Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Dzeko naspram ovih izgleda kao kad iz srednje skole dođes na skolsko od osnovne 
Rokni se jazavac ljubomorni.RichmanBiH je napisao/la:Zabio golove 3 od 5 najslabijih ekipa u ligi I ubise sa clancima.
- anonymousHD
- Kontakt:
Nebitno što je protiv amatera, ali ovo je vrhunski gol. Ono primanje, kakva klasa, nema šta tu je jedan od najdominantniji likova, zna se zagradit haos. Finiš je također bio sjajan, kakva bomba. Bra'o Ed.
Odbrana
Kakva rupa u 16 metara

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 27 sep 2017, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ekipa sa takvim sredstvima može imati ovako očajnu odbranuCOYS je napisao/la:OdbranaKakva rupa u 16 metara
![]()
Defrel nije ni za Olimpika,ko ga dovede **** ga on.
Jao Defrela

- akisarajevo92
- Kontakt:
Dzeko
97 games
56 goals 22 assists
Batistuta
87 games
33 goals 3 assists
Don't believe the hype.
Šehić za prvog golmana reprezentacije.
Kakva kontrola lopte Edina.
Kakva kontrola lopte Edina.
Koliko on izvlaci ovaj trulez od momcadi da je to strasno.
Obrana smijeh zivi, Gonalon defanzivno kao Zeba, od bokova nesto se moze ocekivati od Kolarova, Naingolan van forme, faraon kao Avdija, Defrel pogubljen u Romi.
Strahota.
U momcadi na terenu jedino je Edin igrac koji zasluzuje dres Italijanskog velikana. I Alison nije los.
Obrana smijeh zivi, Gonalon defanzivno kao Zeba, od bokova nesto se moze ocekivati od Kolarova, Naingolan van forme, faraon kao Avdija, Defrel pogubljen u Romi.
Strahota.
U momcadi na terenu jedino je Edin igrac koji zasluzuje dres Italijanskog velikana. I Alison nije los.
Jao kakve im lopte servira
Dzeko je bitniji Romi nego Ronaldo Realu. Prilično sam siguran.
Čovjek bukvalno nosi tim na leđima.
Čovjek bukvalno nosi tim na leđima.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Gore će biti Romi kad se oprosti nego nama 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo da ne prime drugi gol
A jesu losi...
Roma je prelosa. Spaleti je izvlacio maksimum iz ove ekipe. Sumnjam da ce biti u TOP 3 ove sezone u Serie A
Jbg život, u nekom tamo Qarabagu (ne znam ni je li grad), djeca poslije utakmice trče da se s Edinom slikaju na terenu ... svjetska zvijezda 
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Najdominantniji na terenu i izvan istog.
Ocajna igra Rome.. mislim da bi Maribor odigrao bolje..
Nisu to losi igraci, ali nema sistema, igraci plivaju u postavljanju, ne znam sta taj trener radi na treninzima
Azerima svaka cast, kad vidim kakav stadion imaju za 70.000 ljudi place mi se.. ekipa nista posebno, ali napreduju, momacki su odigrali danas.. prije 10 godina ih nije bilo na mapi
Nisu to losi igraci, ali nema sistema, igraci plivaju u postavljanju, ne znam sta taj trener radi na treninzima
Azerima svaka cast, kad vidim kakav stadion imaju za 70.000 ljudi place mi se.. ekipa nista posebno, ali napreduju, momacki su odigrali danas.. prije 10 godina ih nije bilo na mapi
Tri igraca Qarabaga je odbio za razmjenu dresa, valjda je Sehicu obecao, nisam vidio na kraju.AlanSmith14 je napisao/la:Jbg život, u nekom tamo Qarabagu (ne znam ni je li grad), djeca poslije utakmice trče da se s Edinom slikaju na terenu ... svjetska zvijezda
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.