kad ti to ne odgovara pa ti pozli, ali istina je da smo bili u izuzetno teskoj situaciji sa nagomilanim dugovima od proslih uprava koje su yebale klubu majku, sto preko ne placanja poreza, sto preko ostajanja duznih svima i naravno od punjenja svog dzepaNeandertalac je napisao/la:Kada procitam da nas je neko spasio gašenja pozli mi.
ko nece da prizna da je takva situacija bila pravi se lud, hvala bogu na gredicu, vukoticu, bajramovicu, misimovicu i ostalim sto dodjose u klub, prvi greda koji se ufatio sa problemom pa i ostali iza njega i doveli klub koji je grcao u dugovima u ovu situaciju
i brate dragi svi bi volili amara, a nigdje jos nisam procitao njegovu izjavu da mu ne daju u klub? skupstina bila pa je sutio, ocigledno mu sve ok, nije mi jasno poturanje price kao da amar sjedi ispred grbavice, a ovi nece kapiju da mu otkljucaju
sve su vam nagadjanja niko ne zna ni zeli li on, ni koju poziciju bi volio radtiti, niti ista, a i novinari nasi od kako je otkaz dobio u kataru nikad ga da ga to pitaju
ma ja ti ono kako rece ne pises insajderske nego kako ovo ono zovemo?Virtu4l je napisao/la:Nije. Gredića su ovi ljudi istjerali.Plavi1987 je napisao/la:Gredic je doveo ove ljude