Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Babo reseta i dalje
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nemoj Pjanica dok je on igro Dzekina najlosija sezona.
Nije mu Pjanic bio kriv sto je masio ciste zicere. To je za njega bila bas katasrofalna sezona. Ali koDze pokazao kakva je klasa kada je izronio iz tog crnila i odmah narednu sezonu odradio fantasticno, a sad je na putu da to mozda ponovi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Dzeko je pokazao koliko je psihicki jak, uz podrsku Ibricica moze sve 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Porodica je najvažnija.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zabrinjavajuća scena sa Olimpica nakon izlaska Džeke
Eusebio Di Francesco je Džeku iz igre izveo u 71. minuti, a nakon što je sjeo na klupu kamere su na kratko prikazale kako ljekarsko osoblje Rome našem fudbaleru stavlja led na nogu.

Scena koja definitivno izgleda zabrinjavajuće, međutim prve informacije govore da se ne radi ni o čemu ozbiljnom te da će Džeko biti spreman za naredne mečeve.
Eusebio Di Francesco je Džeku iz igre izveo u 71. minuti, a nakon što je sjeo na klupu kamere su na kratko prikazale kako ljekarsko osoblje Rome našem fudbaleru stavlja led na nogu.

Scena koja definitivno izgleda zabrinjavajuće, međutim prve informacije govore da se ne radi ni o čemu ozbiljnom te da će Džeko biti spreman za naredne mečeve.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ko mu i koliko bjezi na listi strijelaca?
https://www.r.ezultati.com/tablica/6PFp ... op_scorerskeno83 je napisao/la:Ko mu i koliko bjezi na listi strijelaca?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Icardi, imobile i mertens imaju kao dzeko 6 golova, dybala ima 8 . Roma nije igrala odgodjeni mec sa sampdoriom, mec manjekeno83 je napisao/la:Ko mu i koliko bjezi na listi strijelaca?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- MocMahale444
Re: RE: Re: Edin Džeko
Ne mora vcs nista, nek ta tri prenese na BelgijuMocMahale444 je napisao/la:3 komada
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MocMahale444
Re: RE: Re: Edin Džeko
Derdiyok je napisao/la:Ne mora vcs nista, nek ta tri prenese na BelgijuMocMahale444 je napisao/la:3 komada
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hajde Dzeksoneee
Nece Sehi dat go jeni mis.
Majstor!

Probi babo Sehu. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Uf gola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
big Ed
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, signalidunapark i 38 gostiju.