FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Seha i Dzeki uzivo na arenisport 1
Ima li ista ljepse na dunjaluku nego ovako vidjeti dva Zeljina djeteta na kraju utakmice...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To nam je jedino i ostalo,ovo sad veze nema SA fudbalom.
Vjerovatno Miske i ostali iz uprave odlaze nakon skupstine, ajmo Amare 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Amin.Zeljo92 je napisao/la:Vjerovatno Miske i ostali iz uprave odlaze nakon skupstine, ajmo Amare
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kyrieirving
- Kontakt:
Stas pit?Zeljo92 je napisao/la:Vjerovatno Miske i ostali iz uprave odlaze nakon skupstine, ajmo Amare
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Jos da nam kazete ko to dolazi na njihova mjesta, imenom i prezimenom ?

- Zeljeznicar -
Ne znam ko dolazi, ali priželjkujem Gredića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
+1Virtu4l je napisao/la:Ne znam ko dolazi, ali priželjkujem Gredića.
@irving posle skupstine ti se javim
Samo da hoce doci ta skupstina pa da vidmo sta ce biti.
Licno cisto sumnjam u bilo ciju ostavku, izaci cemo iz ove krize vrlo brzo.
- Zeljeznicar -
Ja ti odgovorno tvrdim da ovo nije istina i to su samo puste zelje vas pojedinaca. Citiraj me nakon skupstine, i ne znam koji su to interesi pa se pisu kojekakve nebuloze i lazi.Zeljo92 je napisao/la:Vjerovatno Miske i ostali iz uprave odlaze nakon skupstine, ajmo Amare
Ja zelim bolji Zeljeznicar koji ce dominirati ovom ligom kao i svaki zeljovac a vjerujem i ti. Uprava ako ne ostavi svoj ego po strani i ne dopuste Amaru da vodi sportski segment nek se kupe svi redom jer su oni nesposobni za taj dio vodjenja kluba.Plavi1987 je napisao/la:Ja ti odgovorno tvrdim da ovo nije istina i to su samo puste zelje vas pojedinaca. Citiraj me nakon skupstine, i ne znam koji su to interesi pa se pisu kojekakve nebuloze i lazi.Zeljo92 je napisao/la:Vjerovatno Miske i ostali iz uprave odlaze nakon skupstine, ajmo Amare
- Neandertalac
- Kontakt:
I ja isto sumnjam u ostavku Misimovica. Zato neki drugi i to sigurno, odlaze.Zenzo je napisao/la:Samo da hoce doci ta skupstina pa da vidmo sta ce biti.
A da smo u krizi, nismo. Protiv Slobode je bio samo jedan poraz i ništa više. Sasvim normalna stvar u svijetu sporta. Ono što boli je način na koji smo izgubili, bez ozbiljne šanse, akcije i sa zalaganjem na nivou malo jačeg termina. Pobjeda protiv Zrinjskog bi nam stvarno bila od velikog značaja iz jako puno razloga.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vi drug ni ti ni ja nismo dovoljno upuceni u razloge zbog kojih Amar nije u strukturama Kluba, mislim jeste clan skupstine i to je to.
Ali hajmo pogledati stvari drugim ocima. Je li Amar jedini covjek koji na sportskom planu moze donijeti rezultate, dokazano jeste, a sta cemo sutra kada vise ne bude Amara na koga cemo se tada pozivati.
Kombinacija Amara i ove Uprave je za nas kao plasman u grupne faze nekog euro takmicenja. Ali ova Uprava je za dvije godine uradila vise posla nego sve prethodne za 20 godina, imali smo rezultate na sportskom planu, ali smo bili pred gasenje .
Danas imamo uredjen i stabilan klub ali nam fali taj sportski iskorak.
Kada je Gredic dosao za predsjednika javno je rekao nemamo para igramo sa omladincima i idemo u dugogodisnju stabilizaciju kluba.
Danas imamo stabilan i finansijski uredjen klub ali treba i vremena za sportski iskorak.
Sama pomisao da Evropu igramo na nasoj Grbavici a ne na lavoru je vrijednija nego nekoliko titula.
Ali hajmo pogledati stvari drugim ocima. Je li Amar jedini covjek koji na sportskom planu moze donijeti rezultate, dokazano jeste, a sta cemo sutra kada vise ne bude Amara na koga cemo se tada pozivati.
Kombinacija Amara i ove Uprave je za nas kao plasman u grupne faze nekog euro takmicenja. Ali ova Uprava je za dvije godine uradila vise posla nego sve prethodne za 20 godina, imali smo rezultate na sportskom planu, ali smo bili pred gasenje .
Danas imamo uredjen i stabilan klub ali nam fali taj sportski iskorak.
Kada je Gredic dosao za predsjednika javno je rekao nemamo para igramo sa omladincima i idemo u dugogodisnju stabilizaciju kluba.
Danas imamo stabilan i finansijski uredjen klub ali treba i vremena za sportski iskorak.
Sama pomisao da Evropu igramo na nasoj Grbavici a ne na lavoru je vrijednija nego nekoliko titula.
Slazem se @plavi1987 sve si upravu ali ako do sad nisu shvatili da ne znaju vodit sportski segment nek kupe prnje ili nek to prepuste legendi kluba da to radi. Treba da skakaju od srece ako Amar zeli da pomogne klubu a ne da mu odredjuju sta ce kako ce, on ima iza sebe trofeje sa Zeljeznicarom i to im treba biti dovoljno cvrst garant da se nece zajebat ako prepuste sportski segment Amaru.
Na koga tipujes od ostalih iz uprave da odlaze, zasto ?Neandertalac je napisao/la:I ja isto sumnjam u ostavku Misimovica. Zato neki drugi i to sigurno, odlaze.Zenzo je napisao/la:Samo da hoce doci ta skupstina pa da vidmo sta ce biti.
A da smo u krizi, nismo. Protiv Slobode je bio samo jedan poraz i ništa više. Sasvim normalna stvar u svijetu sporta. Ono što boli je način na koji smo izgubili, bez ozbiljne šanse, akcije i sa zalaganjem na nivou malo jačeg termina. Pobjeda protiv Zrinjskog bi nam stvarno bila od velikog značaja iz jako puno razloga.
Ma ono u Tuzli im necu halaliti neko vrijeme izgubili kao zadnji idioti, kao da su sa godisnjih dosli u Tuzlu igrat fudbal. Bice yebeno sa Zrinjskim ali eto vidjet cemo jesu li se opametili.
- Zeljeznicar -
Vidi moje misljenje je slijedece. Amar u sportskom dijelu DA, ali Amar u upravljackim strukturama NE. Ovi ljudi su stabilizovali klub koji je danas uspjesna firma, ali opet ponavljam samo im fali sportski segment da bi sve bilo na nivou.
Imali smo instant primjer pitara uvalil su veliku lovu, doveli bruku igraca i osvojili dva trofeja, ali danas kada su im finansije uskracene nema ih na mapi niti su respektabilni kao sto su bili.
Ja ipak biram tezi put, finansijski stabilan i odrziv klub, sa ovom ili nekom drugom upravom i sportski rezultati ce veoma brzo doci.
Sve dok ne dodje neko drugi ko ce nastaviti ovim putem kojim sada idemo ili koji ce biti od ovih sadasnjih struktura bolji, misljenja sam da ove ljude ne treba dirati.
Imali smo instant primjer pitara uvalil su veliku lovu, doveli bruku igraca i osvojili dva trofeja, ali danas kada su im finansije uskracene nema ih na mapi niti su respektabilni kao sto su bili.
Ja ipak biram tezi put, finansijski stabilan i odrziv klub, sa ovom ili nekom drugom upravom i sportski rezultati ce veoma brzo doci.
Sve dok ne dodje neko drugi ko ce nastaviti ovim putem kojim sada idemo ili koji ce biti od ovih sadasnjih struktura bolji, misljenja sam da ove ljude ne treba dirati.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pa nije problem utakmica u Tuzli nego sportski segment od početka vladavine ovih matematičara i vrlih biznismena...
Greda i Babuka...uh kakva kombinacija
Greda i Babuka...uh kakva kombinacija
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Amar je doveo Gredica, Gredic je doveo ove ljude tj. na prvoj slijedecoj skupstini, svi su imali zajednicki cilj SPASITI KLUB OD GASENJA. Amar otisao, Gredic ostisao, na novoj skupstini se siri radno tijelo. Rezultati, klub spasen od gasenja, finansijski samoodrziv izgradjena nova tribina, dobijena kategorija 3, Evropa na Grbavici.
Kome nisu dovoljni ovi rezultati onda on nije navijac Zelje vec najveci neprijatelj
Kome nisu dovoljni ovi rezultati onda on nije navijac Zelje vec najveci neprijatelj
Ti izgleda bas ne kontas sta ja pricam, ne prepustel sportski segment LEGENDI KLUBA koji je najbolji sto se tice sportskog segmenta NEK NAPUSTE KLUB JER ONI SA TIM ODBIJANJEM AMARA PRAVE NEMJERLJIVU STETU KLUBU!! Nisu bolji od Amara nit ce ikad bit, potrosili su dovoljno para i para, ja kao navijac koji bas bas gotivi Misimovica je ispucao kredite kod mene ako ne ostavi svoj ego po strani i prepusti Amaru sportski segment.Plavi1987 je napisao/la:Amar je doveo Gredica, Gredic je doveo ove ljude tj. na prvoj slijedecoj skupstini, svi su imali zajednicki cilj SPASITI KLUB OD GASENJA. Amar otisao, Gredic ostisao, na novoj skupstini se siri radno tijelo. Rezultati, klub spasen od gasenja, finansijski samoodrziv izgradjena nova tribina, dobijena kategorija 3, Evropa na Grbavici.
Ja nigdje nisam napisao uprava napolje tako da...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, Hrasno15, ristagrad i 42 gosta.