Shh, rekao sam ti da ne govoriš to nikome.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.
arelinho je napisao/la:Da radi u Želji bio bi mu nik Hare, a ne Braco. Pošto je Braco onda radi u Vrbanjuši.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.![]()
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Shh, rekao sam ti da ne govoriš to nikome.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.
arelinho je napisao/la:Da radi u Želji bio bi mu nik Hare, a ne Braco. Pošto je Braco onda radi u Vrbanjuši.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.![]()
Nea me kontaktirao i veli otisao je dnk-a vojnik, daj sredi da Braco bude na nekoj poziciji u klubu. Vidis da sve zna u pedaljbraco je napisao/la:Shh, rekao sam ti da ne govoriš to nikome.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.![]()
Brat siMocMahale444 je napisao/la:Nea me kontaktirao i veli otisao je dnk-a vojnik, daj sredi da Braco bude na nekoj poziciji u klubu. Vidis da sve zna u pedaljbraco je napisao/la:Shh, rekao sam ti da ne govoriš to nikome.MocMahale444 je napisao/la:Braco radi u Zelji.![]()
![]()
Reko zavrseno neka se samo dogovori s Misketom oko godisnje plate. Ha ja nemoj sad da prestanes pisati na forumu.
Pa normalno, ko je vidio hajra od poštenja moj irfoirfo je napisao/la:braco u talovima
Proslijedi youtube klip njegov prvo, ja i Dejo Nikolić ćemo ga pregledat. Ako zna lobovat i ispimplat do 10, 5000 km plata. Tvoj dio je da napraviš 2-3 accounta na forumu, da ga hvališ maximalno da pomisle levati da taj tvoj iz Grbalja valja čemu, a ja tebi fino procenat dam. Provjerena taktika vjeruj virto, ove drevne vještine se uče na menadžerskoj višoj školi u Kalinoviku.Virtu4l je napisao/la:Braco imam jednog talenta iz Grblja, kad se dogovaramo?
Ma spava s loptom, vjeruj kad ti brat kaže, svako jutro mazne po litra čuvene durmitorske varenike. Poklopićemo i medije sa par cenera.braco je napisao/la: Proslijedi youtube klip njegov prvo, ja i Dejo Nikolić ćemo ga pregledat. Ako zna lobovat i ispimplat do 10, 5000 km plata. Tvoj dio je da napraviš 2-3 accounta na forumu, da ga hvališ maximalno da pomisle levati da taj tvoj iz Grbalja valja čemu, a ja tebi fino procenat dam. Provjerena taktika vjeruj virto, ove drevne vještine se uče na menadžerskoj višoj školi u Kalinoviku.
ima li para da plati raskid za koji mjesec?Virtu4l je napisao/la:Ma spava s loptom, vjeruj kad ti brat kaže, svako jutro mazne po litra čuvene durmitorske varenike. Poklopićemo i medije sa par cenera.braco je napisao/la: Proslijedi youtube klip njegov prvo, ja i Dejo Nikolić ćemo ga pregledat. Ako zna lobovat i ispimplat do 10, 5000 km plata. Tvoj dio je da napraviš 2-3 accounta na forumu, da ga hvališ maximalno da pomisle levati da taj tvoj iz Grbalja valja čemu, a ja tebi fino procenat dam. Provjerena taktika vjeruj virto, ove drevne vještine se uče na menadžerskoj višoj školi u Kalinoviku.
Ja preuzimam te obaveze. Samo moramo polako sa njim, prepašće se dijete kad vidi tramvaj.irfo je napisao/la:ima li para da plati raskid za koji mjesec?
Znači neka kršna momčina za razliku od ovih naših neuhranjenih nargilaša, ima da ga za kapitena stavim odmah kunem ti se ustaljenom proceduromVirtu4l je napisao/la:Ma spava s loptom, vjeruj kad ti brat kaže, svako jutro mazne po litra čuvene durmitorske varenike. Poklopićemo i medije sa par cenera.braco je napisao/la: Proslijedi youtube klip njegov prvo, ja i Dejo Nikolić ćemo ga pregledat. Ako zna lobovat i ispimplat do 10, 5000 km plata. Tvoj dio je da napraviš 2-3 accounta na forumu, da ga hvališ maximalno da pomisle levati da taj tvoj iz Grbalja valja čemu, a ja tebi fino procenat dam. Provjerena taktika vjeruj virto, ove drevne vještine se uče na menadžerskoj višoj školi u Kalinoviku.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 35 gostiju.