena, truda i treba im cestitati. Oko izgradnje stadiona ne treba trositi rijeci, kapa dole. Hvala vam, svaka vam cast, super. Stvarno bez imalo podilazenja ja tonajiskrenije mislim carevi ste.
Također najiskrenije mislim da su u sportskom segmentu najgori ikad. Dno dna. I nemam problema ni to da naglasim, ogromna kolicina novca je bukvalno bačena u nekakvom suludom pokušaju amatera da naprave rezultat ekvivalentan rezultatu koji prave u administraciji i izgradnji. Ogroman novac, Željin novac i to ne treba kriti nego treba preuzeti odgovornost a malo manje prozivati ljude koji su vam novac ostavili, pored uspjeha koje osporavate.
Za promašaje ove uprave "oni prije" su krivi isto toliko koliko sam ja kriv za iste jer sam pisao šta će se desiti i bio u pravu a oni koji su "hajcali" i "boomali" ne snose nikakvu odgovornost. Oni valjda vole Želju a ja ne, tako bar pišu...
Poz.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Recite nam imena tih ljudi tj. uprave koja treba da zamjeni ovu ?
- Zeljeznicar -
Ludogorets neće raditi stream, bar su mi tako odgovorili na Facebook. Da li će neko naš, nemam pojma, možda medijski partnerMaxi je napisao/la:Da li će momci iz 1921 raditi stream juniora?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Željo počinje u sastavu: Dujmović - A. Šehić, Velić, Dubačkić, Beširević - Hajdarević, Osmanović - E. Šehić, Dacić, Žerić - Mujagić.
Na klupi su: Kršić, Zikić, Nuhanović, Brajlović, Hasanović, Karišik, Mujarić
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Da i ja malo razdvojim jer je vecina izrecenog ubleha i insinuacija... prvo pusti suplju liverpool, fenerbache i sl... činjenica je da je covjek otisao u gaziantep... a ne u neki od tih klubova... tako su isto sehi "upropastili" transfer u juventus... danas bi bio legitimni nasljednik buffona... a ovako brani za qarabag... dakle stop ublehama.... pricaj o realnosti... drugo za taj vakat je imao preveliku platu... pogotovo za nekoga ko je dosao iz nase lige... i zato je na naplatu doslo to sto je doslo... i laz je da je isplacen 2014... dogovor ie tad bio... ali nije isplacen... jer su ga izigrali i dobili zateznu kamatu jos za 2 godine... placen je prosle godine... cak i dalje ne vjerujem da mu je sve placeno.... jer kad mu je trebalo biti placeno tad klub nije imao puno zive love... zato mi je i dalje nejasno je li mu sve placeno ili je nesto oprostio... ali je zavrseno sve sa njim... clan uprave inace cijenjeni advokat je to zavrsio...Neandertalac je napisao/la:Nisam stigao da odgovorim jer nisam imao vremena ali sam zapamtio post. Ja cu ga razdvojiti da nam je lakse pratiti ove gluposti i laži koje si napisao.Kompromis je napisao/la: Kako ce biti para kad se skoro milion maraka platilo na gluposti iz proslosti tipa hasagica (bez kamata preko 100k KM, ko mu je dao takav unosan ugovor jos u tom vaktu kad igraci nisu zaradjivali znacajne sume, odmah ga na robiju poslati)...
Drugo placeno je dosta poreza (tu ne racunam uopste 10k KM svaki mjesec)... i to da bi se uopste potpisao reprogram poreza placena je velika cifra kao garant... tacno koliko necu da lupam jer ne znam... ali sigurno je cifra sa barem 5 brojeva iza prvog broja (dakle 100k plus) jer oni u poreznoj su bili bas ozbiljno pritisnuli klub sa nijetom da mu prisiju svasta nesta....
Trece, skupo placeni promasaji bankara u prvoj polusezoni kad nije izborena Evropa (mada nije to bas velika krivica ove uprave jer su u januaru te godine uzeli ne vruc, nego vreo krompir, i to zagorjeli)......
Cetvrto transfer promasaji i plate tih igraca koji su promasaji u toj sezoni, tj prošloj sezoni ...
Dakle Bogami kako se vidi ima svacije krivice... a ne samo ove uprave kako "kokosari" i "jednoumljasi" nastoje prikazati... misljenje im je ekvivalentno dodikovom gdje on one druge smatra izdajnicima srpskog naroda, a oni ovdje druge smatraju lobotomcima, a koriste sve njihove "plodove", npr larsove streamove... dakle patetika i licemjerstvo epohalnih razmjera...
Za naziv "izdajnik", lobotomac, "amarov pljuvac", misketovac i sl. spremio sam "golem argumentovani samar" pa bujrum...
Prva stvar i odmah neznanje plus što je najvažnije neistina. Hasagicu ova uprava nije dala ni marke, Hasagic je isplacen u potpunosti 2014. Vidim da ne znaš ni koliko mu je isplaćeno ni kako se doslo do te sume. Blatis onoga ko je potpisao sa njim u trenutku kada je isti reprezentativac države kojeg se treba prodati i za kojeg interes pokazuju Fener pa menageri obore transfer i Liverpool Keno se povrijedi i sakrije povredu. Mozes provjeriti sve ovo napisano, naravno.
Posto smo zakljucili da nemas pojma o čemu pišeš vec površno lupas da nastavim. Nije istina da se platila velika cifra kako bi se dobio reprogram. Reprogram nije ni potpisan za vrijeme ove uprave a veze nema sa ciframa vec sa glavnicom dok se kamata po kraju placanja otpisuje. Ta kamata je dosta puta bila teg u proslosti i zahvaljujuci i nekim našim iz bivših saziva proguran je zakon ( Ustamujic ) koji bi klubovima omogućio potpisivanje reprograma. Pitari uzeli na godinu jer su imali žive love a mi na malo više što je opet odlično jer nam ne visi teg oko vrata kao prije. Posto nemaš pojma opet se raspitaj.
Dalje. Bankar koji nas je syebao može biti samo Nikolić koji je po nalogu Senada Misimovica sprovodio ustalhene procedure. Ako misliš na Gradića i njegove promasaje onda si stvarno pogubio kompas a koliko nemaš pojma ne bi me zacudilo.
Cetvrta stavka je najsmjesnija. O čemu pricaš, kakve su transfer promašaje i plate naslijedili? Transfere Baje i Amira i plate od kojih su pola bila djeca i ni jedan iznad hiljade km. Stidi se neznalice.
Dalje moram se i malo sloziti sa tobom. Ima svacije krivice i nista se ne desava preko noci. Ova uprava je uredila klub administracijski i na tome stvarno kapa dole. Desetine stvari su uradili koje iziskuju jako puno znanja, vremena, truda i treba im cestitati. Oko izgradnje stadiona ne treba trositi rijeci, kapa dole. Hvala vam, svaka vam cast, super. Stvarno bez imalo podilazenja ja tonajiskrenije mislim carevi ste.
Također najiskrenije mislim da su u sportskom segmentu najgori ikad. Dno dna. I nemam problema ni to da naglasim, ogromna kolicina novca je bukvalno bačena u nekakvom suludom pokušaju amatera da naprave rezultat ekvivalentan rezultatu koji prave u administraciji i izgradnji. Ogroman novac, Željin novac i to ne treba kriti nego treba preuzeti odgovornost a malo manje prozivati ljude koji su vam novac ostavili, pored uspjeha koje osporavate.
Za promašaje ove uprave "oni prije" su krivi isto toliko koliko sam ja kriv za iste jer sam pisao šta će se desiti i bio u pravu a oni koji su "hajcali" i "boomali" ne snose nikakvu odgovornost. Oni valjda vole Želju a ja ne, tako bar pišu...
Poz.
Drugo potpisali smo reprogram koji nije izvrsavan na vrijeme pa je izazvao gnjev porezne i gdje su ponovo zahtijevali uvrstavanje kamate... i pocetkom 2016 potpisan je novi (a kao kolateral su trazili uplatu velikog dijela glavnice) koji se uredno vraca zasad... imas izvjestaj porezne na netu kad je potpisan novi reprogram... te tvoje ublehe bacaj nekom drugom ko ne zna...
Trece bankar je nikolic logicno... ako pisem o januaru 2016 ili junu 2016.... a pisem... tako da i tu ispadas kao i voza... totalno si dezorijentisan... ja gredica slovom nisam spomenuo... vrlo ga cijenim i dugo znam... otprilike master je zavrsio kad i ja.... cak obojica kod profesora tihog... mada je to nebitno... covjek se povukao kad vise nije mogao davati 100% od sebe na poslu u unicredit leasingu i u Zelji... dnevno je radio i po 12 sati... zato mu veliko hvala...
Naredni prelazni rok se takodjer odnosio na nikolica jer je on i dalje bio zaduzen za taj dio... tako da si vrlo vrlo izgubljen u prostoru... ne baratas cak ni banalnim informacijama... mahala te izigrala po 1664787656 put... plasiraju ti ublehe, poluinformacije a cesto i notorne lazi... i ko je uopste pisao o naslijedjenim platama i parama od raskida... ma nijednu line-u nisi pogodio reperskim rijecnikom... promasujes ko nedzad fazlija...
Peto daleko od toga da su najgori (mada nije da stima kako treba da bude)... ne sjecas se perioda prije povratnicke sezone Amara 2009.... pitam se jesi li uopste tada i navijao za Zelju... ili te nije zanimao klub... tad je bilo para za uslove PL, bilo odlicnih igraca, ali ni Evropa nije dolazila na Grbavicu jer se kralo ko je sta stigao... te mekinjase je dijelom otjerao Amar, ali velika vecina poput marica, hose, kece, hajdarevica i sl. je parazitiralo klubom do dolaska senada misimovica...
Sesto za promasaje uprave su oni sami krivi, a bilo ih je pogotovo kod igraca... ali je licemjerno prebacivati vecinu stvari u koje oni uopce nisu involvirani kao njihove..... i logicno da su imali brojne utege iz proslosti... pogotovo oko papira i dozvola...
Dosta si ispalio coraka... drugi put bolje se raspitaj... mahala laze kao nikad... znam i sam vjeruj mi... ni machiatto nije kao sto je nekad bio....
Srdacan pozdrav!!!
Samo bih još ovo dodao na tvoj post, gdje si ponovo isprskao vojnika Uprave.Neandertalac je napisao/la:Cetvrta stavka je najsmjesnija. O čemu pricaš, kakve su transfer promašaje i plate naslijedili? Transfere Baje i Amira i plate od kojih su pola bila djeca i ni jedan iznad hiljade km. Stidi se neznalice.
Kod Gredića je najveću platu imao Varea, cifru ne bih spominjao, samo ću reći da bi sad njegova plata bila prosječna u Želji.
Transfer promašaji su počeli dolaskom Bekrića koji nas je koštao bogatstvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
idemo momciJaozinho22 je napisao/la:Željo počinje u sastavu: Dujmović - A. Šehić, Velić, Dubačkić, Beširević - Hajdarević, Osmanović - E. Šehić, Dacić, Žerić - Mujagić.
Sretno Plavim djecacima [emoji4]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Kompromis@
Kažeš početkom 2016 novi potpisali pa da vidimo šta gsn Šiljak kaže;
I kako to bacas Nikolića niz vodu, kao žrtveno janje. Ok, kriv jeste ali sasvim sigurno nije sam. Da te podsjetim malo;
Zašto je ova uprava najgora u sportskom smislu? Vrlo jednostavno. Kada potrosis najvise ocekujem i da cu dobiti najvise. Jedan izlazak u evropu za dvije godine i tim prepun nekvaliteta, naravno ne racunam nasu djecu tu, nije to to. Za mene je to promasaj, epski.
Ukratko. Ovo oko tvog obrazovanja i nebitnih stvari za temu ne zelim komentarisati.
Kažeš početkom 2016 novi potpisali pa da vidimo šta gsn Šiljak kaže;
Jedino jesmo zvali poreznu da nam "češlja" dodatno, to jesmo sigurno. Dalje za Hasagica, stvarno pojma nemaš. 2014 klub mu isplatio 110. 000 km, od kojih je 60 milja glavnica a ostalo kamata. Ugovor dobio jer je ucjenjivao klub pred utakmicu na Kipru protiv Anortosisa a na nagovor tadasnjeg menagera zbog kojeg je ujedno pao transfer u Fener. Kasnije isao u Liverpool na probu sedam ili deset dana, možeš provjerit, lično Zerard Ulije ga naruzio jer je krio povredu. Liverpool ga trazio jer je reprezentativac, jer nije linijas i jer im je trebao mislim treći golman tada da bude. Odlučeno da mu se ponudi ugovor jer se trebao realizovati transfer sa već sam rekao yebenim reprezentativcem, sjecas se repke koju je Baka vodio. To sto je bio supak i povrijedio se jeste druga prica.– U oktobru 2014. godine potpisali smo reprogram duga i zasad sve ide planiranim tokom. Vlada je donijela odluku da kamate budu oproštene svim klubovima koji na vrijeme izmiruju svoje obaveze, ali u slučaju da prestanu sa plaćanjem rata, onda se može aktivirati dug po iznosu kamate. Kada je usvojen Zakon, bila je ponuda da se u periodu od 12 mjeseci isplati cjelokupan dug, a da se klubovima vrati 30 posto od tog iznosa. Mi tada nismo bili u stanju to uraditi i potpisali smo ugovor na 10 godina. Moram istaći da ratu uplatimo najkasnije do svakog 11. u mjesecu – kazao je Šiljak.
I kako to bacas Nikolića niz vodu, kao žrtveno janje. Ok, kriv jeste ali sasvim sigurno nije sam. Da te podsjetim malo;
Predsjednik Nadzornog odbora FK Željezničar Senad Misimović i član Upravnog odbora FK Željezničar Dejan Nikolić danas su dogovorili dolazak prvog igračkog pojačanja za sezonu 2016/2017.
Zašto je ova uprava najgora u sportskom smislu? Vrlo jednostavno. Kada potrosis najvise ocekujem i da cu dobiti najvise. Jedan izlazak u evropu za dvije godine i tim prepun nekvaliteta, naravno ne racunam nasu djecu tu, nije to to. Za mene je to promasaj, epski.
Ukratko. Ovo oko tvog obrazovanja i nebitnih stvari za temu ne zelim komentarisati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo da nas ne napune do vrha, ovdje mozemo svakog dobit 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- svrakino1921
- Kontakt:
imali smo korner i dva faula nad nama su bila sad zasad smo dobri izgleda
Ne igra Zeba pa da si tako skeptičanirfo je napisao/la:Samo da nas ne napune do vrha, ovdje mozemo svakog dobit
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
@Kompromis ne brini nisi jedini visokoobrazovani spisatelj sa ove teme kojeg je forumas @Neandertalac ( inace uposlenik ovog portala
) porazio sa argumentima. Duga je ta lista
Samo nemoj prestati pisati ko mnogi prije, ja evo npr uzivam u vasim raspravama
pozz
Samo nemoj prestati pisati ko mnogi prije, ja evo npr uzivam u vasim raspravama
pozz
- svrakino1921
- Kontakt:
mi dva van okvira gola suta oni jedan u okvir al nas ubise treba ih ovdje prvo namlatit pa onda ganjat rezultat
bugari a jos imaju kamp od 15 miliona, kad sam to vidio umro je optimizam u meniRokoko87 je napisao/la:Ne igra Zeba pa da si tako skeptičanirfo je napisao/la:Samo da nas ne napune do vrha, ovdje mozemo svakog dobit
20' Mujagić snažno šutira, Damyanov izbacuje u korner. Nakon toga su Plavi izveli tri kornera, ali su se domaći odbranili.
#UEFAYouthLeague #LudogoretsZeljo
#UEFAYouthLeague #LudogoretsZeljo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.